Отговори
# 75
Здравейте мамчета,

Ако не е късно за предложение за вечеря винен кебап с картофено пюре с фикса на Маги става за 30 мин.
Сега по един друг въпрос - стерелизаторите. Една мама ми препоръча да си купя този на Бертони ставал за всички видове бутилки а е само 15 лв. Та побързах да споделя. Да съм полезна и аз с нещо Embarassed

# 76
ха Меги  и аз исках да питам, ква е наградата за позналите:))))

Е как каква???  Shocked МОРАЛНО Удовлетворение  Joy Joy Joy

Отивам да прибавям на първа страничка предполагаемите ни термини, да видим след туй кой ясновидец и кой не  Mr. Green

за лампичката - ами тя е в албумчето (покупките)

Рали, това което недоумявам аз е, че ако ми видиш снимките, моят корем хич не изглежда малък, пък на мерки е доста по-малък от останалите. Последно беше към 96см мисля в най-широката част... като гледам хорските шкембенца, ми те същите и затова ми става странно, че има такава разлика в обиколката...  newsm78

хахахаха, Праска била "трудна" ... МЕги, можем да залагаме потомството на кой ще прилича  newsm65

Галентинас, бе прегледах си аз покупките и установих, че 90% са с мечки от всякакъв сорт... не нарочно, ама май и аз станах мечкоманка  Crazy
Ама какво да купя за мойто момче - зайчета ли???

ДЖоли, бе, аз тъкмо съм си извадила свинско да си размразя, зашото довечера ще правя... ВИНЕН КЕБАП!!!  #Crazy Какво съвпадение а?

# 77
 Grinning и аз така ама с телешко....
А за мечките е вярно и аз така количка с мечо пух, термометър за вода мечо пух просто страшна работа. Извинявам се че не качвам снимки ама си нямам фотоапарат Cry

# 78
Тъкаааам... прибавих и "прогнозите" - идете си ги проверете, че може да съм объркала/пропуснала някой   Hug

Среднощния Октомври07 = > Jenna (на позналите - въздушна целувка по тумбачетатаMr. Green

# 79
хахахаха, Праска била "трудна" ... МЕги, можем да залагаме потомството на кой ще прилича  newsm65
Лелеееееее момичетаааааа, пропаднахме покрай този форум  ooooh! Всеки ден нови залози за нещо! Комар ша играйте а? А патенти, лицензи плащали ли сте? И ша лъжете властта, че всичко било с "морални награди" !  Данъци ша крийте  Money  !
Но все пак да не се цепя от колектива  Embarassed  /пък и в общата килия в сливенския ще е по-весело с вас/ ще заложа за себе си 15 Октомври при термин 28 Октомври. Моята беба е в прекрасна "стартова позиция за излитане" - тук цитирах доки.

# 80
Аз да кажа, днес бях на доки, не гледахме бебо, нещо не й работела апаратурата newsm78 Laughing, но пък каза, че според изследвания и т.н. всичко е наред, а пупата ми е 100 см. през пъпа!!!

Бодито, което купих таткото много го хареса, направо се разтопи!!! Embarassed

# 81
  • София
Я и аз да се разпиша за днес.  Mr. Green

Нещо с този скайп и с тези срещи позна да ме домързява да пиша и тук....но пък ми е интересно да чета.  Laughing

Чакам мамите с преглед да се отчетат за днес, стискаме палци специално за rally нейния бебок да е заел правилната позиция за запознаване с белия свят.  Praynig

zoroto - не съм при тази Райчева, мойта е д-р Мариана Райчева.  Wink

Наде - нещо не се доразбрахме за днес, но аз да си призная си поспах от 16 до 17.30, после изведох и кучето и мъжът ми дойде да ме вземе и не остана време. Това поне му е хубавото на бременността - може и да се въртя през нощта, но през деня си е голям кеф спането.  Laughing Но предлагам скоро да го организираме това ходене до Пакостника, аз скоро пазарувах пак от там, но не се отказвам от втора обиколка на магазина.  Mr. Green

И момичета да попитам за този скайп - уж сега ми дава, че съм кънектната, но пък няма никой онлайн, което ми се струва странно....предполагам, че още не е оправен? При вас как е?

Лелеееееее момичетаааааа, пропаднахме покрай този форум  ooooh! Всеки ден нови залози за нещо! Комар ша играйте а? А патенти, лицензи плащали ли сте? И ша лъжете властта, че всичко било с "морални награди" !  Данъци ша крийте  Money  !
Но все пак да не се цепя от колектива  Embarassed  /пък и в общата килия в сливенския ще е по-весело с вас/ ще заложа за себе си 15 Октомври при термин 28 Октомври. Моята беба е в прекрасна "стартова позиция за излитане" - тук цитирах доки.

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 82
Бре за залаганията аз знам, че ще преносвам Naughty Всички жени в родата ми преносват, та не вярвам и аз да се размина, но с дати не ща да се ангажирам... Бе що пък не! Thinking Ай да заложа на 28.10, с термин 25.10, въпреки, че винаги съм усещала, че нещо значимо ще се случи в живота ми на дата 25-и. Тая дата ми е с някъв приоритет пред останалите, без особенна причина, ама не вярвам да са ми улучили термина newsm78
Дали пък да не се пробвам при ясновидката ТРУ на Иренка????
Bulechka_TS браво, че тати се  е зарадвал на бодинцето, то наистина е много сладко!!!
НАДЕ измисли ли манджата душко???
Оооо мащам се, дойдоха родата на мъжо, ай бегам

# 83
Skype - На 16 и 17 Август може да изпитвате затруднения в свързването със Skype поради технически проблеми с техните сървъри. За повече информация посетете тяхната страница:

#Crazy туй пише на моя интернет доставчик на сайта-явно се отнася за всички

# 84

И момичета да попитам за този скайп - уж сега ми дава, че съм кънектната, но пък няма никой онлайн, което ми се струва странно....предполагам, че още не е оправен? При вас как е?

И при мен така. Само аз съм он лайн, никой друг няма Sad

# 85
скаипа и утре го дават да е скапан
 ние сме на кюто то работи

които иска да се включи в наще клюкини да ми прати н алични  номера си на кюто да го аддвам  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 21:07 от galentinass

# 86
Ааа такава ли била работата със скайпа  Thinking аз пък рестартирах  сканирах а то какво било!
Момичета поздрави от Светлето! С бебо са но каза че е в много сериозна депресия и не и се говори с никой! Аз цял ден и звъня и накрая и написах СМС и тя това ми отговори! Каза да се пазиме и праща поздрави! Много ми стана мъчно........да не можеш да се зарадваш на това велико чувство и вечно да броиш часовете и дните....... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Моля се за нея!
galentinass искам и аз кю ама не знам как! Плиис хелп ми!!!
polly1234 ще сготвя една постна яхния и ще изпържа патладжан!
Ивонка няма проблем! И аз се пробвах да спя ама не можах!Времето е пред нас и магазините също  Hug
Аз не мога да прогнозирам за сега.......ами не знам кога ще раждам!

# 87
наде влизаш в http://icq.abv.bg/

изтегляш си,регистрираш се и после свирни да ти дам нашите номера и никове за да те намерим или ти нас!айде пробай! Peace

# 88
  • някъде там
Наде,0ако не можеш после да си направиш регистрацията,кажи аз ще ти направя ,а ти после ще си смениш паролата

# 89
Аре сега пробвам и ще докладвам!

Общи условия

Активация на акаунт