На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 11 762
  • 283
  •   2
Отговори
# 75
Честит Рожден Ден, Злати! От здраве, щастие и късмет да не се оттървеш!

# 76
Злати, честит рожден ден   bouquet! Много здраве, щастие и късмет   bouquet!
  Споко, среща днес нямаше!!!! Аз като казвам че отивам на зъболекар, значи отивам!!! Имам много проблеми със зъбите откак кърмя и просто ако не отида да ми ги оправят ще трябва да фотосинтезирам! За това си мислех, че няма нужда да ви потвърждавам, че ще съм там. Добре че звъннах на Есма тая сутрин, иначе щях да си кукувам сама в парка  ooooh!!
  Резултата от днешната консултация / щото и тая дейност я свършихме / е 9600 и 74,5 т.е. +800гр. и само 0,5 см. Боцнаха ни и ваксините - ДТК и полио! Имаме и 4 зъба вече!
Охххххх, ставам, че Боил се скъсва да пищи  ooooh!!

# 77
Честит рожден ден, Злати!
Много здраве и късмет!

Ние днес се разходихме с Карил. Мишо и Дани общуваха, търкайки петички и пръстчета на крачета от количките. Жалко, че нямахме фото... Hug

Мишето направи последни процедури. Септември - пак....
Цвети, чистачката да се благодари, че не е намерила презерватив или спринцовка. #Cussing out
Роси, закачи табела на люлката: Позволено за мами и деца до 60 кила. Забранено за баби над горната граница... Joy
За гърнето - купих преди няколко дни някакво полско по американски лиценз. Уж било от антибактериална пластмаса, дрън-дрън...Полупрозрачно е и го взех заради широката облегалка на гърба. Мишето се закрепва на него без да го държа, но не съм го мъчила да ака и пишка вътре. Не сме го сефтосали още.... Sick

# 78
...
Роси, закачи табела на люлката: Позволено за мами и деца до 60 кила. Забранено за баби над горната граница... Joy
...
Хихи, добра идея... Честити последни процедури!

...
Роси, ако ти си 100-кг, значи аз съм трамвай, я не се втелясвай на изкукали бабки! Naughty
...
Всъщност много ме издразни това, че седеше далеч и само дуднеше - ми хубаво, виждаш проблем, ела да го обсъдим като цивилизовани хора! А тя само дудне пред внуците - утре и те ще дуднат така...

веси1 - честито моторизиране!  Flutter

Цветина - мхм, вярно много са изкукали, а ако вместо памперс бяха открили спринцовки дали ще е по-добре?  Crossing Arms /сега видях, че и Маша така мисли/. А за гърнето - не съм я слагала и скоро мисля да не я слагам - каката започнах да я обучавам на 1г. и 10м, така че и сега няма да бързам Simple Smile.

sofkobofko - след тази среща вече започнах да си съставям мислено по-подходящи и хапливи отговори - да съм подготвена следващия път  Laughing. А за наспиването - ще се наспиш, не се притеснявай - обещавам! Само не мога да ти кажа кога точно ще стане.

Благодаря ви, момичета, за моралната подкрепа!  Heart Eyes

Ама вашите младежи какви мерки само вадят... Гери е със скромните 8 450 гр и 69 см  bowuu.

# 79
Роси, мерейки за пореден път Данни при зарзавата в магазина- и аз колкото Гери го изкарах, споко... хем нашия е мъж... пада се в 10-25 прецентил (демек под средната норма е), а аз по- пълен изобщо не мога да си го представя, даже...

# 80
мами, нека подкрепим това наше форумско момиче, да стане принцеса поне за една нощ \макар че тя е всяко денонощие, толкова е сладка!\ гласувайте тук!
http://mmszvezda.com/vote.php?f_pic=1520#pic

УТРЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН!!! НЕКА И ПОДАРИМ ГЛАС ОТ НАС!
  bouquet

ПП Извинете ме че не пиша, четох ви обаче...Нещо не съм на кеф, в сатурнова дупка съм нали скоро съм рожденичка Sick

# 81
Роси, мерейки за пореден път Данни при зарзавата в магазина- и аз колкото Гери го изкарах, споко... хем нашия е мъж... пада се в 10-25 прецентил (демек под средната норма е), а аз по- пълен изобщо не мога да си го представя, даже...
Ами Гери си има джоланчета... и хич не изглежда слаба  newsm78. Да са ни здравички, не може всички да са на горна граница Wink.

# 82
Гери си има джоланчетаИ нашия е с джоланчета и пухкаво задниче, шкембак няма... ама, брат'чед му има и за двамата- на годинка е, и е 13 килограма... Пък аз си спомням, че като бях на 6 години бях 18 килца... та какво става с тия деца и аз незнам...
А, Гери и Данни може да са с по- леки кокали, колкото и профанско да ми е обяснението...

От чужбински ИП адрес не мога да гласувам ми пише...

# 83
Гласувах  Peace.

Момичета, никой не ми отговори - правите ли гимнастика на мъниците, и ако да каква?

# 84
Гласувах  Peace.

Момичета, никой не ми отговори - правите ли гимнастика на мъниците, и ако да каква?

Аз не правя  Embarassed

# 85
ЕЛИМИРА,
аз не правя гимнастика JoyТой е като дзвер - не застава, ходи, тресе си дупето, танцува ...кляка, става, пада...ПО хиляди пъти

# 86
Момичета ,вижте нещо важно и гласувайте ако и вие мислите така.
     http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html

# 87
Привет на всички
Такъв ужасен ден.... Първо помолих един "приятел" да ме закара на док. с бебето щото колата ни  счупена, а той ме заряза с бебето на улицата, после мъжо ме обвини за това че съм го помолила изобщо за услуга.
Сега не си говорим, а като се прибрах на Лозен, чух сирени на пожарна и се оказа че едно детенце на 3-4 годинки е изгоряло - играели си децата и станало пожар, пазела го е леля му, тя е извела нейните 3 деца, а го е оставила само. То се е задушило, защото диша с апарат на врата- има операция. Такъв ужас....Често го срещах с майка му, а току що им построи къща дядото, чисто нова.
Пазете си децата и не ги оставяйте на никой, защото е много опасно. Аз дори като спя я държа защото може да стане изведнъж и да падне - тя спи при мен. Не е хубаво да живея в страх, но незнам как да се отпусна....

Момичета понякога ви чувствам толкова близки - все едно сме били приятелки цял живот...

# 88
 Praynig

ЕЛИМИРА,
аз не правя гимнастика JoyТой е като дзвер - не застава, ходи, тресе си дупето, танцува ...кляка, става, пада...ПО хиляди пъти

при нас положението е същото

# 89
Мария 86, видях, че вече се справяш с картинките и черпиш с торти. А количката ми е същата  и на цвят.
Давай да заплюем другата седмица един ден за среща.
Peti n, кажи и ти кога ти е удобно?

benighted, благодаря. Моята Марта днес вече взе 1 урок по езда. Преди това се беше качвала няколко пъти и са я развеждали. Но днес беше 20 мин. без стремена и й показваха разни упражнения. Горката, още след урока не можеше да си вдига едната ръка /много странно - не съм предполагала, че се натоварват ръцете/. А вечерта вече всичко я болеше /но най-вече задните части/.

Ради е почти 10 кг., 75 см. Има апетит, пак започна да се буди нощем и да хапва. Много е привързан към мен. Днес имахме едно гостенче, родено е декември, аз го бях гушнала и моят син като видя веднага дотърча при мен и замрънка да го взема.
По въпроса с гърнето. Нямаме още, макар че като ви слушам какви резултати имате, съм съблазнена да опитам. А дъщеря ми навремето съм я приучавала след 1 година и половина. Сигурно и сега няма да бързам.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт