Отговори
# 60
ха Меги  и аз исках да питам, ква е наградата за позналите:))))

Леле ПОЛИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прекрасно-прекраснотийска темичка си сътворила. Я по-често да те наляга мЪрзелот Grinning

Аз да ви кажа, снощи гледах един прекрасен филм по Канал 1 - Животът ми без мен, който не знам защо съм пропуснала до сега, но много истински, емоционален и жестоко - реален, та още са ми подути очите от плач, но някак по-лека се чуствам днес Simple Smile Мъжо така и не можа да разбере, как искам да гледам филм на който се скъсвам от плач от 1-тата до последната минута Simple Smile

# 61
Аз уж съм в отпуска вече пък почти немога да се задържа из къщи да ви пиша и лошо ми стана като видях колко мнгооого сте изписали и нова тема сте пуснали. Малии страшни бърборани сте.
Ще се включа в залога пишете ме за 04.10.
Браво на авторките на темата!

# 62
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
За изписването
1. Комплект за изписване – примерно този: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3428
да има: боди, ританки/гащеризонче, чорапки, шапчица, връхна дрешка
2. Одеалото на Марти oт изписването

Рали, ще можеш ли на всички да ни услужиш с одеалото на Марти? Wink

# 63
Здравейте момичета. От доста време не съм писала, но редовно ви чета просто винаги не насмогвам до края. Първо беше отпуската, после ремонта след това в службата доста работа, но от днес вече съм в болнични и смятам да се включвам по-често. Да ви кажа нашите резултати от последния преглед бебо още не иска да се покаже момче ли е или момиче, разположен е както трябва плацентата и околоплодните води са наред и е едно средно голямо бебе за 34 г.с. Относно предполагаема дата пишете ме за 03.10. Друго не се сещам за сега лек и усмихнат ден на всички мами. Hug

# 64
  • някъде там
Ей сега се прибирам ooooh!,капнала съм,а толкова работа имам още....,трябва да изчистя,че нали майстор утре ще идва да ми претапицира ъгловото.Точно в момента обаче единстваното, което ми се прави е да подремнааааааааа. SadАма като нищо ще го направя, поне после по-ползотворна да е вечерта. Peace

# 65
Цитат
За изписването
1. Комплект за изписване – примерно този: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3428
да има: боди, ританки/гащеризонче, чорапки, шапчица, връхна дрешка
2. Одеалото на Марти oт изписването

Рали, ще можеш ли на всички да ни услужиш с одеалото на Марти? Wink

Альоо, Коки, къде се вреди, туй одяло първо идва до кака ви Джена по американско, после ще пращам... ми сега пише го в листа с необходимостите, а няма отде да го купя, че е уникат  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy

# 66
Аааа, Джена няма проблем Peace
На мен ще ми трябва за края на Октомври Laughing

# 67
на мен към средата на ОКТОМВРИ ми трябва Simple Smile

# 68
Да се разпиша и аз днес!  wavey
Как сте бебеланки?  newsm47
На мен днес не ми се размина излизането и то пак по най-топлото, но нямаше как. Вчера нали беше официален почивен ден за Варна и освен разходката нищо друго не успях да свърша. Но днес, въпреки че се стопих от горещина, поне изпълних плана.  bowuu
Такаааа, сега отчета - гъбите още си растат у мен, гадовете мръсни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и сега с доки ще умуваме какво да ги правим. Трепане от утре или по-нататъка, като наближи раждането. Добре поне, че не ми създават онзи гаден дискомфорт, както преди, че иначе щях да съм щура и половина по цял ден.

За статистиката - шкембето ми е 106 см, но премерено с ролетка, щото това имах под ръка, и то в изправено положение. А за предчувствието за датата - ми аз от самото начало си мисля, че ние с беба ще се видим към 8.10. Ей, тази дата съм си заплюла и друга не ща.  Naughty Ще стискам ли какво ще правя, ама тогава ще е...  Whistling Rolling Eyes И без друго с моят по-дълъг цикъл това 5.10 не се вързва.  Rolling Eyes
маграт, как бе мила си издържала да го догледаш това филмче. На мен не ми издържаха нервите.  Cry Така ми стана мъчно и след като вече порядъчно бях напоила въглавницата реших, че повече не мога и го изгасих. Много тежко ми се стори. А какви сладки момиченца бяха подбрали...

Jenna, пак ли аз нещо не съм доразбрала и довидяла, ама тази лапма не я виждам.  search Или може би е в албумчето. Ще проверя и там, че да не взема да остана назад.
Гале, забравих да похваля и твоята лапма. Много е джиджана, а Патканиш със здраве да си я ползва.  thumbsup Ако мернеш нещо заешко - свиркай.  Mr. Green
rally, стискам палци бебо да се е обърнал вече. Но по това, което описваш и на мен на това ми мирише. Ще чакаме задължително да се похвалиш след прегледа днес!  Peace
Аз ще ви оставям, че днес пак нещо съм се ориентирала към кухнята и печката.  cook Илонита вчера ме зарази с нейните патладжани, та познайте днес какво се готви вкъщи... Mr. Green newsm22
 Kissing Heart

# 69
  • София
Трудно ще е ако в един ден се изписват повече от едно бебе, трябва и часовете да съгласуваме, а за градовете, малееее сложно стана.
Отиваме да си вземем таткото от АГ. - това е аерогарата, не от акушерогинекологичното  Joy  Joy Аз и Цезар, прасчо няма да я взимаме, че сега тя е трудна, пазим си я.

Аз пък лампата не я видях, Джена пак я е махнала преди да я видя  Sad

Коки залага на 30.10
Рали залага на 03.10
pipi   залага на 03.10
mimi  залага на 04.10
mamma mia залага на 08.10

# 70
Привет и от мен мами!
Пробвах се да поспя но уви не се получи!Сега пък обмислям какво да готвя за вечеря  newsm78
Приемам всякакви идеи!Днеска бяхме на готина лекция за първи грижи за новороденото и се обсъждаха естественно спорни въпроси както за сладката вода така и за спането на коя страна и т.н.След което една голяма дружина с ремаркенца направи тур за оваций до Хиполенд който е някъде там на близо  Confused  newsm78  абе май до ИЧС-то
Jenna  да ...лампа не видяхме никъде.....или нямаме бойни заслуги?
mamma mia сигурно и аз имам гъби некви редък сорт....имам си течение и тва е!
rally стискам много палци да се е обърнал бебчо  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Чакаме да докладваш после!
Офффф кво да готвя???

# 71
на мен към средата на ОКТОМВРИ ми трябва Simple Smile

Мдааа, ние хубаво се тъкмим, ама дето казва Меги ще ни излязат криви сметките накрая Grinning

mamma mia, да вземете най-правилното решение с дофтора за тия гъби. А ти можеш ли да ми подшушнеш кога преглежда твоя доктор и как мога да си запиша час за него? Няма да е зле да се срещна с някой за това раждане Thinking

Меги, бая се замислих за това АГ Joy Joy Joy
Пазите си Праска, а?

Наде, гледам патладжана е на мода във форума Wink

# 72
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте бърборани
много съм изпуснала, успях да из4ета само последната тема  Embarassed
нали до сега бях с гости...
но ве4е съм сами4ка и докато си дойде нашия тати Ще ви досаждам по 4ести4ко
днес бяхме на доки
бебо е 1200 (малко сме малки за 32седмица, но се надявамя да порасне)
добре се развива, и е седалиЩно (не спря малкото дива4е да рита мишката на видеозона, хи4 неЩо не му е приятно някои друг да му пипа къЩи4ката, доки 4ак извика оЩе една гинеколкожка 4е да видела как сме ритали)
на 06.09 сме на преглед да ни назна4ат дата за секциото (доста се притесних но ме успокоиха 4е няма ниЩо страшно)
при нас в4ера съЩо беше празник, както си мрънках 4е искам да съм си във варна и хоп оказа се 4е и в бенидорм е празник на града, супер лудница беше
преди няколко дена, на един панаир се направих на негърски плит4ици, тия негърки колко бързо сплитат, направо ми се зави свят (пуснах ви сним4ици) не стоеше лошо, но неЩо ме хванаха лудите сноЩи и реших 4е ми пре4ат и не ги издържам и ги махнах
имам оЩе някои неЩица за бебо, тук нали са окон4ателни разпродажби, 4е не се възддържах купин му страхотен 4ервен спортен екип с маратонки (много е сладурски), Ще му направя по късно снимки и Ще ви го пусна
за тумбака моя е 98см, мисля 4е за малкия мушмурок които нося е добре (срам и позор за вси4ките килограми които ка4их, маи само аз си ги ка4вам а беб4о не)
а да и да ви се опла4а, доки реши 4е съм била по добре ис ъм можела да се върна на работа, можете ли да си представите и това в осми месец когато другите излизат в болни4ни аз да се връЩам на работа, да видим утре какво Ще се разбираме, ако ме върнат на работа утре ве4ер отивам в спешен и пак си вземам болни4ен, каква работа какво 4удо тия са луди
меги аз ако съвсем слу4айно тръгна да раждам нормално залагам на 10.10 (тогава си ми е термина по принцип), скоро не си пускала снимки на цезар домъ4ня ми за него

# 73
Абе аз имам патладжани ама половината в къщата ме гледат страшно! Аз ги обожавам особенно бюрек и с чеснов сос мммммммм......вкусничко!
Друго трябва да мисля!

# 74
Наде незнам какво си измислила вече за вечеря, ама  на мен в тая жега взе, че ми се прияде боб и взех че си сварих. Blush
Иначе аз да се похваля, че снощи много добре си изкарах празника.
Получих хубави подаръчета между които е книгата за бебчета:
"Моето първо бебе" на Ан Бакюс. Изглежда много подробна и ще взема да се захвана да я прочета.
Най се радвах естествено на пожеланията за леко раждане и наистина се надявам да е така Praynig Praynig Praynig. Ще взема да се опитам и някоя снимчица да си сложа в албума.
Да видите и бургаските мами. Засега мерим улиците само с Каталинка, ама ако друга мама бургаска иска да се присъедини към нас-добре дошла.  bouquet
Другата седмица и аз ще се отправя на консултацийка, да видим доки какво ще каже и да чупя кантари, че наистина доста се  освиних Blush Blush.
А за статистиката-коремче е 110 см в изправено положение и е наистина доста внушително. Мойто юначе явно няма да е дребничко baby_neutral.
А сега да пробвам със снимчиците.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт