За Гергана Лозанова за първи път чувам и не знам дали може да и се вярва, но при всички случаи знай, че ние сме с теб и ако имаш нужда да споделиш или да поплаче на нечие рамо - тук сме, макар и виртуално

Ние сме с теб,каквото и да стане.
Мисля,че има ефект и като го пляснеш-не значи ,че го пребиваш.Аз съм на мнение-По-добре то да реве,отколкото ти 
!Още много години да празнувате и да се радвате на внуци и правнуци 
и подкрепа от мен и
за постъпката на татито ви.Как така му се живее бе,я да се взема в ръце и да си гледа децата.Но ако наистина обстановката около теб е била тягостна може би не бива да продължаваш да се мъчиш.Надявам се ме разбираш правилно.Аз също съм насреща за подкрепа и кураж

Но и Дес е права, ако компромисите си правила само ти... Зрели хора сте, ще се разберете... 

Иначе и аз смятам да наказвам, даже вече го прилагам, когато разбере за какво става дума. Даже като не слуша и го питам "Искаш ли да бъдеш наказан" и той отговаря "Не" и често дори престава с белята.
Единствено става номера в няколко кафета около къщи, защото са с площадки и ако седнеш близо до пясъчника хапваш почти нормално
Надявам се обаче да свикне още повече че ще са заедно с едно съседче с което си играят, а и аз съм му обяснила, че градината е като детски клуб
(поне аз съм така)

Ами незнам какво й става с това будене напоследък ... По 3 пъти поне се буди и все иска да съм до нея
Не мога да снова по стаите, а после 1 час докато заспя и то нощта свършила
... и на второто будене е вече при нас. Сега поне имам избор да не съм много доспала, но октомври като почна работа и няма да имам възможност да съм недоспала и си представям как ще си е перманентно при нас
Незнам какъв начин да измисля с това будене нощем ... а беше престанала по едно време - рядко се будеше по веднъж, затова пък ставаше в 6.00 ч.! 

)

Ей,как ме изловихте само 

Вече приготвих 90% от багажа и имам гадното подозрение, че ще ни трябва камион. Препоръчани теми