В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 813
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви за хубавите пожелания bouquet

С гърнето и ние нямаме успех.Само един-единствен път се изпишка, и това беше, когато сложих Паолина за първи път на седалка.(На гърне категорично отказва да седне.)Винаги ми казва, когато ще върши работата.Веднага я слагам да седне, но след няма и 1 мин. ми казва"тоо"(готово Wink), без да има резултат CrazyПосле пълни памперса ConfusedЩе продължавам да я слагам на седалката, докато настъпи моментът.Нали с много търпение и упоритост се получават тези неща Wink
Дес, честит празник!Пожелавам ви още много години щастлив семеен живот, изпълнен с любов и разбирателство!
Вие сте били ден след нас Simple Smile

# 106
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ДЕС И ДЕЙЗИ (със закъснение)!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО ДА СА ВИНАГИ С ВАС!
  bouquet   bouquet   bouquet
И аз завиждам на децата, които спят на големи легла и не падат. Стефан в леглото е като пумпал - върти се на всички страни. Онази сутрин го бях взела при мен и той, естествено, падна.
Мали, какво направи туй лудото ей сега. Гледам го, че си е помъкнал едно столче към терасата и ходя след него да видя какво ще направи. Ами какво - курдиса стола близо до парапета и се нагласи да се качва ooooh!, защото навън един чичко коси трева с едно много интересно бръмчащо нещо и трябва да се види. Нищо, че има един много удобен процеп точно на нивото на очите - отгоре е по-интересно. Ох, момичета, ще ме побърка тоя Стефан! Сега пък отишъл да "люлее" брат си, който спи. Сестра ми идва със Стефан на ръце и докладва: "Тресеше Максим!" Tired Лудо дете и това е.
Дано вашите да са по-кротки...
Дес, може просто да ти е ниско бебето, няма да излезе толкова рано, не се притеснявай! Аз и двамата ги носех доста високо, даже 2 дни преди да родя на консултацията док ми вика: Оооо, много е високо още, няма дае  вблизката една седмица! Joy
Вили4ка, и аз ти стискам палци да откриете дом колкото се може по-скоро. Удобно ли е да попитам в кой район търсите? Blush
бръмбар4е, и на мен не ми понесе това лято, нямам търпение вече да е студено и да вали, ако изобщо вали. Tired Но поне на детето му е било весело! Grinning

# 107
Благодаря ви Ани,Дейзи Hug
Абе Ани какво се ядосваш,този Стефи иска да ти помогне да полюлее мъничето ти си седнала да се тръшакаш.Аз пак апелирам да ме снабдиш с малко снмичици да се порадвам на малкия бузльо Макс,може и на лични Peace,ако не е твърде нахално от моя страна де Embarassed И все се чудя за един месец как това дете наддаде 3 килца,пу,пу,пу.......
Пете,аз си псомням че ти роди една от първите сред нас.По рано ли от термина ти беше?

# 108
Дес, честита годишнина! Да се радвате на много любов и здраве!!! Както се казва ДА ИЛЯДИТЕ!!!!!
И аз веднъж да честитя навреме  hahaha Мерси за почерката - добре ми дойде!
Аз родих една седмица преди термина (в Шейново ми го водеха на 09 януари, а по мои изчисления беше на 07 - аз родих на 02.01)

mom_an, това интересното дето бръмчи според Калоян е "шушико" (това е думата за косачка) Как така я кръсти незнам, ама то и мухата е "бушам", та... Joy Иначе и аз не знам какво да правим с катеренето - щом види нещо интересно веднага прибутва стола и се качва. Вчера беше на масата отгоре  #Crazy Слава богу, че терасите са остъклени, а и има праг та трудно ще прибута стола... ooooh!

# 109
Деси, обещавам най-тържествено в най-скоро време да ти дам линк към photobucket, но днес не мога да го отворя. Въобще днес нета ми прави напук от сутринта. А иначе Макс не е наддал точно 3 кг за един месец, щото се роди 3400, а на 2 месеца беше 6 кг, така че е около 2.600 кг за 2 месеца. Wink Ама че е шишко - шишко е, не отричам. Обаче бузи имааааа, да щипеш, да щипеш - умора нямам! Mr. Green

# 110
mom_an, това интересното дето бръмчи според Калоян е "шушико" (това е думата за косачка) Как така я кръсти незнам, ама то и мухата е "бушам", та... Joy
Joy
 hahaha

# 111
Дес, честита годишнина, да живеете в обич и разбирателство  bouquet

Иначе да ви кажа за леглата - сменихме ги именно, защото им беше тясно и цяла нощ се хвърляха като риби на сухо и накрая хленчеха да ги взимам при мен, а при мен си спяха до сутринта без гък. Този уикенд с Ели си бяхме самички и за 3 нощи не е падала нито веднъж и си спа в леглото до сутринта. Будила се е по 1-2 пъти като легна до нея за малко отцепва за секунди.

Да ви я похваля, много ми беше послушна, даже вчера на ресторант я водихме с татито, което заедно с двамата мишоци е немислимо. Тя се държа много добре и вчера към края на уикенда мъжа ми заяви, че хората се едно дете все  едно нямат деца и че сега разбира защо всички останали родители са толкоа спокойни, за разлика от нас Laughing За да разберете правилно изказването да ви кажа, че като са ми двамата гледат белите едно от друго и като че ли всяко гледа да направи повече, само и само да ми спечели вниманието, дори то да се изразява в наказание или шамарче. Със съжаление ви споделям, че шамарената фабрика отвори врати у нас още преди няколко месеца и Ели е основен потребител на продукцията Rolling Eyes

# 112
Честито на всички който имат годишнина.Аз надали ще празнувам вече. Confused Cry Sick

# 113
Честито на всички който имат годишнина.Аз надали ще празнувам вече. Confused Cry Sick

Какво се случило, мила?  newsm78

# 114

Какво се случило, мила?  newsm78
ми разделихме се и май няма шанс да се съберем явно му се живее на него и това си е. Confused CryДопитах се до Гергана Лозанова на майтап в чудеса нет и ето какво  каза:
*****ЗАдаох въпрос а ето отговора:
: Здравейте, първо наистина въпроса ви е прекалено общ и неясен и по такъв въпрос неможе да очаквате конкретика в отговора. Освен това, както се вижда, вие имате точен и конкретен проблем, който вместо да "изпитвате експертите тук, е нужно да започнете да решавате незабавно. Аз ще си позволя преди да дам каквито и да е отговори на вашето питане, да ви задам аз няколко въпроса, може ли ?
Първо- вие какво искате , да се съберете, така ли да го разбирам... и знаете ли защо, и всъщност как искате да протече вашия личен живот ? При вас се вижда енергийно натоварване и дисбаланс, при това положение е необходимо преди каквото и друго да се прави и преди да превите каквито и да е промени в съдбовния си път, да се изчисти и балансира полето ви, защотото в противен случай каквото и да правите, ще се въртите в един и същ кръг от ситуации и обрати
Не се надявайте ,че отношенията между вас ще се нормализират.Вашите отношения са такива отдавна защото вие сте направила брак по карма.Това,че имате деца няма да спре влошаването на отношенията ви. Кармата носи много негативи след себе си и вие ги усещате .При вас след около 2 год. ще се появи мъжг с който ще имате дълга връзка,но до брак няма да стигнете защото вие няма да искате.Може да имате съжителство,но не и брак

# 115
Деска, Честита Годишнина!Пожелавам ви много щастие, страстна любов и много години още да се обичате!  bouquet

# 116
Орхидейка, миличка, много съжалявам да чуя подобна новина ... Дано е веменно явление и да се наредят нещата както за теб и децата е най-добре!   Praynig Praynig Praynig Ако искаш на някого да си поплачеш или да споделиш нещо, аз съм насреща! Кураж!  Hug Hug Hug

# 117
DIVA_ORHIDEQ , Съжалавям за това което се е случило, но не се отчайвай - понякога хората разбират какво са имали, когато го загубят! Може скоро да осъзнае, че му липсвате и да се върне!

За Гергана Лозанова за първи път чувам и не знам дали може да и се вярва, но при всички случаи знай, че ние сме с теб и ако имаш нужда да споделиш или да поплаче на нечие рамо - тук сме, макар и виртуално  Hug

# 118

Вили4ка, и аз ти стискам палци да откриете дом колкото се може по-скоро. Удобно ли е да попитам в кой район търсите? Blush

Ами търсим в Обеля 2, Обеля 1, кв.Обеля - там някъде (до нашите  Mr. Green)

# 119
DIVA_ORHIDEQ, дано всичко се оправи Praynig PraynigСтискам палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт