Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 347
  • 686
  •   1
Отговори
# 480
  • по пътя на светлината
Това  може да се случи на всеки -дори и да не е пил-пази боже да не ти се случва както на теб така и на някой от близките ти. Rolling Eyes

# 481
  • София
Е, хайде сега да не драматизираме...
Максим е виновен и се е случило непоправимото. Колко е мил, състрадателен и т.н....в случая е без значение. Не е само той мил и добър човек, който се напива, сяда зад волана и убива хора.
А пък Албена според мен е по-добре да си замълчи. Никой не я кара н асила да дава интервюта по въпроса.

Съгласна съм с това:
Нещо съвестта не му е говорила когато се е качвал пиян, защо сега трябва да говори?

# 482
Добре, че сте публикували тук интервюто с Албена, че го бях изпуснала...

# 483
Определено и за двете страни не е леко,особено когато едната е известна.
Българина има не малко лоши черти и в такива ситуации винаги изпъкват-злоба ,завист,"ха,така му се пада "
Защо толкова много агресия влагате ?
Това което се е случило е меко казано неприятно,но  може да си кажете мнението и да приключите ,а не да осъждате.Нямате право!
Не заставам на ничия страна,но мога да кажа ,че съжалявам за Максим ,защото изглежда готин човек и това което направиха с Албена е равносилно на  героизъм,тъй като в спорт като фигурното пързаляне е мн трудно малка страна като БГ да вземе медал ,и то златен ,и то 2 пъти!!!!!

На всеки може да се случи ! Не нападайте толкова брутално!
Казусът е мн труден.

# 484
Определено и за двете страни не е леко,особено когато едната е известна.
Българина има не малко лоши черти и в такива ситуации винаги изпъкват-злоба ,завист,"ха,така му се пада "
Защо толкова много агресия влагате ?
Това което се е случило е меко казано неприятно,но  може да си кажете мнението и да приключите ,а не да осъждате.Нямате право!
Не заставам на ничия страна,но мога да кажа ,че съжалявам за Максим ,защото изглежда готин човек и това което направиха с Албена е равносилно на  героизъм,тъй като в спорт като фигурното пързаляне е мн трудно малка страна като БГ да вземе медал ,и то златен ,и то 2 пъти!!!!!

На всеки може да се случи ! Не нападайте толкова брутално!
Казусът е мн труден.

Що за глупости вие малко мислите ли така като говорите?
Да, медалите формално са български. Неформално, България няма нищо общо с тези медали и е използвана най-вулгарно за отпращане на съревнования на руски фигуристи. На практика, това са медали на руската школа по фигурно пързаляне. В България никога не е имало такава и скоро няма да има.

Максим никога не е изглеждал готин човек. Във всичките им интервюта личеше незаинтересованост към Албена и към работата им. Всъщност изпитвам всичко друго към него, но за завист няма абсолютно никакъв повод. Той винагие е бил лекето в тази двойка и то се прояви наяве. Убийство на двама млади хора в разцвета на силите си не е "меко казано неприятно". Sick

# 485
  • по пътя на светлината
Извинете госпожо безпогрешна,Вие с какво право обиждате хората по този брутален начин? Laughing

# 486
Извинете госпожо безпогрешна,Вие с какво право обиждате хората по този брутален начин? Laughing

Колкото и да не съм безпогрешна, убиец на хора  не съм. Та "леке" никак не е брутален начин на обида за това което всъщност заслужава. То този етикет му беше изписан на челото доста преди инцидента. За убийството Бог да му е съдия!
Това което аз като гражданин желая, е да има справедливост в тази страна и когато лекета като него помислят  да се правят на ербапи пияни по пътищата, да знаят че няма да им се размине безнаказано. И току виж желаещите ще намалеят драстично и няма да се прекръстваш по сто пъти преди да тръгнеш на път и да благословиш Бога всеки път че си оцелял.

# 487
Абсолютно  е права ксения за мен, независимо дали е безпогрешна или не. Много точна квалификакия за подобно поведение. Така се постъпва само и единствено от келешлък и чувство за безнаказаност. А за последствията/ в случая катастрофата/- Господ си знае работата.

# 488
Е,стига вече с този рефрен-те толкова направиха за България.Банално е вече и какво толкова направиха?Спортисти,които се състезават за страната,в която живеят.С каквито и медали да са се закичили,престъплението на Стависки не би трябвало да отмине без подобаващо наказание.Медалите нито могат да купят човешки живот,нито могат да върнат такъв.Трябва да има за него присъда,която да бъде точно толкова тежка,колкото е редно да бъде за престъплението,което е извършил.И за каква злоба и завист можем да говорим?Когато печелеха награди,народът им се радваше.Стависки постъпи ужасно,какво,пак ли да му се радваме?Няма да стане.

# 489
Симпатични ми бяха на площадката, като двойка фигуристи. Иначе мисля, че Максим си е бил келешче, а за Албена, щом живее с него какво да кажа. Нали хората се подбират и по характери, манталитет. Той не кара за пръв път пил, мислите ли, че някога и тя не  е била с него? И за капак участват в кампания за предпазване от МПС. Абсурд. Наистина по-добре да си мълчат.

# 490
  • софия
Подкрепям абсолютно Ксения  Peace Трябва да има справедливо  наказание, независимо от броя медали, сметки в банки или пост в държавата. Само така мможе да се спре войната по пътищата. Всички медийни кампании в това отношение са похвални, но само страхът от наказания може, според мен, да накара хората да се замислят, когато пият и се качват в колата, когато изпреварват и карат с безумна скорост. Много ми се иска да не съм права, но мисля, че Стависки ще се отърве с някаква условна присъда и глоба. Май още не е пораснала нашата съдебна система, за да се изправи срещи закона на парите, отново за съжаление...

# 491
Абсолютно  е права ксения за мен, независимо дали е безпогрешна или не. Много точна квалификакия за подобно поведение. Така се постъпва само и единствено от келешлък и чувство за безнаказаност. А за последствията/ в случая катастрофата/- Господ си знае работата.
Много точно казано ! Този път и аз съм съгласна с Ксения !

# 492
А как иначе да поддържат човек в кома? Без апарати?

Мисля, че тя имаше предвид, че ако не беше делото, отдавна да са казали на близките, че е безнадеждно, и да са изключили цялата апаратура.
И че в случая поддържат момичето само и само за да не пише в обвинението 2 убийства, а 1 непредумишлено и 1 тежка телесна повреда.  Thinking

това е направо...нямам думи, а гледах бащата на момичето онзи ден като казва, че вярва че тя ще се събуди Cry

# 493
Не съм казала,че Стависки не трябва да си понесе последствията.Казах,да не бъдете толкова брутални.
А това дали е леке или не-не го познавам лично,не мога да кажа.Вие ако го познавате...

И да -постигнали са нещо дали формално или неформално трябва да си го признаете ,защото медалите се водят на бг ,а не  на русия.

# 494
  • Няма такава държава!
това е направо...нямам думи, а гледах бащата на момичето онзи ден като казва, че вярва че тя ще се събуди Cry

Не искам да съм лош пророк, но няма да се събуди - това тук да не е "Мъртва зона"? Естествено, че близките и се надяват, но това няма да повлия изобщо на състоянието и, наранявията и са много тежки - де факто момичето е мъртво, само машините я поддържат.

И аз се надявам Стависки да си понесе наказанието, но мисля, че не сте прави, че се преструва и не съжалява. Бас държа, че повече от всичко му се иска да върне времето назад и страшно съжалява. Не че това ще върне двамата млади хора, но ...

А и още нещо - дори той да е леке по принцип, това не значи автоматично, че и  Албена е такава. Спрете се малко де - плюйте по него - той друго и не заслужава, но поне нея оставете на мира.

Общи условия

Активация на акаунт