Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 299
  • 686
  •   1
Отговори
# 570
хайде бе, а какво е искал. който иска да е добър и пръв иска и да е известен. и всички полагат труд.

# 571
  • по пътя на светлината
Но на пръсти се броят хората ,който наистина  успяват-явно имат качества в повече от останалите? Simple Smile

# 572
и като са успели стават полубогове, а. ами не стават. затова момчето ще си изсърба каквото си е надробило. когато успееш, това задължава. него явно не го е задължило да бъде читав човек, а просто е решил, че човешките правила не важат за него. еми тогава...........

# 573
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Няма значение кой успял и кой не ... интереса към него е в повече , защото е известен, но живота е най - голямата ценност и който го погубва трябва да си понесе наказанието ...тук нямат значение нито медали нито победи, нито суета

# 574
хайде бе, а какво е искал. който иска да е добър и пръв иска и да е известен. и всички полагат труд.

То всеки може да иска.Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш.
Разпънаха го момчето.А никой не се сеща,че до края на живота си това ще му тежи и психически ще го побърка.Има съд,който ще определи наказанието му.Не защитавам постъпката му,а факта ,че се побъркаха да го натякват в очите на хората този случай.А момчето дето направи катастрофата в Бяла,защо го забравиха?

# 575
  • по пътя на светлината
Е,ти го третираш словесно ,като закоравял престъпник.До сега не съм забелязала да страдат от звездомания Максим и Албена. Rolling Eyes

# 576

То всеки може да иска.Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш.
Разпънаха го момчето.А никой не се сеща,че до края на живота си това ще му тежи и психически ще го побърка.Има съд,който ще определи наказанието му.Не защитавам постъпката му,а факта ,че се побъркаха да го натякват в очите на хората този случай.А момчето дето направи катастрофата в Бяла,защо го забравиха?
защото не е известен, този от бяла. защото да си известен е бреме, а не благоденствие.

ами престъпник е. убиец е. това са фактите. ако не се считаше за богопомазан, нямаше да пристъпва законите, нали

# 577
  • по пътя на светлината

А,какво стана с децата удавили се в Лим и техните учители???? Shocked

# 578
Всички ги забравиха.А Максим му е неудобно на улицата да излезе.Ние ли сме тези дето ще го съдим,а?

# 579

защото не е известен, този от бяла. защото да си известен е бреме, а не благоденствие.

ами престъпник е. убиец е. това са фактите. ако не се считаше за богопомазан, нямаше да пристъпва законите, нали

Е какво като не е известен.Малко хора ли уби,а?Максим не е по-виновен от него все пак.Без значение известен или не,като си убил,трябва да се третират еднакво.

# 580
Стига бе хора.
Оставете го този Максим на мира.
Каквото трябва ще си го получи.
Не разбирам какво сте се хванали за него и само се джавкате.
Ето един наскоро с камион уби 7 човека. Ама тема от 29 страници за него няма. Защо ли ?  newsm78

# 581
Много ми е интересно , ако някой пиян шофъор , пък бил той и някакъв си фигурист с медали убие детето ви / да не дава Господ  Praynig / тогава толкова разпалено ли ще го защитавате ?
Спрете се вече !
Карал е пиян ! Може да не е закоравял престъпник , но явно си е мислел , че е толкова велик , че обикновените неща , като да не караш пиян и  с превишена скорост и в насрещното не важат за него .

Аз не желая такива самозабравили се лекенца , били те известни или не да са заплаха за живота на децата ни !

# 582
  • София
Всъщност нямам идея защо се коментира пиян или не. Какво значение има? Убил е човек. Ако е бил трезвен, мен ако ме питате, още по-лошо. Ако е бил чак толкова пиян поне има оправдание, че не е бил адекватен. Ако е бил трезвен и е убил човек ми се струва по-престъпно. Нали когато човек е психично болен го оправдават за престъпните му действие, защото е неадекватен. А ако е пиян - не. Това е твърде странно, защото ако си толкова натряскан, че да не се владееш, явно е, че не си осъзнаваш и постъпките.
Както и да е. Ако някой, недай боже, убие детето ми, последното, което ще ме интересува пиян ли е бил, друсан ли, или заклет трезвеник, ще ме интересува детето ми само.

# 583
Стига бе хора.
Оставете го този Максим на мира.
Каквото трябва ще си го получи.
Не разбирам какво сте се хванали за него и само се джавкате.
Ето един наскоро с камион уби 7 човека. Ама тема от 29 страници за него няма. Защо ли ?  newsm78

Точно това има казах и аз на предната страница.

# 584
Ако е бил трезвен и е убил човек ми се струва по-престъпно. Нали когато човек е психично болен го оправдават за престъпните му действие, защото е неадекватен. А ако е пиян - не. Това е твърде странно, защото ако си толкова натряскан, че да не се владееш, явно е, че не си осъзнаваш и постъпките.
Точно затова е ЗАБРАНЕНО да се шофира след употреба на алкохол ...

Общи условия

Активация на акаунт