Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 408
  • 686
  •   1
Отговори
# 375
  • по пътя на светлината
Грешно ме разбираш,не може да се отречеш с лека ръка от човек който не ти е само партньор на леда ,но и в живота. ThinkingИзвинявай,но мъжа и жената не се събират само за хубавите моменти (говоря за сериозна връзка),но и ЧОВЕК за трудните периоди-да имаш упора и подкрепа ,а не изпаднеш ли в беда да ,да бъдеш отблъснат и сам! Naughty

# 376
Спор няма, че тя не носи отговорност за неговите постъпки, и че се опитва да направи живота си отново нормален.
Но винаги когато някъде се появи нейното име, хората ще си спомнят и за него.
Поне в България ще е така.

# 377
Излишно е да критикувам, защото изобщо не знаем как наистина стоят нещата, Може да  са имали поет ангажимент и да е трябвало Албена да го изпълни, може да са се разделили, може никога да не са смятали да са заедно... това ве4е касае ли4ния им живот и понеже аз не съм в те4ение на него, няма да го коментирам. В слу4ая ставаше въпрос за професионална изява на Албена, не сексуална Wink

# 378
  • по пътя на светлината
Монда,само да отбележа,че написах -никой не е застрахован от такова произшествие на пътя,а не че му се е случило нещастие. WinkНещастието от цялата трагедия -ясно за кого е......Много  ги харесвах като спористи и сега ми е доста неприятно от настъпилите обстоятелства...... ooooh!

# 379
Всъщност, ако трябва да бъдем реални, той трябва да и бъде благодарен и краката да и целува затова че са шампиони. Не виждам какво общо имат тук нечии заможни родители (брей, от къде такива подробности знаете?). Всъщност, Албена с факта, че е българка изигра "политическа" роля. Всеки треньор желае да изведе на международно състезание максимална бройка свои състезатели. Да, но всяка държава си има лимит. И като се изчерпе лимита, се търсят "помощни държави" за тази цел. Русия използва името на всички бивши съветски републики за изкарване на свои състезатели. Точно това стана и тук. С помощта на Албена и българското и гражданство, треньорът успя да изведе поредната собствена двойка.

Така че...моля моля с тези приказки че Албена нещо му е длъжна. Ако не беше Албена, той да е видял международни състезания през крив макарон. Crossing Arms

# 380
  • по пътя на светлината
Всеки спорт за да има успешни изяви ,освен труда и таланта на спортистите,са нужни и добри спонсори- не мога да не подчертая,че Албена Денкова открито заявяваше ,че няма кой дори костюмите да й подсигури за участия,да не говорим какви суми са необходими да се лансират за да участваш в международни състезания.След като станаха шампиони,вече бяха ,,забелязани,, ,че са хора които въпреки всичко прославиха България.

# 381
Всеки спорт за да има успешни изяви ,освен труда и таланта на спортистите,са нужни и добри спонсори- не мога да не подчертая,че Албена Денкова открито заявяваше ,че няма кой дори костюмите да й подсигури за участия,да не говорим какви суми са необходими да се лансират за да участваш в международни състезания.След като станаха шампиони,вече бяха ,,забелязани,, ,че са хора които въпреки всичко прославиха България.

Тази двойка е създадена от Татьяна Тарасова. Ти знаеш ли коя е Татьяна Тарасова и за какви спонсори става въпрос там? Примата на руската школа по фигурно пързаляне. Най-големия и велик треньор на най-добрата школа в света. Максим тук няма нищо общо. Всичко е интересът на Тарасова. Ако тя не може да си намери спонсори на нейна двойка, КОЙ?

# 382
Xenia, мина ли ти ечемикът? А циреите?

# 383
Xenia, мина ли ти ечемикът? А циреите?

Ооо, ходжа, мараба! Mr. Green От ечемика още на другия ден нямаше следа, а аз тъкмо мислех да те търся да те питам за твойте циреи. Joy

# 384
Мархабат! Значи добре съм си свършил работата. А Ставински ще се размине с 3000 лева и 3 години условна. Ще влачат делото докато се уталожи любопитството на общството.

# 385
Отново изопачихте темата в друга посока. Аз исках само да вметна да не пишете глупости, че Албена си била намерила нов партньор, това не е вярно. Игор е актьор доколкото разбрах, просто такъв е форматът на предаването.

# 386
  • по пътя на светлината
Xenia,благодаря за просветлението! Laughing

# 387
Ми ако влезе в затвора да вземе и тя с него там, така ли?[/b][/color]

като египетските фараони и жените им.  Laughing

# 388
Хубаво е,че има все още мъже(защото са на изчезване),които да прославят някоя жена,пък после при лоши дни -оправяй се сам....Пази Боже сляпо да прогледне......Добре,че се появи това момче и заможните му родители,та да разбере света коя е, иначе щеше да си се пързаля по леда в студентски град незнайна никому.

аз пъ знам, че ситуацията е обратната, но карай.
Освен това доколкото гледах предаването, то е по-скоро шоу, отколкото състезание.

# 389
Мархабат! Значи добре съм си свършил работата. А Ставински ще се размине с 3000 лева и 3 години условна. Ще влачат делото докато се уталожи любопитството на общството.
Парите ще са доста повече.Миналата година сестра ми претърпя катастрофа в Бургас със такси,при която загина неин колега на 30 години.Осъдиха шофьора да плати 25 000 лв. кръвнина и 3 години условно,при все че беше дрогиран яко.Прокурорът беше същия.

Общи условия

Активация на акаунт