Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 284
  • 686
  •   1
Отговори
# 585
  • по пътя на светлината
Естествено,бил е пиян ,та чак е забравил да избяга от местопроизшествието(както много други.......,които се спасяват от инцидента без човешко достойнство и съвест-няма да ги изброявам,защото списъка е безкраен),пък и едвам крепейки се сигурно е помагал за спасяване на потърпевшите?Някой задавал ли си е въпроса ,че е можел да изчезне и досега да търсят извършителя и да са му спестени много неприятни -меко казано преживявания,пък и нямаше да има кого да линчувате?От самите действия на Максим ,не ви ли е ясно що за човек е,има ли смисъл да се обижда ,заплашва и непрекъснато унижава-личност ,която сама е поела отговорността от последиците на трагедията и ще отговаря пред закона доброволно.

# 586
Да си психично болен, не зависи от теб, когато си пиян - си си го причинил сам, така, че не могат да се сравняват двете състояния.

# 587
  • по пътя на светлината
Пиян??? newsm78Тогава на пример учителите от трагедията в река Лим ,в кое твое определение влизат? newsm78

# 588
Естествено,бил е пиян ,та чак е забравил да избяга от местопроизшествието(както много други.......,които се спасяват от инцидента без човешко достойнство и съвест-няма да ги изброявам,защото списъка е безкраен),пък и едвам крепейки се сигурно е помагал за спасяване на потърпевшите?Някой задавал ли си е въпроса ,че е можел да изчезне и досега да търсят извършителя и да са му спестени много неприятни -меко казано преживявания,пък и нямаше да има кого да линчувате?От самите действия на Максим ,не ви ли е ясно що за човек е,има ли смисъл да се обижда ,заплашва и непрекъснато унижава-личност ,която сама е поела отговорността от последиците на трагедията и ще отговаря пред закона доброволно.
Стига бе, още в Бургас щяха да го хванат, имало е много свидетели, полицаите не са толкова малоумни. Как ще се укрие, инцидента не е станал през ноща.

# 589
Естествено,бил е пиян ,та чак е забравил да избяга от местопроизшествието(както много други.......,които се спасяват от инцидента без човешко достойнство и съвест
Ще избяга , друг път  Confused Все едно всяка втора кола е Хамър с напис "Подарък на световните шампиони от еди кой си ... " и не е имало предостатъчно свидетели !

# 590
  • по пътя на светлината
Има хиляди начини да се прикрие случая ,особено за човек с неговото положение.Не забравяйте,че живеем в една от най корумпираната държава. Simple Smile

# 591
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Има хиляди начини да се прикрие случая ,особено за човек с неговото положение.Не забравяйте,че живеем в една от най корумпираната държава. Simple Smile

Съжаляваш, че не е избягал ли ?

# 592
  • София
Да си психично болен, не зависи от теб, когато си пиян - си си го причинил сам, така, че не могат да се сравняват двете състояния.
Да, обаче и в двата случая изводът е един - неадекватност. Т.е. след като си неадекватен, ти правиш избора да се качиш пиян, т.е това е решение взето в неадекватно състояние.

# 593
  • Пловдив
Трябва ли да е краят на шампионската им кариера,за да се почувствате удовлетворени - по щастливи,по добри, по справедливи..............?Thinking
Ти май не разбираш - не ме интересува шампионската му кариера. Ако му произнесат присъда (съмнявам се) и си я излежи може пак да си е шампион колкото си иска! Факт е, че уби човек, шофирайки пиян. Ако ще баща ми да е, пак ще си мисля - "Той уби човвек." А Максим май си мислеше, че е недосегаем защото е шампион. Върховно лицемерие е да участва в рекламата "не пий, ако караш" и псоел да седне и да кара добре наквасен.

# 594
  • по пътя на светлината

Съжаляваш, че не е избягал ли ?
Не,искам да подчертая,че въпреки всички негативи ,които е знаел,че ще понесе след катастрофата е постъпил отговорно и съвестно,или това не се брои -разбира се..... Rolling Eyes

# 595
  • Пловдив
Да, обаче и в двата случая изводът е един - неадекватност. Т.е. след като си неадекватен, ти правиш избора да се качиш пиян, т.е това е решение взето в неадекватно състояние.
Айде бе, чак пък толкова неадекватно. Да, алкохола забавя реакциите, но не те прави неадекватен. И в случая това не е смекчаващо вината обстоятелство, а тъкмо обратното - утежнява.

# 596
Аз не желая такива самозабравили се лекенца , били те известни или не да са заплаха за живота на децата ни !

Ами май ще ти се наложи да се преместиш в друга държава.
Всеки ден карам кола и всеки божи ден се сблъсквам с безумието по пътищата и недей да си мислиш, че все известните и богатите са най-арогантните на пътя. Тук всеки е цяр на пътя, дали е с раздрънкана лада или бмв 7 все е цар. Такова безхаберие каквото цари тук няма да намериш никъде другаде в Европа. 
Докато не започнат да ни налагат яки глоби и наказания и стриктно следене на трафика няма да се оправим.
Много ми се иска да не е така, и все си мисля братята Гърци как набързо ни дисциплинираха и защо за бога тук това не може да сработи. А така ми се иска да си карам спокойно и да не съм в постоянно напрежение кой идиот ще ми отнеме предимството, ще реши да прави безумни маневри, абсолютно забранени от закона за движение по пътищата, ще реши да ме избута от пътя защото бърза и т.н.
За 10 год. зад волана мога да кажа, че не това каква кола караш е определящо за държанието ти на пътя а това което имаш в главата си.
Така че стига с това, че се мислел за богоизбран и там подобни. Всички се мислят за богоизбрани. Онази пяната жена в Перник и тя си е мислела, че на нея няма да и се случи. 

# 597
Аз също карам всеки ден / малко повече годинки от теб / и определено ми е направило впечатление , че точно такива като него се смятат за безнаказани  Confused
Неадекватността на пътя и неспазването на правилата са съвсем друга тема ! Има го , наистина ... но никой човечец с лада не съм виждала да е толкова нагъл , като разни други типове ... Хайде стига , наистина изместихме много темата ...

Отворете си друга тема - "Да поревем за невинното ангелче Максим " , примерно или " Горкият , стана изкупителна жертва заради славата си ... "

# 598
Аз също карам всеки ден / малко повече годинки от теб / и определено ми е направило впечатление , че точно такива като него се смятат за безнаказани  Confused
Неадекватността на пътя и неспазването на правилата са съвсем друга тема ! Има го , наистина ... но никой човечец с лада не съм виждала да е толкова нагъл , като разни други типове ... Хайде стига , наистина изместихме много темата ...

Отворете си друга тема - "Да поревем за невинното ангелче Максим " , примерно или " Горкият , стана изкупителна жертва заради славата си ... "

A вие си отворете ''Хайде да линчуваме Максим пред парламента" или ''Да го изгорим на жив клада''

# 599
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

A вие си отворете ''Хайде да линчуваме Максим пред парламента" или ''Да го изгорим на жив клада''

Ако Максим бъде оправдан, за мен това ще е доказателство, че в тази държава няма правосъдие .... оправдаването му би изглеждало като демонстрация на липсата на правосъдие

Общи условия

Активация на акаунт