Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 403
  • 686
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Гледах го. Албена изглеждаше съсипана.

# 407
Да, вярно е, че може да се случи на всеки. Само един миг невнимание може да има лоши последици понякога. Този човек е бил спрян само 500 м преди това за превишена скорост!!! Това не бива да се забравя и това още повече утежнява нещата и ги прави трудно простими. А момчето, кой ще го върне? А момичето, което може никога да не се събуди, а ако се събуди какво ли ще е състоянието му и то заради него, Максим. Сгрешил е, дали са му шанс да се поправи и той съвсем нагло е направил напук и в резултат - 2 отнети човешки живота и почернени майки и бащи. Така че не го оправдавайте. Да си понесе наказанията с цялата строгост. Това, че е световен шампион не никакво смекчаващо обстоятелство. А за изпитите питиета да не споменавам. И е рекламно лице на кампанията.

# 408
  • постоянно
Да, вярно е, че може да се случи на всеки. Само един миг невнимание може да има лоши последици понякога. Този човек е бил спрян само 500 м преди това за превишена скорост!!! Това не бива да се забравя и това още повече утежнява нещата и ги прави трудно простими. А момчето, кой ще го върне? А момичето, което може никога да не се събуди, а ако се събуди какво ли ще е състоянието му и то заради него, Максим. Сгрешил е, дали са му шанс да се поправи и той съвсем нагло е направил напук и в резултат - 2 отнети човешки живота и почернени майки и бащи. Така че не го оправдавайте. Да си понесе наказанията с цялата строгост. Това, че е световен шампион не никакво смекчаващо обстоятелство. А за изпитите питиета да не споменавам. И е рекламно лице на кампанията.
Подкрепям  Peace
Вили

# 409
Не го оправдавам тя и самата Албена каза,че той ще понесе наказанието си каквото и да е

# 410
  • София
Дано да има наистина справедлива присъда за виновника.А те в момента може да изглеждат съсипани за пред публиката ,а ако го оправдаят да са отново щастливи.И никой няма да върне загиналото момче и момичето,което е почти два месеца в кома.Никога не съм ги харесвала.Виждала съм ги отблизо и са много надути.

# 411
  • София
Интересно как трябва да се държи аЛБЕНА (освен ПРското им поведение, което демонстрират след случилото се), та всички вие, които ги подкрепяте да спрете и да осъзнаете, че наистина може на всеки да се случи ДА Е НА МЯСТОТО НА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ ИЛИ ТЕЖКО ПОСТРАДАЛОТО МОМИЧЕ.

# 412
  • Видин
Само аз ли видях или Албена имаше халка до годежния пръстен  Thinking Камерата  два пъти проследи ръката и..... newsm78

# 413
Максим не го подкрепям. Твърдо съм на мнение, че трябва да понесе най-строгото наказание на закона. НО за Албена ми е жал. В крайна сметка, тя беше въвлечена в това, без да има пряко участие в събитията. Тя какво е виновна?

че наистина може на всеки да се случи ДА Е НА МЯСТОТО НА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ ИЛИ ТЕЖКО ПОСТРАДАЛОТО МОМИЧЕ.

Както и на всеки може да се случи да участва в ПТП и да има жертви, за които той да е виновен.

# 414
  • София
И на мен ми се стори.А в края на миналата година бях гледала с тях интервю,че през септември тази година планират сватба.Убедена съм, Може хората тихо мълком да са направили събитието.

# 415

че наистина може на всеки да се случи ДА Е НА МЯСТОТО НА ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ ИЛИ ТЕЖКО ПОСТРАДАЛОТО МОМИЧЕ.

Както и на всеки може да се случи да участва в ПТП и да има жертви, за които той да е виновен.
Но не на всеки може да се случи да седне пиян зад волана и да кара със 150 км/ч.

# 416
Но не на всеки може да се случи да седне пиян зад волана и да кара със 150 км/ч.
PeaceЕто това е...!

# 417
Не е нито първият нито последният седнал да кара пиян.
http://dnes.dir.bg/2007/06/11/news1768153.html
http://dnes.dir.bg/2007/04/15/news1577077.html
http://dnes.dir.bg/2007/04/15/news1576553.html
http://dnes.dir.bg/2007/03/18/news1479765.html
http://dnes.dir.bg/2007/03/16/news1475075.html
И още безброй примери...............

# 418
Типично по български-ето виж,че и другите го правят.... Tired

# 419
Типично по български-ето виж,че и другите го правят.... Tired
Типично по български в момента е това,че никой не може да признае накрая съвсем искренно и откровенно,че НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ да бъде на мястото и на едната и на другата страна в случая.

Общи условия

Активация на акаунт