Отговори
# 180
Добро утро на всички. )))
И аз със спането съм малко трудна, но само докато заспя. Докато се наместя минава малко време, но после всичко е ок. )) Е, като се има предвид, че ставам по няколко пъти на нощ. )

Irenn, аз също преди време се бях насочила към тази количка, но мисля че има още един модел, подобен на този, на който дръжката се върти, но беше с около 50лв по-скъп. Огледай ги пак в магазина.

Jenna, е теб направо са те запасили с тези памперси, тъкмо ще ти стигнат за първият месец. ))))

Аз още не съм купувала такива неща, но може би като идвам до София за прегледа ще мина през Метро да накупя памперси и т.н.

ligla, ти си голям герой, да сглобиш креватчето сама. ))) Браво на теб. )))
За сега мисля че е рано, а и няма къде да се подмята и то из къщи, но към средата на септември или края сигурно ще го слагам, заедно със шкафа, че трябва да започвам да пера дрешките и да подреждам. ))

# 181
Me_and_baby, знам ли и аз, може да я оставя да стои, но да не я пускам отначало да се върти  newsm78

Mirama, е, да не се хваля, но ние в това отношение с мъжа ми сме си разменили май ролите. Да не ти казвам колко мебели съм сглобила у нас- може би всички (ама к'во да се прави, моят кариерист работи по 14-15 часа, ако взема да го чакам, още ще са ни събрани мебелите в кашони). Но пък и трябва да го похваля, че слага всички абажури и лампи- аз там не се меся  Joy

# 182
С 300 зора успях да кача снимката на роклята, дето ви казвах  Hug

Значи - кво - плащат си се изследванията, ама явно са ме пропуснали някой път?  newsm78 Да им се не надяваш - уж ние сме бременни и позабравяме понякога, а то...

Jenna, тоя твой папагал се нуждае от превъзпитание! Сигурно щото няма уши да му ги дърпаш  Joy и се прави, че не чува, а Wink

ligla, много е хубавко това креватче. Прииска ми се и аз да съм бебе сега, да спинкам на такова сладко местенце...

за спането -  старая се да е на лявата страна, ама то като ми изтръпне всичко - обръщам се. Тогава усещам как мъничето се изхлузва като спящо коте на новата посока и ми става хем смешно, хем жал, че го кламбуцам така горкото. Ама и то пък ми го връща като реши, че ще се донамества. Тогава настава КУПОН  Party  Party  Party

# 183

В кой магазин я има синя, че да я видим Simple Smile

Хм...а аз спя почти по корем  newsm78...като за почне да недоволства малко се обръщам по в страни и...така

На мен нещо не ми отваря линка за креватчето...

# 184
Здравейте!
Jenna, смяла съм се на глас Laughing на твоята птица. Та и на мъжо разказах. Голям майтап е тоя беладжия!!!
Коки, споко сигурно имаме "изтичане от клапана"  Rolling Eyes Ама нали всичко е ОК, така че ще си траем поне още един месец.
ligla, Играчките над леглото и без това са до 6-ия месец, така че слагайте ги още в началото та да можете и вие да им се нарадвате. Нищо няма да им стане на бебчовците- в края на краищата нали няма през цялото време да се въртят. НИе на Крис още в началото си му ги сложихме, ама в първия месец бебо почти не им обръща внимание.Всичко си е наред.
Анет , тези лекари там да не са луди.Аз немога да си представя да ходя на работа! Rolling Eyes Толкова ми е тежко вече. Да не би там в службата да си имате родилно  Laughing-та да раждаш там??? Shocked
И аз със спането, к'во да ви кажа не спя много добре. Бързо заспивам , обаче като се обръщам и понеже всичко ме боли и ми са изтръпнали крайниците се събуждам от болката и пуфтя. Е ама няма как. Пък доста време имаме ощееееее. Благодаря се , че вече не са горещините от юли месец, че сигурно щях да съм умрялаа.

# 185

Да не те излъжа, ама май в магазина с/у х-л Черно море, на двата етажа дето е.

А, и провери ли на колхозния пазар дето са гаражите, първия ред с/у магазина за бременни, там и да няма могат да доставят, мисля.

# 186

Да не те излъжа, ама май в магазина с/у х-л Черно море, на двата етажа дето е.

А, и провери ли на колхозния пазар дето са гаражите, първия ред с/у магазина за бременни, там и да няма могат да доставят, мисля.

Направо ме засрами...а аз мислих, че няма повече магазини във Варна с бебешки колички  Embarassed Ще се оразровя да видя къде са тези магазини и ще отида! Синьото, което показват на сайта определено не ни допадна, затова искам да я видим на живо, белким по добре изглежда Simple Smile

# 187
ехооо, ей ме и мен!!! Ама почивните дни, къде се губите бе девойки??? Никакви ви няма...
Аз цяла сутрин мързелувам, гледам "АЛО–АЛО" и естествено ям!! Flutter И не че нямам работа, колко чистене ме чака, апартамента е с главата надолу от вчерашното боядисване, ама пусти мързел  Whistling Иначе времето е хубаво и става за разходка, ама е грехота да излизам, като имам толкова работа (виж леженето е друго нещо Peace )
аре тъкмо съм се наканила, да ходя поне да я почвам отнякъде, а после ще видим...

# 188
Их, че сА прецакаааах...станах на пожар сутринта да гледам Такъв е Живота (оставаха 20 мин до края) и докато намеря работещ канал (по интернет) останаха 10 мин, и накрая установих, че съм гледала сериата  Crossing Arms
Сега хем недоспала, хем емоционално незадоволена  ooooh!

Днес мисля да позачистя малко, че тъпата Джоса освен, че и прави разрушения от всякакъв сорт, и ръси курижки под път и над път  #Cussing out и ежедневното чистене не е достатъчно.
Като дойде бебо минава в карантина... айде  Rolling Eyes

# 189
Jenna, в нета ги има качени сериите от Такъв в живота. Даже не е необходима регистрация.

http://www.neterra.tv/bg

# 190
... Моята бебка започна все по-дълго да спи и след това се протяга, не рита като преди, ами само бута, малко съм притеснена от това Sad
Me and baby и моя мушморок вече не рита ами само бута, ама щом е подвижен няма място за притеснения. Пък и доки каза, че вече по-малко ще ритат, че им става тясно. Не се тревожи важното е че усещаш бебока.

Джена ама пускай снимки, че много се смях ама друго е да я видиш Джоска в действие.

# 191
  • някъде там
Ей Бургазлийки що не казвате,че има снимкииии???

# 192
Малко крадено от септемврийките:

Цитат
Будните му часове минават в желание, копнеж, и безкрайно чакане на “правилното нещо”, което да замени глухата празнота. За по няколко минути дневно, копнежът му временно прекъсва и ужасната, тръпнеща нужда от докосване, от прегръдка и движение, е облекчена. След като добре е обмислила нещата, майка му е решила да му даде достъп до гърдата си. Тя го обича с нежност, за каквато не е подозирала преди. Отначало й е трудно да го остави след храненето, особено след като той толкова отчаяно плаче от това. Но е убедена, че така трябва, защото майка й й е казала (а точно тя не може да греши), че ако сега го остави да й се налага, той ще се разглези и после ще създава проблеми. А тя иска да направи всичко по най-правилния начин, защото чувства, че крехкият живот в ръцете й по-важен от всичко друго на света.

Тя въздиша и нежно го слага в креватчето, което е украсено с жълти патета и е в синхрон цялата му стая. Постарала се е много, за да я украси с мекички перденца, килимче във формата на гигантска панда, бял шкаф с чекмеджета, ваничка на стойка и маса за повиване, върху която са подредени бебешка пудра, олио, сапунче, шампоан и четка за коса, всичките произведени и опаковани специално за бебета. По стените има картинки на бебета животни, облечени като хора. Чекмеджетата на шкафа са пълни с малките му дрешки, пижамки, шапчици, ръкавички и пеленки. Отгоре е сложена пухкава играчка-агънце в примамлива поза, както и ваза с цветя, отрязани от корените си, защото майка му “обича” и цветята.

Тя оправя дрешката му и го завива с бродирана пеленка и одеялце с неговите инициали. Поглежда ги със задоволство. Нищо не е спестено за приготвянето на съвършената детска стая, въпреки че двамата с младия й съпруг не могат още да си позволят всички мебели, които са планирали за останалите части на къщата. Тя се навежда да целуне копринено-гладката бузка на бебето и се отдалечава към вратата, когато първият измъчен писък разтърсва тялото му.

Съвсем тихичко затваря вратата. Обявила му е война. Нейната воля трябва да надделее над неговата. През вратата чува нещо, което звучи като виковете на човек, подложен на изтезания. Нейната връзка със собствената й природата ги разпознава като такива. Природата не дава ясни сигнали, че някой понася мъчения, освен ако наистина не е така. Нещата са точно толкова сериозни, колкото звучат.

Тя се колебае, сърцето й я тегли към него, но устоява и продължава по пътя си. Току-що го е нахранила и преоблякла. Затова е сигурна, че той няма никаква истинска нужда и го оставя да плаче, докато се изтощи.

Той се събужда и пак заплаква. Майка му надниква в стаята, за да се увери, че бебето си е на мястото, а след това тихо, за да не събуди у него напразни надежди за внимание, отново затваря вратата. Забързва се към кухнята, където си има работа и оставя вратата отворена, за да може да чува бебето, ако нещо “му се случи”.

Писъците му затихват и преминават в разтърсващи хлипания. След като не получава никакъв отклик, мотивиращата сигнала сила се изгубва в празнотата, откъдето трябваше отдавна да е дошло спасението. Той се оглежда. Светлината е слаба. Не може да се обърне. Вижда само неподвижните решетки и стената. Наоколо няма нито звук.

.......

Предметите, които се поставят близо до него, са измислени така, че да наподобяват онова, което му липсва. Традицията повелява играчките да бъдат такива, че да утешават скърбящото бебе. Но някак си без да се взема под внимание самата му скръб.

На първо място е мечето или друга мека кукла, “с която да спи”. От него се очаква да дава на бебето усещане за постоянна близост и компания. Свирепата привързаност към него, която постепенно се развива в някои случаи, се възприема като очарователен детски каприз, вместо като израз на болезнено емоционално лишение у дете, принудено да гушка неодушевен предмет в жаждата си за близко същество, което няма да го напусне.”

# 193
 1countingsheep уф немога а засяпя-кат затворя очи и са сещам за глупостите на свекърва ми smile3515
щяла да идва на инспекция да види ко съм била купила за ПАТКАНИШ  1crib 1stroller и дрехите....?????????? smile3506 все едно да си купя ГАЩИ и да я викам да ги гледа да ми ги удобрява преди да си ги сложа на задника newsm09 тоз народ съвсем изтрещя бе-верно 1во внуче ма мен някой да ма пита??? Прави си вече планове как щяла да ГЛЕДА внука newsm61 бе туй дете няма ли си майка бе???? Ей избеснях-ма споко де не съм се вързала аз Naughty то остана тук ау гарсониерката да ми цъфне и тя и майка ми ми то за мен няма да има място бе  #Crazy  Crossing Arms айде наоплаквах ви се ! smile3501 БРАВО НА МЕН!

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 01:22 от galentinass

# 194
Гале, я по-спокойно  Simple Smile не им се връзвай на бабите, да са здрави да помагат!

За памперсите, имам лош спомен от поне 10 на ден през първите седмици, после за щастие се поразредиха  Grinning Та, смятайте, 100 ще стигнат за две седмици има-няма...В началото е ужас.

Общи условия

Активация на акаунт