Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 256
  • 686
  •   1
Отговори
# 105
  • Primum non nocere !
Дрози , Бискара това да ти се скъса да ти го обяснява , ти няма да можеш да го разбереш. Трябва да дойдеш да живееш тук! Пример :Върнахме се от Бг преди 3 дни. Всички знаете пътът от Бургас до Варна, ужасен трафик и завой след завой. Изпреварват като луди и познайте какви марки се пънеха. Една кака с лъскав джип ни вижда , предприема изпреварване и започна да ни пресвятка. Мъжът ми вдигна ъце и като се изцепи на бг език" И къде да карам ма, назад ли?" Тук ми се върна спокойствието и сигурноста. По магистрала с 3 ленти в едната посока ,всеки си кара както иска. Но по второкласни пътища , чак не повярвах че "мерцедеса" пред нас пъпли с 50км/ч.

# 106
Пъпли, защото има ГЛОБА. Независимо дали е Мерцедес или Хамър или Корса.
В Бг няма глоби.., или по точно има за евтините коли, за другите не.

# 107
По магистрала с 3 ленти в едната посока ,всеки си кара както иска. Но по второкласни пътища , чак не повярвах че "мерцедеса" пред нас пъпли с 50км/ч.

пъпли, защото точно на тия пътища са камерките.
една глоба отскоро имам  155 евро. просто няма начин да караш с 50 на прав участък. е, карала съм с  60.
джипове , трошки, мерцедеси, мотори, всичко живо точно пъпли, защото писъмцето се получава по пощата и няма 6/5, ако не ти е ясно влизаш в интернет, виждаш си красния лик и на снимка и така.  ако не платиш до 30 дни, на 31вия глобата става тройна.
какъв хамър да карам, като мога да вдигна над 90 само на автострадата!?
а и там не се кара без правила  Stop за трите ленти си има правила, и ако се правиш на отворен да изпреварваш отдясно , например или да караш с превишена за лентата скорост, спътников контрол и пак пари плащаш.
въобще не съм и виждала полицай, никой не ме е спирал, само писма се получават  Laughing

а когато дойдох , едно от първите неща , за които ме предупреди мъжа ми беше, ако ме спрат да не се опитвам да давам пари, че ще лежа в затвора.

# 108
Господи.......................
ТОзи клип трябва да го качат и да го въртят нон стоп на възлови места. На огромни екрани.
Потресаващо е. Shocked Cry

# 109
какво те потресе? почти нищо не се вижда.

# 110
Точно. Да не би да има няколко варианта  newsm78

# 111
Ми....кола на ламарини малко ли е???? Tired
Може и аз да съм прекалено чувствителна.

# 112
Ми....кола на ламарини малко ли е???? Tired
Може и аз да съм прекалено чувствителна.

Не си, просто точно това клипче не става за екрани, има къде къде по-живописни и на 'фокус'. Sad
малко е цинично, но на екрани трябва да се виждат много по-смачкани и размазани неща.
барем хване.

# 113
  • София
Поне раненото момиче да се оправи.За нея ми е жал в момента.
Да и аз много се надявам да се оправи! Praynig

# 114
и друг път съм писала в такива теми - таксиметровите шофьори в шведско имат задължително в колите си алкохолна блокировка - не могат да стартират двигателя, без да се тестват

ето такова нещо трябва да стане задължително в БГ и то сега, веднага

а Максим ... - винаги ми е бил антипатичен
сега се разбра защо

дано се спре по-скоро войната по пътищата
много малко се иска

# 115
  • София
Още като чух изявлението на Максим до медиите ми стана ясно, че има нещо гнило. Как така разчитал на справедлив процес... той не е ли бил там, не знае ли какво е направил?! Аз пък разчитах на дойстойно поведение от негова страна. Много са ми симпатични с Албена, но независимо дали си световен шампион или обикновен човек, законите са за всички.  
И за пореден път съм отвратена от "обективната" българска журналистика... вятър и мъгла...

# 116
  • София
Време е всички да вникнем в идеята да се възпитават а) децата и б) обществото безмилостно в спазване на ограничението да не се кара след употреба на алкохол.
Ако щете вярвайте, но аз до преди 5-6 години не съм се и замисляла, а и нямаше проблем. Беше допустимо. Буквално. Сега настръхвам, като си спомня! Тогава и коланите бяха странен аксесоар...

# 117
Това което  ми направи много лошо впечатление в обръщението на МС беше следното: спомена, че не само неговият живот щял да се промени, ами и живота на Албена. Но НИЩО не се споменава за промените в живота на родителите, брата, годеницата, роднините, приятелите и прочие на убитото момче и на момичето, което е в кома. Значи от цялата ситуация на човекът му дреме само за неговия живот и този на Албена. Ами аз си направих изводите защо се е стигнало до тук. 

# 118
Ако щете вярвайте, но аз до преди 5-6 години не съм се и замисляла, а и нямаше проблем. Беше допустимо. Буквално. Сега настръхвам, като си спомня! Тогава и коланите бяха странен аксесоар...

Да, но тогава и Мерцедесите бяха предимно само с правителствени номера!!! Peace
Дано да има някакъв ефект този инцидент върху тази лудница по пътищата, но не ми се вярва, ако трябва да бъда честна.

# 119
и друг път съм писала в такива теми - таксиметровите шофьори в шведско имат задължително в колите си алкохолна блокировка - не могат да стартират двигателя, без да се тестват
ето такова нещо трябва да стане задължително в БГ и то сега, веднага
Каква алкохолна блокировка?...Най-големият хит сред таксиметровите шофьори (и не само) сега е специално устройство,което засича радарите на пътна полиция.Започва да алармира и както си карал с 90-100,преминаваш на 50-60 км/ч(това при извънградско,малко преди населено място).Ние не си мислим,как да оцелеем на пътя,а пак,как да прецакаме някого...

П.П.Така е поне около курортите.В градовете надали си позволяват такава скорост (поне в по-големите градове нямат възможност)...

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 00:11 от niara

Общи условия

Активация на акаунт