Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 343
  • 686
  •   1
Отговори
# 495
Цвете, не съм лекар и не знам какво точно е положението, но аз вярвам, че момичето може да се събуди. Все пак вчера се е събудил Манол Велев, който беше прострелян в главата. Комата е тежко състояние, някои хора се будят от нея след месеци.

Много, много се надявам момичето да оживее  Praynig

# 496
Все пак вчера се е събудил Манол Велев, който беше прострелян в главата. Комата е тежко състояние, някои хора се будят от нея след месеци.

Рони Бо, ще дадеш ли повече инфо по темата?  Praynig

# 497
  • София
Каквото е предвидено за всеки друг пиян  безхаберник на пътя, това да бъде приложено като наказание и за Максим!
Изборът да си "на неговото място" е съзнателен (да се напиеш и да караш е съзнателно деяние), а да си на мястото на убития, на момичета в кома или на техните близки е нещастие, което никой не заслужава!

# 498
Все пак вчера се е събудил Манол Велев, който беше прострелян в главата. Комата е тежко състояние, някои хора се будят от нея след месеци.

да, а има и случаи да се будят след години.
за манол велев обаче има слухове, че са викали специалисти от брюксел, макар пак да е странно защото е с огнестрелна рана в главата....а се събужда, друг е въпросът в какво състояние е мозъкът му и какъв живот би могъл да води

# 499

Простреляният Манол Велев е дошъл в съзнание Новината е от вчера.

Уриел, зависи, предполагам. И Цеци Красимирова беше с куршум в главата, но се оправи. И живот "води", не се е спряла  Crazy

(Друг е въпроса, че нито тя, нито Манол са случайни жертви, а момичето от катастрофата си е съвсем невинна)

# 500
...
Уриел, зависи, предполагам. И Цеци Красимирова беше с куршум в главата, но се оправи. И живот "води", не се е спряла  Crazy
...

Има ли си дни човек, ще живее. Дано се оправи момичето в кома  Praynig Praynig Praynig - наистина при тази диагноза никой не може да прогнозира какво ще се случи.

# 501
И да -постигнали са нещо дали формално или неформално трябва да си го признаете ,защото медалите се водят на бг ,а не  на русия.
Стига вече с тези медали  Naughty
Дали родителите на загиналите младежи ги греят тези медали ? Как мислиш ?

Мен примерно ми е безразлично за това какво е спечелил ...

# 502
Ами ето, пука му на Максим, ама за него си: http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1109335

# 503
Ами ето, пука му на Максим, ама за него си:

Много ясно ...  Confused

Само си представям какъв шанс би имал човек при сблъсък с хамър , когато един пиян келеш е зад волана  Sick

# 504
Да ви кажа честно и на мен ми писна това повтаряне за медалите и че "на всеки може да се случи". Какво ме интересуват медалите? Много се радвах, когато спечелиха, никога не съм имала отрицателно мнение за Максим или за Албена, но пък в момента въобще не ми пука колко медала са спечелили и никак не съм съгласна, че на всеки може да се случи да седне зад волана пиян. А тази последната статия вече ме отврати. Не можел да изтърпи мъката на родителите!!! А той пита ли ги на какъв огън се пекат те в момента? Направо съм възмутена!

# 505
Не, какво безочие само! ooooh! Мен отдавна ме възмущаваше факта, че не са се срещали нито той, нито Албена с родителите на загиналото момче, но да заявява открито че не желае и на процеса да ги вижда...е това вече..нямам думи да окачествя такава брутална наглост и безочие. ooooh!

# 506
  • София
 В 'Искрено и лично" говорят за невинният Максим и приноса му към фигурното пързаляне.

# 507
Ох, да, гледам го с възмущение Sick- темата е "Милост за Максим". Никой нищо не спомена досега за починалия и пострадалата в тази катастрофа.

# 508
Баси, изкарват полицаите виновни, не че и те нямат вина, нооо...  ooooh!

# 509
има ли какво още да се каже по темата?

Общи условия

Активация на акаунт