В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
DIVA_ORHIDEQ , Съжалавям за това което се е случило, но не се отчайвай - понякога хората разбират какво са имали, когато го загубят! Може скоро да осъзнае, че му липсвате и да се върне!

За Гергана Лозанова за първи път чувам и не знам дали може да и се вярва, но при всички случаи знай, че ние сме с теб и ако имаш нужда да споделиш или да поплаче на нечие рамо - тук сме, макар и виртуално  Hug
Благодаря ви момичета и аз се надявам да осъзнае  че му липствам но май няма да стане страшен инат е и това е.А сега имам толкова нужда от нег и от подкрепата му но уви.Не мислях да споделям но ми олекна.

# 121
Ох, Орхидейка, миличка, не знам какво да ти кажа... Сигурно се чувстваш ужасно. Точно такъв пост не очаквах да прочета тук, но явно това може да се случи на всеки... Пожелавам ти сила и кураж, а и нали децата са до теб! Може пък и за добро да е - един ден така да се окаже. Каквото и да става, ти гледай напред и не се отчайвай, защото ние сме с теб! Hug  Hug  Hug
Вили, а Надежда или Люлин не те ли устройват? Не е съвсем Обеля, но не е и далеч. Аз имам апартамент в Надежда, но в кофти район - нищо не се строи наоколо. Братовчед ми обаче влезе в строеж в Люлин 5, на страхотно възлово място, мисля, че там продължават да строят и цените на зелено са по-поносими. Искаш ли да поразпитам?

мъжа ми заяви, че хората се едно дете все  едно нямат деца и че сега разбира защо всички останали родители са толкоа спокойни, за разлика от нас Laughing За да разберете правилно изказването да ви кажа, че като са ми двамата гледат белите едно от друго и като че ли всяко гледа да направи повече, само и само да ми спечели вниманието, дори то да се изразява в наказание или шамарче. Със съжаление ви споделям, че шамарената фабрика отвори врати у нас още преди няколко месеца и Ели е основен потребител на продукцията Rolling Eyes
Ето такива постове ще пускам и аз догодина, без да съм майка на близнета... Laughing Няма страшно, Мишленце, важното е да са ни живи и здрави, а от някой и друг шамар няма нищо да им стане. (очаквам неодобрителни погледи с това ми изказване Mr. Green)

# 122
DIVA_ORHIDEQ   много ми стана мъчно като прочетох поста ти,дано бързо осъзнае какво губи и нещата ви се наредят както ти искаш Hug Ние сме с теб,каквото и да стане.

Няма страшно, Мишленце, важното е да са ни живи и здрави, а от някой и друг шамар няма нищо да им стане. (очаквам неодобрителни погледи с това ми изказване Mr. Green)
Напълно съм съгласна с теб,и у нас отдавна работи шамарената фабрика  ooooh!Мисля,че има ефект и като го пляснеш-не значи ,че го пребиваш.Аз съм на мнение-По-добре то да реве,отколкото ти Naughty
Дес честита Ви годишнина   bouquet!Още много години да празнувате и да се радвате на внуци и правнуци  Wink
petenceto   ами и аз незнам как стана така със Стаси ,за да свикне на ясла бързо,просто рева една две седмици-само сутрин като я оставя и после млъква,но от първия ден я оставих за цял ден,в смисъл не съм я забирала на обяд,може и това да си оказа влияние.Искрено се надявам всички мъници да свикнат толкова бързо и лесно да се адаптират в яслата като мойта лудетина  Praynig

# 123
Орхидейка,много Hug и подкрепа от мен и  #2gunfire #Cussing out за постъпката на татито ви.Как така му се живее бе,я да се взема в ръце и да си гледа децата.Но ако наистина обстановката около теб е била тягостна може би не бива да продължаваш да се мъчиш.Надявам се ме разбираш правилно.Аз също съм насреща за подкрепа и кураж Hug Hug Hug

Благодаря ви на всички за поздравите Heart Eyes

# 124
  • Варна
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ДЕС!!!
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И МНОГО РАДОСТИ С ТВОЯТА ПОЛОВИНКА (и наследниците ви)!!!

Орхидейке, съжалявам за случилото се, но все си мисля, че нещата отново ще си дойдат на мястото!!! Hug Но и Дес е права, ако компромисите си правила само ти... Зрели хора сте, ще се разберете... Hug

... и като го пляснеш-не значи ,че го пребиваш.
Peace Peace Peace

# 125
DIVA_ORHIDEQ,
пожелавам ти да намериш сили и да се пребориш нещата да станата така, както ТИ искаш да бъдат.  Hug

mishlentze,
ние на ресторант не можем да си помислим да отидем. Нито да седнем някъде едно мляко с какао да изпием. Абе въобще никъде не можем да седнем. Нещо съвсем подивя Борил. Той има вроден талант за това. Та заслугата да изкарате спокойно си е била само и единствено на Ели.  yes

За пошляпването - с мъжа ми сме "против".
Също не мисля да плаша Борил с нещо, за да ме слуша. Плашенето даже ми се вижда по-лош вариант от пошляпването.
Но мислим да го накзваме, ако не слуша. Накзанието - да го слагаме да сяда на някое определено място за някакво време, като преди това му обеснявам защо е там.
Това сме решили за сега. Но мисля че е още малък и сигурно чак след две години ще го прилагам. Ако виждам, че разбира за какво иде реч де. Ако още не разбира ще го отложим и за след две.

# 126
Здравейте!

За пошляпването - не съм най-върлия фен, но когато се налага (след като сто пъти си обяснила и накрая вече го прави напук) съм на мнение, че фабриката трябва да включи мощности  Naughty Иначе и аз смятам да наказвам, даже вече го прилагам, когато разбере за какво става дума. Даже като не слуша и го питам "Искаш ли да бъдеш наказан" и той отговаря "Не" и често дори престава с белята.

Мишленце - и нашите сядания на ресторанти са "Мисия невъзможна" - той тича, щурее, единия от нас поръчва, после ядем на смени и по най-бързия начин  Joy Единствено става номера в няколко кафета около къщи, защото са с площадки и ако седнеш близо до пясъчника хапваш почти нормално  Mr. Green

pepi, той и Калоян сега като го питаш иска ли да ходи на градина и отговаря "айде", но незнам как ще е после  newsm78 Надявам се обаче да свикне още повече че ще са заедно с едно съседче с което си играят, а и аз съм му обяснила, че градината е като детски клуб  Embarassed

DIVA_ORHIDEQ, поуспокои ли се малко? Споделяй - ще ти олекне  Hug (поне аз съм така)

Виличка, аз живея в Люлин така че ако ти трябва инфо или ако идваш на оглед - свиркай  Whistling

# 127
Дес, Честит Рожден Ден! (празник след празник, а Grinning) Да си жива, здрава и щастлива и ноември да ти донесе най-хубавият подарък за този ти Рожден Ден!

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Деска!!! Пожелавам ти много здраве, много любов, много щастие и много весели моменти!

# 129
ДЕС, Честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве и късмет, всичко друго ще си дойде от ред!!!

bdbaloni

Хей, внимавай с алкохола покрай тези празници да не опиеш бебчо  Mr. Green

# 130
  • София
DIVA_ORHIDEQ, много неприятно! Дано, обаче, нещата се наредят както е най-добре за теб!

За пошляпването - както съм напълно против се хващам, че понякога не мога да се контролирам в дадени моменти (когато въпреки че я дърпам иказвам НЕ и обяснявам защо , и тя ми прави напук) и отнася по някой удар през ръцете(грозничко звучи, ама  Embarassed)
Добре е да се измислят наказания (е, не в ъгъла на колене върху боб, де Shocked). Аз примерно най не мога да я търпя като ми реве постоянно и й казвам, че ако не млъкне няма да се вози на въртележката и наблягам, че е 'наказана' като минем до въртележката защото така и така ...
А вие 'подкупвате' ли си децата? Улавям се примерно за дребни неща като не иска да прави - да си измие ръцете, примерно й казвам - първо си измий ръцете и после ела да ... 'направим-нещо-любимо'.
mishlentze, аватара ти ми се вижда безотказно  Peace
А за спането в детската стая - на път съм да се провалим  Tired Ами незнам какво й става с това будене напоследък ... По 3 пъти поне се буди и все иска да съм до нея Close Не мога да снова по стаите, а после 1 час докато заспя и то нощта свършила  Tired ... и на второто будене е вече при нас. Сега поне имам избор да не съм много доспала, но октомври като почна работа и няма да имам възможност да съм недоспала и си представям как ще си е перманентно при нас  #Crazy Tired Незнам какъв начин да измисля с това будене нощем ... а беше престанала по едно време - рядко се будеше по веднъж, затова пък ставаше в 6.00 ч.! Mr. Green Струва ми се брутално тя да реве в тъмното сама, а аз да си 'спя' (идеята на пепи - по-добре тя да реве, отколкото аз не ми се струва реализируема). А тя си реве до задушаване Tired

Дес, чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

*Daisy*, Дес, чЕСТИТА ГОДИшНИНА! С малко закъснение  Embarassed
Да сте обичани, слушани и глезени!  Heart Eyes

Ще свършвам, че ей сега ще ми вземат компютъра!
Хубав ден на всички!

# 131
........... (празник след празник, а Grinning)
Wink Grinning
Благодаря ви  Дейзи,Вили,Пете,Galita Hug Ей,как ме изловихте само Crazy
Черпя:

# 132
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕС, ПРИЯТЕЛКО НАША!!!
Пожелавам ти от всичко което искаш по много!!!

# 133
Дес,Честит Рожден Ден мила дружке! Hug

Да си ни здрава и все така духовита!Късмет и успех във всяко начинание!

# 134
МИЛА ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБОВТА НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!  newsm51 newsm59

Орхидейка, ти как си днес? Старите хора казват, че утрото е по-мъдро от вечерта и се надявам, че мъжът ти го е разбрал и си е променил решението. И да не е така обаче, надявам се, че ти си добре! Hug
Момичета, ние пътуваме следобед.  travel Вече приготвих 90% от багажа и имам гадното подозрение, че ще ни трябва камион. Embarassed Май ще се наложи да оставим триколката-конче на Стефан, за което ми е мъчно, защото той много си я обича, макар че рядко се вози на нея.

Общи условия

Активация на акаунт