В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 739
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Сили и кураж на Дари и майчицата й!!! Peace Hug

И мен вчера се опита няк'ъв вирус да ме гепи, но с един парацетамол го туширах. Днес не се е вясвал! Mr. Green

hahaha Joy Hug

# 46
pepi МНОГО се радвам да те видя в темата!  bouquet Как си,предполагам нямаш никакво време от работа и домашни задължения но компанията ти винаги ми е била приятна! Heart Eyes Стаси и Лъчко са толкова променени и пораснали,последно нали се видяхме като беше в Надежда..
тогава пак повръщах Mr. Green Rolling Eyes

Daisy,krasii,mom an,sea woman,Дес,VIVKA,Vili4ka ех момичета.. Hug Не съм знаела в подробности че някои от вас също са преминали през този вирус!Да не правя трагедия от това,но не го пожелавам на никого!Дари/а и аз покрай нея/е по-добре,от вчера няма изпълнения.Взех Хидратин-а обаче за всеки случай и един стрък пресен джоджен от свеки..
Днес дори успяхме да отидем и ние на РД на баща ми,и съм доволна че Дари прояви интерес към всичко на масата,що ставаше за ядене.Но дотам засега,тамън позакрепихме- да не оaкаме ситуацията както се казва..  #Silly

Хайде до скоро ще пиша пак. wavey

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 21:26 от БОДЛИВКА

# 47
  • София
БОДЛИВКА, дано така да се закрепи ситуацията, че тръпки ме побиват като ви чета всички през какво сте минали  Praynig За хитринки за даване на лекарства, може да не съм много полезна (че Вики е пристрастена към всякакви лекарства, включително и капките за нос обича  Shocked), но аз й давам в пипетата на Панадола (Нурофена), също ако можеш да я залъжеш примерно във ваша чаша (като големите) или със сламка. Успех!  Praynig Peace
Вики нещо ми за разсополиви - за пръв път 'предна' хрема - и течат сополи към устата, та е чудо. За сега  Praynig сме само на Стеримар, давам вит. Ц и веднъж дневно Осцилокок. Дано се разминем само до тук.
Дес, заинтригувах се от Пиносола и може да взема Прочетох, че има и естествени съставки (Pine oil 0.3752 g; Peppermint oil 0.1000 g; Eucalipt oil 0.0500 g; Tocopherol acetate 0.1700 g; Thymol 0.0032 g; Azulene 0.0020 g в 10 ml разтвор), но пише, че деца под 2 г. капките не се прпоръчват, на вас доктор ли ви ги предписа? Всъщност, какво може да им стане от тях, освен ако не се предозират? newsm78
Последните дни правихме на Вики стаята, вече е почти напълно обзаведена, нямам търпение да си играе в нея. Mr. Green Heart Eyes А пък баща й още повече - пренесъл й е всички играчки и книжки там и от утре очаквам разнасяне на играчки по коридорите. Rolling Eyes Утре ще я снимам и ще я покажа (ако искате Simple Smile).
Vili4ka, поех глътка морски въздух гледайки снимките ви  Heart Eyes... наистина, на Али много й е пораснала косата, подстригвана ли е досега?
Ние днес имаме годишнина от сватбата, ето малко почерпка за наше здраве:

# 48
Галита честито да живеете още 100 г заедно .Колко години стават Mr. GreenНИе на 12 Aвгуст направихме 10години Party Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 13:17 от DIVA_ORHIDEQ

# 49
  • София
още сме нови - 2 години правим  Sunglasses

# 50
galita, Честита Годишнина! Пожелавам ви много любов и разбирателство и още 50 пъти по толкова   bouquet

Бодливка, радвам се , че Дари е по-добре! Дано скоро й мине вече  Hug

galita, на Али само бретона й е подстригван веднъж  Mr. Green

# 51
galita,Честита ви Годишнина!Още мноооооого години да се обичате и да бъдете щастливи!
Сетих се от миналата година,че бяхме някъде с близко състояли се сватби Laughing

За Пиносола,не ни ги е пепоръчвал лекар.Аз ги купих по съвет на една моя приятелка дето слагала на нейното дете и също не се притесних от ова което пише,че е за над 2г,защото наистина само естетсвени съставки съдържа.предполагам защото миризмата му е малко силничка и леко налютява затоа не го дават,знам ли newsm78 Аз съм довола,защото за ден спирам сополите с него.А и за мен си го ползвах преди време, също помогна Peace

БОДЛИВКА,радвам се че Дари е по-добре Hug А на теб мина ли ти?

Хубав ден на вички ви  bouquet

# 52
БОДЛИВКА, радвам се че пак влизате в равновесие. С баща му на Борил имахме чувството, че този ад продължава месец, а беше само 6 дни. Та знам притесненията ти. Лошото е, че и ти не си била във форма.
Можеш да  дадеш печени ябълки. Сладки са и обикновенно доста деца ги харесват. Но и да не  яде не се притеснвай, важното е да пие вода. Те децата си знаят...

galita, честито и от мен!  cheers

# 53
БОДЛИВКА, чудесно е, че с Дари сте по-добре Hug
galita, честита Годишнина!Обичайте се много и бъдете щастливи!

7of9, wavey

# 54
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГАЛИТКА И НЕЙНАТА ПОЛОВИНКА И ОТ МЕН! МНООООГО ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

Утре повече, сега само кратко включване.

# 55
  • София
Благодаря за поздравленията, момичета!  Hug
Къде зачезнахте всички?
Тази вечер ни е първа в детската стая. Дано не снова нощес много из стаите  Praynig
Сега отивам да се приспивам с книжка в спалнята и да си пусна ТВ, ехх, от кога не съм го правила  Rolling Eyes

# 56
galita  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН / С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ/ !БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ОСТАРЕЕТЕ ЗАЕДНО И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ДЕЦА И ВНУЦИ  Wine Glass

БОДЛИВКА И АЗ СЕ РАДВАМ ,ЧЕ СЪМ СРЕД ВАС  Peace !НАДЯВАМ СЕ ВЕЧЕ НЕ Е ОСТАНАЛ И СПОМЕН ОТ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕТО ВИ-ТВОЕТО И НА ДАРИ / наистина,когато се видяхме,пак имаше инцидент  Joy/
galita Стискаме палци,всичко да е наред и Вики да се приспособи бързо към новата си стая  Praynig,а утре ще чакаме да разказваш  Naughty
И аз чакам момента,когато ще отрежем лентата и ще преместим децата в тяхната си стая  Whistling,дано да е в близките седмица-две  Tired

# 57
galita, Честита годишнина и от мен! (по-добре късно отколкото никога  Embarassed)

Успех и с детската стая! Дано добре да я приеме и детенце и по-малко да ставаш нощем! Аз пролетта направих стая на Калоян, но само за игра. Сложих там всички къщички, колела и играчки. Безопасна е, защото няма нищо друго и на него доста му харесва да си играе там. Почти не изнася играчките оттам, а като няма време да подреждам е много лесно -само затварям вратата  Mr. Green Все още няма да го местим от спалнята (то и без това ние сме се изнесли оттам  hahaha). При него спи, който не е на работа и го гледа.

Дес, тъкмо ме похвали за редовността и аз се издъних  Crazy, ама вчера не бях на работа и така както ми се събраха три дни взех, че пооправих малко в нас, че то много време не ми остава през седмицата.

Бодливка, дано съвсем се е оправила Дари  Praynig, че както чета този вирус е мноого гаден  Sick.

Виличка, страхотни снимки! Радвам се че сте изкарали добре!

Момичета, кога си лягат вечер децата? Калоян едва успяваме да го приспим около 23.00 часа  #Crazy Вече ще вземам крути мерки  Crossing Arms

# 58
Галитка, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен, макар и закъсняла!   bouquet Пожелавам ви да сте винаги влюбени, както от първия ви ден заедно! 2 години не са малко, ей! Mr. Green
Аз лично много искам да видя снимки от стаята на Вики!
Като заговорихме за сватби, преди 2-3 дни слушаме поредните сватбени клаксони навън и леля ми с лек ужас отбелязва: Боже, кои луди хора се женят в тия жеги?! #Crazy На следващия ден обаче самата тя се сеща, че имат годишнина от сватбата, та трябваше да й припомня думите й от предния ден! Joy Голям смях падна!
Бодливка, радвам се, че се оправяте вече!
Аз за малко ще изчезна от хоризонта, защото утре най-после се прибираме в Бургас (и много искам да видя бургазлийките!), та няколко дни ще съм заета с опаковане, път и разопаковане + чистене и грижи за децата, че оставаме и сами вече. Следващото ми включване ще е, за да докладвам дали съм си у дома или в лудницата.  Mr. Green И там да съм, лошо няма, щото тя е с изглед към морето... Flutter  Crazy

# 59
Ехо привет!

Добре сме вече,пу-пу.Дари си възвръща апетита постепенно,направила съм и чудна супа от коприва да възстановява витаминния баланс.. Simple Smile

galita честита годишнина и от мен на патерица!Да сте много щастливи още дъги години!Спомням си миналата година бяхте в същия ресторант с едни шатри,толкова хубави моменти са това,чак и на мен ми се прииска.. Heart Eyes
Браво за новата стая на Вики,дай да я видим и разказвай как мина сефтето?
И нас ни чака това,но първо покрива да оправим и после ще дерзаем по стаите.petenceto в 20ч.вече е заспала,понякога и по-рано.Казва си сама нуни-нуни,а и ние с баща и не се опъваме.. Mr. Green

Следващото ми включване ще е, за да докладвам дали съм си у дома или в лудницата.  Mr. Green И там да съм, лошо няма, щото тя е с изглед към морето... Flutter  Crazy

Joy hahaha  Питай моля те има ли свободни стаи..? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт