Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 288
  • 686
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Да, признавам си, стана ми кофти за Максим, защото съм го срещала лице в лице (и тогава бяхме на чашка), но ако бяхме видяли родителите на момчето и момичето и с тях щяхме да ревем сигурно.

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 20:31 от msbilt

# 557
След като си медийна личност, трябва да се държиш като такъв.
Не трябва да караш, да пиеш алкохол, да изпреварваш, да мачкаш, да си главен, един на пътя.
Това, че са го пуснали полицаите, N- секунди преди злополуката, говори, че сме наша държава извън ЕС-Европейският съюз.
В Европа няма популярни нарушители, има популярни клюкари и папараци.
В тоя ред на мисли къде бяха българските журналисти?
На почивка, а не на работа и не за сензации.
В чужбина журналистите и полицаите са в пряк контакт.

# 558
  • София
Да, сърцераздирателна снимка.

Има ли някой който изгледа цялата пресконференция?

Важното е поне, че са си променили мнението и сега живеят в настоящето. Албена направи  голяма издънка с изказването си, че това не е краят на шампионската им кариера. Сега отговориха по-разумно.

Колкото до останалото, хайде не влизайте в роли. На кой какво би му се случило, той какво би направил. Нелепо и нереално е. Никога не може да се отговори на подобни въпроси.

# 559
  • по пътя на светлината
Трябва ли да е краят на шампионската им кариера,за да се почувствате удовлетворени - по щастливи,по добри, по справедливи..............?Thinking

# 560
Мнението на мъжът ми беше,че неадекватността на Максим след катастрофата се е дължала на шока след удара,не на алкохол.Каза,че само този,който не го е преживял,може лесно да осъди.И понеже аз бях по-крайна в разсъжденията си,след снощното интервю се замислих дали не го съдим прекалено жестоко?Имаше тема,в която някои писаха,че са плащали за да вземат книжка.Значи тук също има убийци.

# 561
След снощното изказване не знам вече какво да кажа, много е грозно, когато мъж не може да се държи като мъж ...

# 562
ами има..........
след като някой е убил някого е нужно да понесе наказанието си. толкова.
дали това е мъжът ми, съседа или напълно непознат човек няма значение.
всеки може да е от двете страни, съдбата е непредвидима.
но всеки трябва да понесе последствията от постъпките си.

# 563
  • София
Трябва ли да е краят на шампионската им кариера,за да се почувствате удовлетворени - по щастливи,по добри, по справедливи..............?Thinking

О, не!
Но когато на човек му предстои дело за убийство и лежане на присъда, не ми се вижда адекватно да прави планове за шампионска кариера и тренировки в близките години, нали? Освен, ако не се знае изхода от делото, разбира се. А както всички знаем, шампионската кариера е до време.
В тази посока ми е мисълта.
Мислиш, че формирам личните си качества и усещания на база живота на останалите? Не, грешиш.

# 564
а аз се питам дали някой би мислил за кариерата на един спортист, ако последният беше убил неговото дете. аз определено не. патриотизма има граници. и тъй като децата са наши и един човешки живот не може да се сравни с една кариера хич не ме е еня за спортната кариера на един ПИЯН ШОФЬОР. под ножа...........

# 565
Аз пък мисля,че случая вече се преекспонира.Каквото станало,станало,той ще си получи присъдата.Защо постоянно го тормозят не разбирам.Все пак не е първия дето е убил човек,но другите никой не ги пипа.Него през ден го дават,защото е известен.Еми нека го оставят малко намира.

# 566
  • по пътя на светлината
Някой да знае със сигурност,че Максим е бил пиян? newsm78

# 567
който иска популярност, трябва да е готов да понесе и негативите и.

# 568
ами ако показателите на алкохол не са сигурност, какво тогава е сигурно, а.
може би е пил човека боза, а. или капиталистите правят инсинуация за да не спечели някой медал. глупости на търкалета.

# 569
  • по пътя на светлината
Той не е искал популярност,това че заслужено с много труд е станал световен шаппион-нима е каприз?

Общи условия

Активация на акаунт