Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 351
  • 686
  •   1
Отговори
# 465
Уф, гледах снощи в късните новини, за тия 20 дни. Нека да си поживее още малко, че после го чака зандана.  Crossing Arms
Мислиш ли, че ще влезе в затвора?

Да.

# 466
  • Sofia
Аз пък си мисля, че се прави всичко възможно да се размине с панделата. Ще видим може и да греша.

# 467
[Нямам нищо против факта,че Максим е виновен,ама били ми казла,моля,къде честно казано изрази това си мнение за Албена и Максим,когато станаха световни шампиони за втори път?!
Нещо не ти разбирам въпроса  Rolling Eyes Може ли да се опиташ да бъдеш по - точна ?
Бих си го изразила мнението и след като са станали шампиони , това не е причина да започна да ги харесвам  Confused

# 468
Аз доколкото разбрах момичето , което е в кома , го подържат с апарати, докато минат делата, То си било направо мъртво, но искат да избегнат : 2 убийства. Моля се да не е вярно. Praynig

# 469
А как иначе да поддържат човек в кома? Без апарати?

# 470
  • по пътя на светлината
Момичета ,трагедията е голяма-както за семейството на починалото момче,така и за момичето в кома,но и на Максим не му е леко-пази боже на никой да не се случва подобна история. Praynig

# 471
  • E-CLM & CH-VD
А как иначе да поддържат човек в кома? Без апарати?

Мисля, че тя имаше предвид, че ако не беше делото, отдавна да са казали на близките, че е безнадеждно, и да са изключили цялата апаратура.
И че в случая поддържат момичето само и само за да не пише в обвинението 2 убийства, а 1 непредумишлено и 1 тежка телесна повреда.  Thinking

# 472
  • Sofia
Напълно е възможно. Аз съм чувала ,че това поддържане е много скъпо.

# 473
  • София /Абсурдистан
Аз слушах изказването на един адвокат - обмисля се условна присъда (без затвор) и солидна глоба, това е защото до сега не е осъждан и закона го позволява. Почти съм сигурна, че така ще стане, не мисля, че ще иде в затвора. Тук всичко се купува. Парите правят чудеса.

# 474
  • Няма такава държава!
Ох, недейте да съдите Албена така строго - в крайна сметка тя изобщо не е виновна за инцидента, смъртта на Петър и комата на Мануела, но е принудена да го коментира и да избере позиция  спрямо Максим. Ми какво друго да каже по медиите като я питат - Тоя идиот как можа така да се нафирка и да претрепе хората?!? - изключително грозно и не е в неин стил. Или пък - Ох, аз колко много го обичам, той изобщо не е такъв, много е добричък и т.н. - и това не върви, затова тя търси среден път някакъв - карма, съдба, дрън-дрън. И аз да съм в нейната позиция "без вина - виновен", и аз няма да знам какво да кажа.
Виж, Максим е друга работа - виновен е отвсякъде и ще трябва да си плати. Как обаче - ей това е въпросът! Дали ще го осъдят да лежи или ще се размине с глоба и условна присъда? И двата варианта ми се струват еднакво възможни 50/50. А може би пробация. Ще видим....

# 475
Напълно е възможно. Аз съм чувала ,че това поддържане е много скъпо.
Доста се изписа,че Максим е поел всичко което се плаща около лечението на момичето.

# 476
  • по пътя на светлината
Убедена съм,че го е направил.Няма по голяма присъда от собствената ти съвест. Cry

# 477
Убедена съм,че го е направил.Няма по голяма присъда от собствената ти съвест. Cry

По какво личи че го е направил от съвест, а не от желание да си спаси задника? Нещо съвестта не му е говорила когато се е качвал пиян, защо сега трябва да говори?

# 478
  • по пътя на светлината
Е,тоя Максим го изкарахте най големия изрод и дебил!

# 479
Е,тоя Максим го изкарахте най големия изрод и дебил!

Какъв е човек който убива други хора по такъв начин? Не съм го казвала, ти сама го изрече.

Общи условия

Активация на акаунт