Отговори
# 150

Ахам!!! Hug

Ето едно сайтче за детски стаи:
http://www.napravisam.bg/?id=gdetskastaia

# 151
На накой правили ли са му изследване за кръвна група с подгрупа (аз май питах вече  newsm78). Не мога да намеря къде я правят тази подгрупа, по поликлиниките не правели такова нещо.
Другата седмица ще ми взимат кръв за три различни неща и то на три места  Close Може ли сега да се размотавам из целия град да ми точат кръвта, много тъпо.
За лекцията на 9 месеца, звучи интересно, може би и аз ще дойда другия вторник, стига да успея да стана толкова рано Rolling Eyes
По принцип се прави когато ти определят и кръвната група (в кръвния център - не знам за София, но по принцип нали са ти определяли кръвната група, пак на същото място). Ако е А или АВ, само че искат отделно направление ако минаваш по каса. 

# 152
Ох, и аз да се включа днес...
Коки, мисля че не трябва да се притесняваш и на мен ми се случва от време на време- такъв теч Съвсем безцветна течност, без мирис и е по отпред на бельото /незнам дали ще се разберем/Ако е същото ще се разберем. С първата ми бременност не ми се е случвало, но аз се успокоявам като ме гледат на видеозон докторята и казват, че всичко с околоплодната течност е добре и аз съм спокойна.
Jenna, и мен ме боли мейдукрачието и краката, но пък гърбът -не.
За изслеедванията по ЗК се заплаща само 2 лв. при изследвания и то за транспортни разходи./ако на место няма спец. лаборатория/
Наде, тези спални комлекти са направо върха! Ами преди време ги гледахме само по списанията, а ето че вече можем и ние да им се радваме. За бебчовците са малко големички размерите.В началото те ще бъдат една шепичка, та с тези големи олекотени завивки 3 бебета ще могат да се завиват.
ООооо нещо ме втресе като чух за септемврийките Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Отивам да шпионирам при тях..........

# 153
боядисахме детскатаааааа  newsm68 newsm68 Мнооого хубаво стана, направо съм ултра щастлива  newsm44
А чаршафите много ми харесаха, ама и тия в НАНИ ми харесаха... Те нямат ли магазин, само он-лайн ли? Ще ми се да ги видя преди тва, щото може да са твърди  smile3506
МА и Пловдивските са много сладки.
Еххх честито им на септемврийките, да им е живо и здраво първото късметче  smile3525
rally е все пак доживя отпуската а? Айде сега с нас на лекции и по магазините   Hands Clap
Оххх колко чистене ме чака, сега покрай тва боядисване (ма стана много яко и мъжо го направи за няколко часа  smile3501 , златен ми е той в ръцете ), ма утре! Сега повече не мога! Иначе стаята е опакована в найлони като подарък и въпреки тва пак измацахме дограмата, ама карай.  newsm28
Ай отивам да полегна..

# 154
  • La casa de Mickey Mouse
ето ме и мен
след лъжливата тревога сноЩи днес сме си ве4е в къЩи и сме все оЩе 2 в 1
освен това тукашните испански лекари решиха 4е ниЩо ми няма 4е Щом сме добре с беб4о (независимо контракциите сноЩи) мога да се върна на работа и така от понеделник съм отново на работа (на шефа ми му стана лошо заЩото на 31 ми изти4а договора и си имам заместни4ка и 4овека ми каза директно няма смисъл да идваш, не мие нуйен 2 4овек и няма да ти платя так или инъ4е)
оплаках се на бързо
някои беше питал заЩо сме толкова малки, незнам може би ген и аз и мъжо сме се родили малки, но ме успокоиха 4е няма страшно добре развити сме имаме си вси4ко както трябва и сме много дейни, не спира да рита, така 4е няма страшно (за това поне спрях да се притеснявам, наистина моля се да устискаме пове4е 2 в 1 за да пораснеме)
за 4аршаф4етата наде в пакостник (онлине магазина)  ги има съЩите, поръ4ахме миналата седмица на приателката ми, ве4е са при моята мама и каза 4е са страхотни (има и абсолутно съЩите одеалца страшно пухкави, аз си имам одеалце), ето ти сайт http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=29
а ето ви и неЩо да се посмеете  http://bgflash.com/details.php?image_id=1261

# 155
polly1234 не са твърди а напротив - страхотно хасе! Днеска докато събирах вода в глезените ми и шпалирах из София в най-голямата жега на обяд минах през халите и там на първия етаж до задният изход от дясно ги мернах! Продават на щандче спално бельо и малко кърпи има та там предлагат тези на фирмата TAC Обаче имаха само едно комплектче и тази която продаваше ми каза че замества  и не е много в час.Обаче има надежда щото гледах каталог и предполагам че може да се поръчат!Актуална информация - другата седмица!
Беше им останало само това комплектче от детските - http://nani.bg/product_info.php?cPath=19&products_id=161

# 156
Мене т'ва на Мечо Пух най ме кефи... Heart Eyes

Оххх, много ми е неудобно с тоя кръст бееееееееее  ooooh!
И така ме мързи... кво да правя не знам вече

Мойта гадна птица ми изяде хубавите рози... нищо не мога да свъртя в къщи от нея - има афинитет към всякакви гумени изделия и ми изяде копчетата на дистанционните, гумичката на жилет самобръсначката, гумичките по четката за зъби, няколко дървени рамки, измъкна ми телбодовете от едно пано, имам едни клони за украса и тях ги натроши, дървените уши на жирафа, разплете ми бамбуковата лампа...
НАПРАВО МИ ИДЕ ДА Я ОСКУБЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

и СЯ ПРАВИ КЕКС  с пердето... някой път ше ви я снимам да се посмеете

# 157
  • София
Наде - тъкмо щях да кажа, че на много места съм виждала магазини на TAC. Сега се сещам за един тук при нас на бул. Витоша до входа на Южния парк.

Jenna - твойта птичка не предчувства ли колко е опасно да ядосва бременна жена... Mr. Green Големи бели е направила...

# 158
Аз взех, че отидох до АГ-то и както виждате се върнах.
Първо ми казаха, че са води, после не беше много сигурно.
Каналът ми бил затворен, малкия звяр си има достатъчно води.
Можело да е "винтилно изтичане" Shocked
Ако ми протечало повече да отивам пак.

Ама на мъж ми бая му се дръпна като казаха, че са води Laughing

# 159
Коки,
рано ти е за води  Naughty... шъ се стискаш  Naughty Naughty
 smile3534

# 160
Момичета, на мен ми подарихи една приятелка - комплектче на ТАС, с мечо ПУХ. Взехме го от Хр.Ботев, близо до спирката на площад Македония - струваше 45 лв. и имаше много богат избор на различни,много сладки картинки. Hug

# 161
коки абе на изуст ли говорат тия бе? Гледаха ли там с онова вещество?
Я стискай щото съм заложила на  Jenna   да е първа  smile3533
BettyV мерси за информацията!Ще ходя да ги видя непременно и да си купя!
Ивонка и там може да преслушам положението! Hug

# 162
Наде, слагаха бром-тимол.
Първата проба позеленя, втората - не Rolling Eyes

Стискам аз, стискам. Хич не ми е раждащо Whistling

# 163
Наде, слагаха бром-тимол.
Първата проба позеленя, втората - не Rolling Eyes

Стискам аз, стискам. Хич не ми е раждащо Whistling

newsm78

# 164
ааа на ТАЧ вече си го имам аз туй с мечоците то са знай Mr. Green