Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 387
  • 686
  •   1
Отговори
# 420

че наистина може на всеки да се случи ДА Е НА МЯСТОТО НА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ ИЛИ ТЕЖКО ПОСТРАДАЛОТО МОМИЧЕ.

Както и на всеки може да се случи да участва в ПТП и да има жертви, за които той да е виновен.
Но не на всеки може да се случи да седне пиян зад волана и да кара със 150 км/ч.

Аз казах, Максим не го оправдавам, нито че е карал пиян, нито че е карал с 150 км/ч. НО в "най-добрия" случай и без да си пиян и без да караш бързо пак може да причиниш ПТП с жертви. Например ако заспиш. Съгласна съм, че ако караш внимателно и спазваш правилата, шансът това да се случи е минимален, но все пак го има.

# 421
Типично по български-ето виж,че и другите го правят.... Tired
Типично по български в момента е това,че никой не може да признае накрая съвсем искренно и откровенно,че НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ да бъде на мястото и на едната и на другата страна в случая.
Типично български израз-на всеки може да се случи  TiredВместо да се погрижим да НЕ се случва,да се постараем да не се случва,да спазваме правилата Peace

# 422
Но не на всеки може да се случи да седне пиян зад волана и да кара със 150 км/ч.
Не е нито първият нито последният седнал да кара пиян.
http://dnes.dir.bg/2007/06/11/news1768153.html
http://dnes.dir.bg/2007/04/15/news1577077.html
http://dnes.dir.bg/2007/04/15/news1576553.html
http://dnes.dir.bg/2007/03/18/news1479765.html
http://dnes.dir.bg/2007/03/16/news1475075.html
И още безброй примери...............
Изобщо няма да ги поглеждам. Това не означава,че на всеки може да се случи. Има много изнасилвачи ,но това не означава,че на всеки може да се случи. И още много примери мога да дам, но няма смисъл пак да обръщаме темата. Нямам нищо против да му симпатизираш, но  не и  с довода, че на всеки може да се случи или че и много други правят като него.

# 423
Общественото мнение затова е толкова критично  в случая- защото е бил пиян. Ако не беше пил, щеше да е по-снизходително за бързото каране- за това по-съм съгласна,че на всеки може да се случи да кара бързо.
Най-голямото му престъпление е, че се е качил да кара пиян. Това не на всеки може да случи.

# 424
бързото каране- за това по-съм съгласна,че на всеки може да се случи да кара бързо.
Най-голямото му престъпление е, че се е качил да кара пиян. Това не на всеки може да случи.

Ето с това съм напълно съгласна!

# 425
  • До хладилника, който обичам
Кое може да се случи на всеки? Да се напиеш, да те спрат и пуснат (защото си известен или си 'кихнал'), но ти все пак да продължиш да караш с несъобразена скорост?
Не, извинявай - това НЕ на всеки може да се случи.

# 426
Чакам аз да видя, в това определение "От 3 до 10 години" колко ли ще му дадат?
Викам поне 7.  Crossing Arms

# 427
Глупости!
Има смекчаващи вината обстоятелства- чв е помагал на пострадалите, /макар че свидетелите да казват друго/. Така че- я му дадат 3 , я не,..

# 428
Глупости!
Има смекчаващи вината обстоятелства- чв е помагал на пострадалите, /макар че свидетелите да казват друго/. Така че- я му дадат 3 , я не,..

Това смекчаващи вината обстоятелства ли сЪ? Ъъъ  newsm78

Мисля да отпаднат, задето е спрян от ушев и е пуснат  Crossing Arms

# 429
  • София
Нищо няма да му дадат.Такива са ни законите.Те дори алинеите в закона бяха сгрешили в неговия случай,че да го оневинят .Ще кажат млад,помагал/стоял на страна/ при пострадалите,известен с бъдеще и хоп на свобода.

# 430
Нищо няма да му дадат.Такива са ни законите.Те дори алинеите в закона бяха сгрешили в неговия случай,че да го оневинят .Ще кажат млад,помагал/стоял на страна/ при пострадалите,известен с бъдеще и хоп на свобода.

Ако стане така, гледайте кво ще стане.  smile3521 smile3516

# 431

Какво ще стане? Хората ще забраввят, всичко ще отмине.

# 432
  • Има много детски смях.

Какво ще стане? Хората ще забраввят, всичко ще отмине.

Наистина нищо няма да му дадат.
Най- вероятно 3 години условно  Twisted Evil А уби човек, а на друг му причини травма, от която още не се знае какви ще са последствията.

# 433
Наистина нищо няма да му дадат.
Най- вероятно 3 години условно  Twisted Evil А уби човек, а на друг му причини травма, от която още не се знае какви ще са последствията.
А момичето излезе ли от кома? Май не.

# 434
  • Има много детски смях.
Не.

Общи условия

Активация на акаунт