На море или на планина, НОЕМВРИйчето ни навсякъде е звезда!

• 12 200
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте отново!

След дълга почивка при мама и тати и аз се завърнах. Беше прекрасно.
 Ники научи много нови номера.

Ще се хваля, оплаквам, съветвам и др. по-късно. А сега отивам да ви чета. Надявам се да изчета всички теми от времето на отсъствието ми. Ако не мога, то поне по-скорошните.

Всички дечица са станали толкова хубави!!!!!!!!!!!!!!!!!

Приятен ден

# 211
хора, хич немога ни да чета, ни да пиша, Дани все реве и ходи след мен..даже пикам с него в тоалетната...

АКИТАТА, са по-твърдички и миризливи от месото

ДАРИ много е порастнал малкия и по физиономия е по-различен- по-голям и мъжествен Mr. GreenНие също от 01.09 сме на море на РУсалка. Вчера платихме.

ДЖЕНД, аз няма да слагам тату засега, не съм мотивирана досстатъмно\това Дани го написа\, достатъчно..

ох, не мога да пиша, ставам Дани ми пречи..

ПП Джени, гледам Ралица ..европейската шампионка по силов трибой. Разкажи повече, нали и ти с това се занимаваше.. newsm78

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 17:12 от Кaril

# 212
Започвам с честитките - честити месечинки!Честита книжка на Софко и тату на Дженд! Докторе, разби ме с това за пламъка... Wink
Добре дошла на новата мама Юлия! Hug
Ние следобед си поспахме заедно с Мишолин. А преди малко го издебнах за сефте да се изака в гърне. JoyЧух го, че се напъва и малко в крачка, но успяхме да затворим съкровището в гърнето! Joy
На гърнето седи сам, без да го държа, а в кошарата не иска да сяда. Не мога да си го обясня?! newsm78
Сутринта Мишето беше за първи път на гинеколог заедно с мама, та сигурно е първият мъж, влязъл в стаята с магарето. hahahaКато имам предвид, че лекарката е жена. една от жените, които чакаха отвън и му се радваха, каза, че може да стане лекар един ден...Иначе аз имам възпаление и течение, и сега две седмици ще се лекувам. А сексът е под забрана. Поисках да ида и на мамолог, но ми каза докторката, че се ходело чак една година след спирането на кърменето. Тъй като през това време настъпвали много промени в гърдите. Sick
Това е засега от мене. Отивам по задачи. Хубава и спокойна вечер. Hug

# 213

За ДЕНИ
Благодаря
аз какви ли не глупости писах в гугъла(картинки,картички,снимки) #Crazy Sick Embarassed Embarassedсамо''изображения " не се сетих   Banghead Banghead smile3537

# 214
Бързам да пиша преди да съм забравила- Гадамер, малки сладки роклички гледах в Лапин хаус на безобразни цени. В сватбения салон Холидей Варна (на ъгала на стамболийски и ботев)шият и рокли за малки момиченца по поръчка- не само чисто бели, може да има и розово и тн. На моята сватба бяха направили Мария (племеничката) с рокля като моята - струваше 55 лв- от тафта и ръчна коприна- http://family.webshots.com/photo/1342683661069505610FvjeBy  ама ти си за бой, защо не си купи нещо от Италия

Добре завърнали се на Дари и Крео. Малкият Борис многго е порасанал и още повече е заприличал на мама

Мина, люлещо се легло има и на Дибо - модел "George"  за 315 лв - http://www.dibobg.com/products.html#

# 215
Karil,нямаме проблем с транспорта,минава рейс №59 който ходи до Княжево,до последната спирка на трамвай №5,минават и маршрутки,а с кола се стига много бързо стига да избегнеш задръстванията,много ми харесва тук,аз попринцип съм от Бояна и живея в Мърчаево от 3 години,но тук е по спокойно Simple Smile

esma Питър се роди 1750 гр.,43см. Crazy

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 20:27 от julia asenova

# 216

За всички празнуващи месечинка Hug

# 217
Добре дошла, Юли. Твоето момче явно е проявил твърд характер и борбеност от самото начало- браво на него- сигурно се е родил в 7 месец с тези мерки

Карил, Неда също няма ДТК и полио, но ако си остане все така здрава на 28 ще я боцнем- купили сме тетраксим, който вече виси 2 месеца в хладилника, но споре педи нищо му няма. Иначе хепатитните ги приключихме

моята кукла спи вече почти час- сигурно след малко ще се събуди и горко ни- ще си играем до полунощ..

# 218
Привет и от нас!
Ние се позагубихме няколко дена, но попътувахме. Бяхме на сватба на сестрата на мъжа ми чак в Смолян. Никол беше шаферка и се държа много добре. По късно ще по прочета и ще пусна снимки.

# 219
[...на младежа му избива четвърти зъб, но отново е 2-ри резец...та явно ще се подвизава известно време като граф Дракула Mr. Green

Ха-ха, Дени, ние от един месец сме граф Дракула или вампирчето на мама. Спокойна съм, че не сме единствени.

Тали, Цвети, мерси за инфото за леглото. Още се чудя, защото догодина смятаме да му правим самостоятелна стая и ме се иска леглото да се вързва с останалите мебели.

Веси, много е сладък Ники, особено на едната снимка съм паднала от смях. Май те двамата с моя Марти водят класацията на неядящите и най-трудно захранваните ноемврийчета. Днес бяхме на консултация /8 кг и 71 см/ и педиатърката ми препоръча да отида при специалист по детско хранене, но още се чудя. Не вярвам да ми каже нещо, което не знам newsm78

Дари, и твоя Борко е много сладък. В Созопол сте били, нали?

И ние мислим да отидем малко по южното черноморие, че сме се затъжили. Запазихме апартамент в Лозенец, че е по-спокойно, но смятаме да обиколим от Бургас до Резово - много любими местенца имам почти навсякъде.

Ивиче, как сте?

Хайде лека, дано всички се наспят тази нощ!

# 220
ехоооо как сме? wavey -оцелявате ли в тези жеги? #Sillyднес бях навън от 13 до 20.30 и направо откачих-утре няма да си подам носа навън-на климатика ще си стоя пък Crossing Arms

почвам подред ама каквото се сетя де-не си водя записки

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ БЕБОЦИ И ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА!
newsm51

ВЕСИ,Ники е станал още по-невероятен-искам много да го гушкам-айде кога ще се видим? Praynig

видях,че говорите за тату-аз имам на дупето-тоест над него де-подарък ми е от мъжо за един рожден ден май преди 4 години  Crazy-представлява знака на една метал група-негова любима,но всъщност като визия на мен ми беше харесало и дет се вика съчетахме полезното с приятното Mr. Green-умирах си от смях когато баба ми не вярваше,че не се маха и пробва с мокра кърпичка да ми я трие Joy
представлява ето това-само знака де
- http://www.ancientspirit.de/intervie/gammaray/covmirac.jpg

за храненето-НИЯ яде почти всичко-не съм й давала само яйце-честно казано все забравям Crazy
нали е уж с алергия към белтъка на кравето мляко( в което започнах да се съмнявам вече-ще правя кръвно изследване септември),уж предразположена към алергии-светла кожа,алергичен баща и т.н.-трябвало внимателно захранване,да се избягват алергени....тинтири-минтири и в един момент ми писна и като в оная реклама-казах си стига newsm61
започнах да й давам от всичко-само с едно уточнение-домашн произведено-пилешко,заешко,дори и прясна пъстърва яде-праскови,грозде,кайсии-все неща дето уж не трябвало-да продължа.... козе сирене и мляко-пак домашни Crazy и резултата-детето ми не показа никакъв проблем(пу-пу)
яде само готвена храна-не понася купени пюрета-направо й се потриса и прави физиономия на повръщане-готвя й като за нас-само й отделям преди застройки или запръжка и преди да посоля-липсата на сол компенсирам с много подправки
днес примерно й готвих супа от-лук,чушка,коприва,морков,домат,кафяв ориз,много магданоз,чесън,джоджен и й натроших вътре козе сирене(щото попари хич не харесва) а следобяд яе пюре от половин праскова и  смокини
и сега съм решила като ми свършат запасите дето си донасох от баба ми да ходя в някое близко село и срам не срам да търся да търся да си купувам домашни продукти
така ,че-моят извод е-не се престаравайте чак толкова какво трябва и какво не трябва да ядат децата ни-само внимавайте от къде купувате продуктите Peace

и пак ще повдигна въпроса за една среща-като гледам ще остане за другата седмица-ако искате понеделнишна примерно

не съм си водила детето на консултация от края на юни-днес се бях запътила натам и се оказа,че лекарката е в отпуска до 10.09-така,че нямам идея колко тежим(НИЯ де-за себе си знам Mr. Green)-имаме си 2 зъбчета отдолу,които избиха без температури само с малко мрънкане 2 дни-сравнително леко)-сега манията й е да ходи(е не сама де)-не иска да стои в количката а само права-обаче проблема е ,че не държи обувки на краката си и вече си изтърка всички чорапи Crazy
а как гледа детско ooooh!-пускам на двд 'грижовните мечета' и 10 мин не отлепя поглед-така си пия сутрешното кафе спокойно на терасата-тъкмо 2 цигари време Wink

ми туй-то-не бях пиала скоро затова ето ви подробен отчет Hug

АЙДЕ СРЕЩА,ЧЕ МНОГО МИ ЗАПИЛСВАХТЕ,ПЪК И НЕ СЕ СДЪРЖАМ ДА НАМАЧКАМ ВСИЧКИ СЛАДУРИ -ТОЛКОВА СА ГОТИНИ И ПОРАСНАЛИ НА СНИМКИТЕ

сега ви оставям-желая спокойна нощ на мъничетата smile3524-а на вас....хм luvbed-интересна вечер

и наздраве Wink cheers

# 221
Черпяяяя...
Първо да ви благодаря за съпричастността   bouquet Heart Eyes И така да докладвам - съкровището си замина бързо,  бързо... Grinning Да уточня - аз се разбирам с нея, нямам на този етап проблем, но по-добре да е по-далеко, че се дразня /като Дени/ от нелепите и изказвания и т.н .  Пристигна сутринта заедно с племенника / в последствие си даде сметка за грубата грешка/ Аз, като "добра" домакиня бях лъснала къщата /до посред нощ/, но си оставих купищата за гладене за сутринта. Та като наближи време за поредния сериал директно я инструктирах да се включи и да помогне..... та от 11,00 я оставих да глади и тръгнах с всичките деца на разходка. Когато се върнах към 12,30 тя още гладеше  Grinning Обядвахме. Къпах децата. Приспах Гого и веднага се изстреляхме с мъжо по задачи. Прибрахме се към 17,10 и за моя изненада съкровището си спретнало багажа и ме чака на вратата, готова за старт.... "Как издържаш???" - попита и не дочака отговор... отиде си да си почине от "почивката" у дома Grinning Grinning Grinning
Честито за изпита на Софко!   bouquet Леко и безаварийно!
Веси, Дари, много са сладки порасналите момченца  Hug
Дени, Пу, ПУ, Пу, дано скоро се похвалиш с разрешително  Praynig
Спокойна нощ и сладки сънища! Hug

# 222
Здрасти банда  Hug!

И аз да драсна някой ред, докато спи малкото  Simple Smile, а и не съм писала отдавна.

Аууу Дил, личи си колко го тачиш "съкровището" по почерпката, която си ни спретнала. Мерси - бях доста ожадняла. И аз тази вечер съм със свеки. Жената ми подари хавлия и аз я боядисах на мига  Embarassed. Някой знае ли нещо за цветоулавящи кърпи , които се слагат при пране  newsm78.

Ивее, дано бързо да го преодолеете този вирус, че лоша работа.

Софко, ха честита ти книжка и безаварийно шофиране и никакви ПТП-та. Вярвах в успеха ти  Peace.

За гърнето искам да споделя с вас моето изумление. Колкото пъти сложа Анито на него, толкова пъти пишка вътре  Shocked. Иначе съм съвсем съгласна с Мина, че на тази възраст е нужно ние да усещаме нуждите на мъниците. Факт е обаче, че детето свиква с гърнето. Важното е ние да сме упорити, аз обаче си признавам, че ме домързява понякога  Tired.

Карил, и Анелия хапва супичка всеки ден - по около 15 лъжички за по-добро храносмилане. Преди зеленчуковото пюре и я давам.

Юли, добре дошла  Grinning.

Тали, и аз съм любопитна за леглото, че вече строшихме едно от клатене  ooooh!.

Ники и Борко са мнооооого сладки  Heart Eyes

Д-р Дженд, евала   за тату-то и за куража пич  Peace.

Лека от мен, мили мои   bouquet.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 23:29 от Elimira

# 223
  • София - Дианабад
Добър вечер и от нас! Grinning
Преди да си легна, да се отчетем и ние.
Първо честити месечинки на празнуващите от петък насам!
Честити рождени дни на Григ и Ралиар от вчера! Момичета, каквото сте си пожелали, нека да се сбъдне!
Добре дошли на Юлия и Питър!
Мерелин, честито християнче! Да расте здрава и с късмет!
Ние също търсим тоалет за кръщене, така че сподели, ако обичаш, откъде го взе това страхотно нещо за Ния сладурия.
Софкобофко, честита книжка!
Мариянче, вие също май добре си изкарвате! Хайде приятно пак!
Ники и Бобо са страшни на моренцето.
Всичките ни сладурчета са страшни. Grinning
Крео, добре завърнали се и на вас! Чакаме разкази и снимки.
Ние пък бяхме в петък и събота на Пирин, ходихме до Кончето и Вихрен. Времето беше страхотно, изкарахме си добре. Адреналинът някъде беше малко повече, но съм доволна. София също беше щастлива, на всички хора пляскаше, махаше за чао, хилеше се и пееше. Те пък вадеха камери, фотоапарати, изобщо кой каквото има. Едни хора даже ни викат: "С вас май и на връх Ботев се видяхме Simple Smile". Разбира се, имаше и единични коментари къде сме тръгнали с това дете и т.н., ама много важно. Аз виждах, че на нея й беше екстра Grinning.
Ето и малко снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82222&photo=147

Карил, София не яде много супи, повече сме на бульони преди пюрето на обяд, но ще започна и супички да й давам. Тя и без това харесва по-редичкото. Вода й давам на Девин изворна, непреварена, или от чешмата. До вчера я преварявах последната, но днес й дадох така, пък да видим.
Сбруни, и ние още нямаме зъбче. Днес си мислех по едно време, че почти е пробило, ама после не напипах нищо. Ама и нашият ред ще дойде.
Мария 86, за гърнето не може да има ефект от веднъж. Аз като започнах да слагам София на гърне, резултат имаше след няколко дни. Държа я най-много 5 минути, освен ако не е започнала да прави нещо. А когато не иска, не настоявам. Целта е детето да привикне с това нещо, а кога ще се откаже от памперсите, само ще си покаже. И тъй като има различни мнения за слагането на гърне, както и за всичко останало, трябва да решиш ти към кое ще се придържаш. Но ако решиш да го слагаш Велизар, се въоръжи с търпение и упоритост. Каквото и да избереш, успех! Peace
Елимира, цветоулавящи кърпички продаваха миналата година, много бях доволна. После ги спряха от внос, сега не знам. Питай в някой магазин за перилни препарати. Peace
Дил, мерси за почерпката Wink!
Засега не се сещам друго.
Лека нощ!
 Heart Eyes

# 224
Горис, преди да си легна искам да ти изкажа моето искрено възхищение към цялото ви планинарско семейство.  Сигурна съм, че малката София ще расте много борбена мацка. Евала, надявам се малко поне да прихвана от вас, гледайки снимките, че съм такова гевезе /и половина/ - понякога до морската ме мързи да сляза.

Общи условия

Активация на акаунт