Мокета един такъв мекичък,създава много уют.Преди време го мернах в CОМО/нали обикалям сега за обзавеждане/ и навсякъде едни красоти,замота ми се главата.
Друго може и да не купя,че все се триумя, но разни аксесоари,пръстени за салфетки и всякакви джиджавки все ми се набиват в очите.
Така като гледам по Дари,май няма скоро да я местим.Най-малкото се буди по 3-4 пъти за вода/иначе не реве ако ме няма/ а не мога да оставям шишето в леглото защото се заиграва с него или направо си заспива отгоре му и пак ставам.. 

Записвай тия бисери,че се забравя!И аз имам няколко фаворити,но най-новото е папашу,демек иска да и връзвам опашка.Хваща се отзад за косата,носи ми ластика и "мамооо, папашу"! Като и кавам о-паш-ка на срички и искам да повтори,пак го казва на срички по нейния начин, с уверен тон и се смее.

Емма като цяло е добро дете, рядко демонстрира характер, друг е въпроса, че моя праг на търпимост е много нисък. Дали от стоенето вкъщи и от еднообразието.... Но от друга страна знам, че като тръгна на работа точно това ще ми липсва.
Върнахме се в неделя /след малко повече от 3 месеца на морето/ и веднага ме разкри Бодливката
Може да показва всички действия от няколко песнички, които и пея
Например за "Зеленчуци, който не яде ...", "Аз съм Рачо капитана"и т.н. Много е сладка
Когато направи нещо, от което е доволна казва "Да боо", т.е. "Браво" и пляска с ръце
Скрива се някъде и вика "Няма ме". И тя бърбори мнго, но в стремежа си да каже повече, понякога не й се разбира 

Явно абсолютно сме се разминали, защото и ние си дойдохме в Силистра преди малко повече от 3 месеца. Нищо, следващият път! Непременно се обади, като идвате! А на малката как й се отрази промяната, като изключим заспиването? Мен много ме е страх, че не само заспиването, ами и всичко останало ще е много трудно и чуждо на Стефан. Така си свикна тук... Даже, честно, се замислих дали да не го оставя тук на ясла, но знам, че на мен ще ми е адски трудно без него. Т.е. предпочитам да ми е трудно с двамата, отколкото да ми е трудно без единия.

,а и това не е бой за какъвто аз съм твърдо против и наказания от сорта не мисля да налагам 

Ще я събера с Вяра и тя знае 4-5 песни,но различни от вашите и ще заформим един хор на януарските моми 

Моята Симона също много се е разприказвала. Започна да повтаря всичко, но понякога и тя е с бисерите. На самолета вика - шимоко 

Eх, че веселоооо! Ами лошо няма, нека овладява езика детето, ще е с придобита квалификация...

!!!Препоръчани теми