Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 405
  • 686
  •   1
Отговори
# 390
Парите ще са доста повече.Миналата година сестра ми претърпя катастрофа в Бургас със такси,при която загина неин колега на 30 години.Осъдиха шофьора да плати 25 000 лв. кръвнина и 3 години условно,при все че беше дрогиран яко.Прокурорът беше същия.
Зна4и имаме у4астник, познал то4ният отгговор! $естито на пое4елившите!!!
Ебаси и сганта.

# 391
Не разбирам отказването и от кариерата, с какво би помогнала на който и да било?! Фалшива съпричастност? Е кому е нужна?! Ми ако влезе в затвора да вземе и тя с него там, така ли?
Нали са двойка в живота-и в добро и зло.Не я упреквам,но мисля,че постъпва егоистично и това говори колко са били истински чувствата й .Започвам да си мисля,че връзката им е била пиар.Ако например се случи нещо с твоята половинка,ще я зарежеш ли с лека ръка.Да се оправя....

# 392
Първо аз така и не разбрах дали тя го е зарязала. Демостративните пързаляния броят ли се? Така че за сега е хипотетичен спора. Ще видим, времето ще покаже. Пък и те си знаят най-добре, отношениятата са си тяхни, като са се събирали не са ни питали, няма нужда да ни питат и сега.

# 393
дали изобщо има зарязване ?
Албена участва в шоу програма , това е планирано по-отдавна , тя ще се върне след шоуто , къде видяхте зарязване ?

# 394
Надявам се наистина да са се съхранили като двойка,но нещо ми се върти в главата за раздяла.Четох го някъде.

# 395
  • по пътя на светлината
В крайна сметка коментираме това което пише в пресата-Албена с нов партньор-дали това е истина ще покаже времето. Simple Smile

# 396
Свободни интерпретации в пресата, мноо ясно. Търсят си запълване на хартията.

# 397
# 398
  • Варна
Максим е помагал на новата двойка в поректа. Даже аз го видях на заден план как се вре и дава акъли, учи въпросният актьор Игор, който е партньор на Албена в шоуто.

# 399
В крайна сметка коментираме това което пише в пресата-Албена с нов партньор-дали това е истина ще покаже времето. Simple Smile
Да,но временен такъв на леда не интимен.Участва в шоу по руският канал ОРТ,където се състезават двойки формирани от един професионален кънкьор и звезда от руският шоубизнес.Тазгодишният сезон на шоуто се казва Ледников период http://www.1tv.ru/ice/
А ето я и въпросната двойка http://www.1tv.ru/ice/pr=7741&pi=7807

# 400
Максим е помагал на новата двойка в поректа. Даже аз го видях на заден план как се вре и дава акъли, учи въпросният актьор Игор, който е партньор на Албена в шоуто.

и на мен ми се стори, че е той, значи правилно съм видяла. И това вероятно е историята за бягството му в Русия Sunglasses

# 401
Дават интервю с Албена по нова ТВ в момента

# 402
  • София
Аз не мога да го гледам - някой да резюмира, плийз!

# 403
Дават интервю с Албена по нова ТВ в момента
Гледах го и само ще кажа,че Албена се държа достойно и точно така както трябва да се държи жена която обича,която подкрепя любимия човек във всичко и  в добро и зло.Заставам зад думите й,че това което се случи може да се случи на всеки никой не е застрахован.Аз продължавам да харесвам Албена и Максим въпреки всичко.

# 404
Не го гледах,но много се радвам,че е така.Те са хубава двойка въпреки всичко.

Общи условия

Активация на акаунт