Отговори
# 165
  • София
коки- aaa...никакво раждане, никакви води.  Naughty Добре, че си отишла, щом са те пуснали в къщи значи са решили, че не е страшно. Но много странно това.....един път позеленяло, един път не.... #Crazy

Наде - и аз като минавам от там ще видя какво е положеннието, да кажа дали въобще има детски комплекти, за да не се разкарваш.  Peace

Само се чудя - на TAC има ли към спалните комплекти и обиколници? Аз до сега имам 2 комплекта, и двата са с обиколници като чершафчетата. И искам и третият да е така.

Едното ми комплектче иначе е на тази фирма - http://www.livia-m.com/productsnew.asp?item=3&page=1 . Точно такова с гушнати мечета имам, но в жълтичко  Heart Eyes Хубавото е, че шият и спални чувалчета и ще ми направят и такова зимно спално чувалче.  Mr. Green

# 166
Наде, дано не си заложила много, че душата, аз мога пък обратно да заложа, че ще имаме баре 10 обебили се преди мене. Помни ми думите  Mr. Green

# 167
Jenna когато дойдат бебоците само да са ни живи и здрави!!!
Ивон благодаря ти предварително! Hug

# 168
Варненски мадами, моя милост в ПУндРелник е на лекар от 13ч, хайде след това на по кафенце Peace
За сега сме:
Коки
galentinass

# 169
Здравейте на всички и от мен. ))))

Аз днес малко се разкарвах из града и после ходих на новооткритият ни Кауфланд, че досега нямаше такова чудо при нас. ))) Не е лошо, става. )))

Избързах с чаршафите и си купих вече 3комплекта, но всичките са без обиколници. Мисля да накарам дядо ми да ми направи такива, че той е тапицер и със сигурност ще са 100пъти по-добри и мекички от това, което се продава. ))

Jenna, не се безпокой, мен кръста си ме боли и от преди да забременея. ))) Сега просто е на моменти. Има дни, в които ужасно ме боли и като легна само да се мръдна нанякъде и става лошо.
Междукрачието ме боли, но не точно, а само от едната страна (от дясно) и продължава по целият крак до под коляното. Гадна работа, като тръгна да се завъртам на една страна и ми пречи.
Днес пък понеже повечко походих и в един момент в Кауфланд като почна кръст да ме боли, корема, абе за около 10минути кофти работа, но не бяха контракции, прост оболка от двете страни на корема.

# 170
Ето ни и нас  newsm68
Да ви кажа сега чак ви изчетох доста сте писали, ние днес сутринта от рано бяхме на работа после спахме после готвихме и аиде вечерта на разходка. Легнах си в 11 и в 12 вече пощуряла от въртене станах и досега ви чета. А малката мишка ей така е в момента вкорема ми  newsm44 туй дете няма ли да спи тази нощ незнам  newsm78
Дженка да ти кажа много се смях на твоето папагалче как прави секс с пердето представям си го, ама и доста пакости ти е направил.
Наде аз тази седмица вече се надявам да стигна до Пловдив и веднага ще ходя до магазина и аз искам такива компл. за моето мишле ние легло нмаме ама завивки да му купим.
Днес си харесах май количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5/products_id/781 това което не ми харесва е цвета и това че дръжката не се върти ама и няма да бързам искам първо да пробвам дали е маневрена.
Ами имам още доста да пиша ама ако ви кажа че нищо не помня  newsm78 Айде утре сутринта като стана ще ви пиша пак лека нощ ако има още някой като мен   love001

# 171
Иренка, много е готина тази количка, аз съм я пробвала, върви много добре.

Аз най-сетне седнах да зачистя... развалих тортата от пелени и ги прибрах пликче - оказах се със 106 памперса !!! Първият месец (или поне част от него) памперси няма да се купуват  Mr. Green

# 172
Варненски мадами, моя милост в ПУндРелник е на лекар от 13ч, хайде след това на по кафенце Peace
За сега сме:
Коки
galentinass

кои още идва?

# 173
  • някъде там
Добро утро!
Уж се понаспах,ама много ставах тази нощ.... ужас.Сега отивам в майкини,да и помогна,че ще прави домати консерва....Вие тука да се разпишете,че да има какво да чета.Пък може и от тях да ви хвърлям по едно око. Peace

# 174
Ето ни цяла нощ не можах да спя спокойно. Като се въртя и се едно имам гюленце в корема ми и така ми тежи като се въртя аз спя на дясно върху една възглавница която поема корема ми целия и малкото като не го наглася хубаво и почва  smile3512 ох още малко и ще си се върти дупарата в кошарата че доста ми е терсене се с него да го мисля как му е удобно, незнам защо ама винаги така спя както на мен не ми е удобно а на нея.
Коки там ли си как е положението я да се запишеш
Джена радвам се че ти харесва количката, като тръгна по магазините искам и да я пробвам че се пак доста време ще я търкалям по улиците а тук при нас са само дупки и павета.

# 175
Добро утро.

Ирен, аз пък си спя както ми е удобно, пък малкия да се оправя Crossing Arms И без това имам две пози в които мога да спя Naughty

Перегото не ви ли се струво тясно Thinking

Наде, и мен ме боли под циците и мислех че съм дефектна нещо. Там пък от какъв зор боли?
Гърба и кръста - ясно. Те са ми слаби места и отдавна ме болят, ама туй другото място Thinking

# 176
Дубрютру и от мен...Тази нощ хич не успях да спя - закарахме Малчо (котарака) на ветеринар, че не е добре...
А и вчера засякох, че не ми е добре главата...кръвното ми 140/100, а уж ми предписа хапчета тоя месец да не вдигам кръвно, защото според нея имам проблем (аз всъщност преди тези хапчета нямах!!!). Днес пак май ми е високо, но чак във вторник съм на лекар, а и не ща при мойта "компетентница" да ходя предварително.
Варненски мами, бях решила този път да дойда с вас на срещата, но майка ми дойде на гости, и точно в този ден пък има РД и...няма как.
коки, твърде ти е рано още, септемврийките още не са излюпили...де си се разбързала  icanfly
Irenn, количката много хубава. Даже като ходихме в Хиполенда (у Варната) я гледах, че я бяха пуснали на промоция точно тази.
А ние пък (с настояване най вече на бащата) сме си избрали тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2121 и отделно зимен кош за количката, ама нещо не можем да намерим по-мъжки цвят - тук само розов, оранжев и червен цвят предлагали  newsm78
А, и аз да се похваля...вчера майка ми като дойде и донесе невероятно много бебешорски дрешки - направо се размазах като ги гледах, а мъжа ми като гледаше голямата купчина каза почесвайки се..."Започвам да се чувствам като многодетен татко" Joy Joy Joy

# 177
Джиджа, има и синя Peace

# 178
Добро утро, мадами!

Днес реших, че трябва да сглобя креватчето за бебка (мъжо е на работа). Матрачето го оставям в найлона, за да не се праши, а въртележката съм я окачила само за снимка, после ще я сваля, защото не било полезно да се пуска на бебетата преди 3 месец (заради очичките).

Ето го:

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3728937         (парола 123456)

# 179
Днес реших, че трябва да сглобя креватчето за бебка (мъжо е на работа). Матрачето го оставям в найлона, за да не се праши, а въртележката съм я окачила само за снимка, после ще я сваля, защото не било полезно да се пуска на бебетата преди 3 месец (заради очичките).

Лигла, това е някакво старо разбиране да не станело детето кривогледо като пред погледа си имало толкова много играчки и шарении BangheadИзобщо не е вярно, тези играчки са изследвани години наред от екипи специалисти и се оказва, че дори развиват много повече способности у детето, отколкото ако то е лишено от образи пред себе си от самото раждане. Така че, спокойно можеш да си я оставиш монтирана и да си гука бебо на нея Peace

Момичета, тук са страшни горещини, цяла нощ валя, сега пък жега  sunЧели ли сте прогнозите за есента, как се очертава да е?

Коки - никъде не те пускаме, бебчето да чака, да си седи в коремчето на мама и да си расте, чак като мама е подготвена тогава може да излиза

Анет - това с болничния и връщането на работа е много гадно, какво мислиш да правиш? Все пак неможе да се работи до последно... nono

Ние сме напълно готови с бебешките покупки, дори и с памперсите. Другата седмица отивам да се запиша на курс за бременелки и обиколка на родилното в болницата, която съм избрала да раждам.Моята бебка започна все по-дълго да спи и след това се протяга, не рита като преди, ами само бута, малко съм притеснена от това Sad

Весел ден ви пожелавам и много ритничета

Общи условия

Активация на акаунт