В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 817
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен Laughing
Нещо в тия нечовешки жеги хич ме няма по терена Sick Mr. Green
Днес имам повод да почерпя,че преди 4 години на този ден се запознах с нашия тати Grinning Малко закъснях ама ще сложа нещичко на общата маса тук Wink

Хайде почна се с нашите фамилни поводи,скоро очаквайте продължение Joy

Краси,аз незнам откъде се вземат тези карти,ама ако пуснеш тема в някой от форумите тук ще ти кажат със сигурност Peace
Ани радвам се че опреацията на сестра ти е минала успешно.И аз съм с проблемни очи и очила,днес бях на преглед,прати ме гинеколожката ми,нямам отклонения всичко си ми е наред (доколкото може да бъде де).

Лека вечер на всички Hug

# 76
Дес, здраве и любов ви пожелавам, а всичко останало може да си купите от търговските центрове   bouquet Късната ти почерпка на мен ми дойде перфектно за закуска. Благодаря!

Краси, вчера ти писах, ама форума нещо не работеше. Играта приключи, но данните са да си пазиш мечетата, че може да има и нова игра. Аз също събрах доста мечета, ама не ги изпратих  Embarassed Ще ги пазя пък да видим  newsm78. Ето виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162933.880

# 77
Добро утро!Благодаря ви за информацията.Аз по принцип бях чула,че играта е до изчерпване на количествата и не се учудвам,че играчките са свършили.То това лято с тези вируси и разтройства се спукахме да купуваме памперси.Но нищо не ми пречи да запазя мечетата не заемат много място.
Благодаря!

# 78
Десенце, ЧЕСТИТО!   bouquet Само такива хубави поводи да има във вашето семейство! Hug Благодаря за почерпката, страшна кулинарка си! Mr. Green
Стефан хайманата замина на море. Laughing Днес отидоха на Дуранкулак, в неделя се прибират. Поне чедото да си отпочине и да се находи, че мама като не може... Tired
Операцията на сестра ми е повече от успешна - от диоптър почти 6, днес е чела най-ситния ред на таблото без очила! bowuu Така че момичета, ако имате пари - не се колебайте, все пак е инвестиция за здравето. Последно се оказа, че й е струвало по 800 евро на око, но това включва и няколко прегледа, така че си струва!
Хайде, че мен пак ме юрнаха да бачкам... Tired

# 79
Петенце,Аничка мерси мили мои за пожеланията Hug Да ви се връщат многократно!

Охх незнам за вас, аз вече едва дишам в тия адски жеги #Cussing out
Ани,този твой юнак обиколи родината това  лято бе Joy Изкара си почивките и заради мама детенцето.Как е малкия дебеланко? Heart Eyes

Вчера бяхме на консултация,само мерки и слушалки.Излишно е да казвам,че цял град ни разбра-скъса се да реве.Вече сме 9,250кг и 80см Grinning Мислех си че ударила десетака,ама е далече още Crazy

Лека нощ и хубав уикенд на всички Hug

# 80
Дес а на снимката изглежда по едричка.Нищо де после изведнъж ще дръпне Аз си мислех че сме от наи дребните. LaughingС капките има ефект ама почнах чак днес да ги слагам до овечерта съм я избърсала само 3 пъти.На себе си съм слагала от тях и за 1 ден се оправих.Мерси че ми припомни.Днес ме видя че си слагам превръзка  Embarassed Rolling Eyesи ми носи една да и сложа и на нея ShockedБрат ни не знае що е това ама тва сичко си разбира.Дига поличката и ми посочва  къде да я сложа чак срам ме хвана от нея Crazy Embarassed hahaha Joy

# 81
Охх Орхидейка,разби ме направо с тая превръзка Joy Имай милост към големия ми корем бе душа rotfImao rotfImbo Ама се радвай ,че поне баткото още незнае Mr. Green
А иначе наистина Вяра изглежда пухкавелка на снимките,абе не е слабичка никак да ти кажа.Може би защото е нисичка,знам ли Thinking
Радвам се че съм помогнала,припомняки за капките и че вече сте по-добре.Друг път да знаеш как видиш теч веднага слагаш Peace

# 82
  • Варна
Аааа, тези капки и аз ги знам. Смейте се вие, смейте се, моят големия снощи се оплаквал на баща си, че пишората му "боцкала"... (сещайте се)   hahaha Като ви дойде на главата...

# 83
Аааа, тези капки и аз ги знам. Смейте се вие, смейте се, моят големия снощи се оплаквал на баща си, че пишората му "боцкала"... (сещайте се)   hahaha Като ви дойде на главата...
rotfImbo Мали, мали... Кво ме чака... Whistling

Охх незнам за вас, аз вече едва дишам в тия адски жеги #Cussing out
Ох, тъкмо за теб си мислех и се чудех как ти се отразява! Sad Знам какво ти, аз нали бях пък и в 9-ти мес. в най-големите жеги... ужасно е. Дръж се, само още 2 и половина месеца  preggo! Hug
А Вяра наистина изглежда по-големичка, пък тя била бетер и от моя Стефан, който е към 10 кила сега май. Нищо, важното е да са жизнени, пъргави и здрави, а шишкави деца не ни трябват, я какви сме стройни ние! Joy В този ред на мисли, Максим бие батко си по всички параграфи. Вече е 6 кила и 59 см. Whistling След 2-3 години познайте кой кого ще маризи... Mr. Green

# 84
Вече е 6 кила и 59 см. Whistling След 2-3 години познайте кой кого ще маризи... Mr. Green
А стига бе,тоя момък наистина расте като гъбка.Да ви е живи и здрав.А Стефчо и той ли така наддаваше? Абе Ани ти да не сбърка нещо с тия 6 кила,на 3 месеца ли стана вече пухчото? Crazy Ама той ще ги опуха и Вяра и Стефан взети заедно с тия темпове на растеж Joy

Аз държа и живея с мисълта,че от утре ще захлажда.Имам за учене много,цял август и чесах разните работи и не ми се похващаше нищо и сега дойде септември а аз съм ддоникъде.Май няма да се завършва и тая година ooooh! Честно ви казвам това ми е най-големия дерт за момента,колкото и странно да звучи за друго нищо не се тревожа повече Tired Ама проблема си е мой и сама си ги сътворих нещата......
А отнсно това колко съм стройна,просто неискам дума да кажа,че направо ще Sick Sick Sick

Хайде весел ден и пишете де...... Hug

# 85
  • София
Аз да ви кажа, според мен са непослушни, бесове, глезльовци и т.н от възрастта.
... от неговото тръшкане, надуване да реве, желание и постижения в това да ни строява в две редици, въртенето в леглото все едно сме го сложили да спи на камъни,  изискването да му стоя за украшение и забавление денонощно.

А до като беше с баба си и дядо си - първо слънчице. Майка ми ме гонеше, че съм разваляла дисциплината. Просто само да ме видеше и се започваше едно мрънкане и цупене за това и онова.

Същата работа! Да бе, дали наистина да няма общо с възрастта!  Wink Close
Първата нощ в стаята си беше непробудна и ние така се зарадвахме, ама втората се буди веднъж, третата - 2 пъти и така тази нощ направо луднах - то не беше рев и въпреки че я сложихме пак между нас  Embarassed Shocked ... незнам каквой става - уж няма зъби за никнене (има си 16).
А иначе и ние й преместихме всички играчки в детската, ама всеки ден си пренася по някоя в хола и сега пак си е пълно с нейни неща при нас Close
Нашите мерки са: 13 кг  Embarassed 85 см - едричка почва да ми върви нещо, все ме притеснява. newsm78 Ама докторката вика по-добре сега така, та като почне да боледува от яслата да има какво да сваля  Laughing Живот и здраВЕ, на 3.09. я пускам ... а докторката вика - 'а, значи на 6.09 сте при мен'  Wink
За лягането - в 21.30 пускаме набързо душ и лягаме, почнахме по-късно да я слагаме, за да не се буди в 6.00 ч. сутрин  #Crazy, нощния й сън е 9 часа иначе. Вашите сладурковци колко часа спят нощем?
Качих няколко снимки на Вики в новата й стая в общия албум, ето тук още на който му се гледа: http://s118.photobucket.com/albums/o98/galia_gtsp/July-Oct/
Хубав и прохладен ден!

# 86
Абе Ани ти да не сбърка нещо с тия 6 кила,на 3 месеца ли стана вече пухчото? Crazy
Тц. Няма грешка. На 2 месеца е шишкото. Laughing За сравнение - Стефан на същата възраст е бил 5.130 кг и 57 см. Такова чудо от наддаване по 1200 - 1500 гр не съм виждала със Стефко, радвах се, ако чукне кило. Абе не се кефя особено на дебели бебета, но Максим някак си ми е сладък, сигурно, защото си е моето. Mr. Green
Деси, мнооого добре те разбирам за ученето. Аз докато се наканя да си взема държавния (ти нали за държавен говориш?), без малко да родя дете. Е, успях все пак първо да завърша. А и добре, че се явихме само 2 момичета и комисията нещо ги мързеше, та минахме "напряко" и приключихме със сносни оценки. Така че като ти се отвори повечко време, напъни се да си вземеш изпита, че после е голям рахат.

Нашите мерки са: 13 кг  Embarassed 85 см - едричка почва да ми върви нещо, все ме притеснява. newsm78
Супер си е детето, няма какво да те притеснява!  Peace Докато стане време за 1-ви клас, кой знае колко промени в растежа ще имат.

# 87
Ани,за жалост не е само държавен.Аз прекъснах за 1 година когато Вяра се роди,после записах миналата зима без да имам намерение да прекъсвам повече.Да,ама не - объркаха ми се плановете....АБе накратко казано остава ми 1година и няколко изпита от предишната Rolling Eyes Тежко е положението и най-лошоо е че така ме е налегнал мързел и безхаберие,че незнам кога ще се оправя.
Видях няколко ваши снимки,леле тоя бебшор направо е толкова поратснал.Я дай някои на които се вижда повече да му видим пухкавите бузки Hug

Галита,много ви е хубава стаичката.Забелязала съм че при нас няколко вечери спи,после има 1-2 в които се буди и иска при нас.Усещам че сънува нещо и затова иска да я местим при нас.Понякога просто се върти в леглото и мрънка,проплаква и пак си заспива.Моля се да свикне вече с леглото си и по рядко да ни гостува.Определено има някакъв напредък след стратегията която прилагам- долепено легло до спалнята.Вече все по често си иска в "киватчето",даже някой път като лежи при мен изведнъж казва "искам киватчето" Mr. Green
А колко часа спи нощем,ами към 22:30 е заспала и ако не се буди или с едно будене често изкарва до 9.

# 88
galita, много е хубва стаята. На мен очите ми останаха в килима! Много ми хареса. А Вики на това, голямото легло ли спи?! Не пада ли? Борил прави кръгчета и е немислимо за нас да го оставим без прегради...за това толкова се впечатлих от леглото ви! Ние май, като [desi] на матрак на земята ще трябва да го пробваме първо.

Между другото Борил на 16 юли беше 13,5кг и 87 см. Не ме притесняват размерите му. Децата се променят много. И спи различно. Между 7 и 10 часа.

Сетих се за още едно филмче...и то много полезно: Muzzy. Wink

# 89
galita, много е хубва стаята. На мен очите ми останаха в килима! Много ми хареса. А Вики на това, голямото легло ли спи?! Не пада ли? Борил прави кръгчета и е немислимо за нас да го оставим без прегради...за това толкова се впечатлих от леглото ви!

Тъкмо и аз да попитам същото!

galita, и на мен страшно ми хареса стаята! Дано и малката да почне да спи спокойно там! Калоян и той е така една, две нощи спи после една две - не  #Crazy Снощи направо ме попърка. В 3.30 като ревна "мамаааа" (аз бях в другата стая, а баща му пр него). Отивам, успокоявам го и оставам аз в стаята и като се почна едно говорено, обясняване, разказване - та до 5.00ч.  Sick Tired Направо откачих.

За спането - откъм 22.30 до 8.30 (разбира се с вариации)

Дес, стягай с ученето - ако трябва всяка от нас ще разучи по един въпрос и после тук ние ще ти го преподаваме  hahaha

За мерките - не знам колко е, не сме го мерили от половин година. Някъде към 12 кила трябва да е. Миналия път трябваше да го мерим, ама имахме и ваксини,  той само като види клиниката реве, камо ли като се срещне с докторката, та бихме ваксините и се изпарихме, че също като Вяра на Дес целия квартал ни разбра  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт