Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 467
  • 686
  •   1
Отговори
# 210
Прокурорът,при когото е делото в Бургас е най-подкупния възможен човек в прокуратурата.Правят му се проверки за няколко случая.Всичко ще се реши дори без да му е нужен адвокат на Ставийски.С такъв прокурор,адвокат не му трябва.

# 211
С такъв прокурор,адвокат не му трябва.
Вероятно е търсен точно такъв....

# 212

Точно това ме човърка мен, дали Стависки го е търсел (казал е да му намерят) или наистина иска справедлив процес, но са му казали да си трае, че ще му намерят човек, да го отърве....  Whistling

# 213
Да, съгласна съм с Анче мамче  , защото в подписа стои " ние". Ако беше написано "аз", никой нямаше да я пита.

именно. 'ние'.
бухтичка каза кои са ние - хора от някакъв блог, сайт, фенклуб, няма значение. 
защо винаги трябва да се крият хората зад 'ние', напишете " Ние от фенклуба на Максим заставаме зад него!"
напиши Аз съм с теб и проблеми никакви.
отново не получих отговор от 'ние' - кои са неадекватните изказвания , за каква помия става въпрос
както и защо не си сложат 'ние' подпис за мануела, като толкова палят свещи и се молят за нея.
подписът е циничен, 'ние' са циници.

# 214
стига с тоя банер, бе хора! и аз го гледах по разни теми и ми се струваше доста неуместен, но пък всеки има право на мнение. само не разбрах кои са тези "ние"?!? влюбените фенки ли, кои?

относно случилото се ... нямам думи. това, за съжаление, нито е първият, нито пък последният случай в милата ни родина, когато някой си мисли че е хванал господ за шлифера (май така беше този израз). иначе много им се радвах на успехите, много ми бяха симпатични, но едното няма нищо общо с другото. надявам се на справедливост!

# 215
Наистина не знам дали го е търсил специално.Казвам само -това е най-корумпирания прокурор в Бургаската прокуратура.

# 216
Няма стига - целия! Twisted Evil

# 217
  • София
Прокурорът,при когото е делото в Бургас е най-подкупния възможен човек в прокуратурата.Правят му се проверки за няколко случая.Всичко ще се реши дори без да му е нужен адвокат на Ставийски.С такъв прокурор,адвокат не му трябва.

Чудесно! Започвам да се отвращавам, в началото ми беше мъчно за Албена  и Максим, признавам си, много ги харесвах. Сега с всяко негово действие и изявление се отвращавам все повече.

А каква "помия" казвате се е изляла по адрес на Максим? Не съм видяла, само лъскави ПР изявления видях newsm78

"Ние" са този форум, или по точно темата в него - "Ние сме с теб" : http://www.armleg.com/forum4e/viewforum.php?f=4&sid=4e5cd06c … mp;mforum=forum4e ; Не съм го чела, не знам как виждат те нещата, но факт е, че е безмислено да се прехвърля темата върху Бухтичка!

# 218
Мамо мила!

Не го четох цялото щото ми се догади, ама има и безумци на тоя свят! Арогантни и цинични.

Sick

# 219
Мамо мила!

Не го четох, ама има и бевзумци на тоя свят! Арогантни и цинични.

Sick

Мисля да го прочета.
Темата със заглавие "Катасрофа!!!(Макс е добре)" е шокираща като начало, но мисля, че ми е интересно какви оправдания могат да се измислят по темата. Щото Макс определно не е добре, щом му се случи това по този начин.

# 220
бухтичка ми е супер симпатична.
точно за това отделям време да я разбера.

темата за Макс, който е добре я четох до следното изречение:

Но истинският фен трябва да е като майката , чието дете е в беда.
Нима една майка няма да застане зад сина си винаги...
Ако не застане, то каква майка е...

е няма да продължа, защото истинският фен не е майката, нито бабата, нито жената, нито кунка му на "Макс"
а точно този гуру-фен малко е попрекалил в привързаността си, има си специализирани заведения за такива случаи.

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 12:50 от Lennie

# 221
  • Видин
ЦИТИРАМ:
ole hora sorry 4e taka nenadeino se vklu4vam ama...
6tqh da pripadna...
kakvo 6te stane sega s Albena & Maxim...dobre 4e toi ne e postradal...

Е не, тва вече преля чашата...
Хората от тоя форум друсат ли се или да?! Кви са тия неадекватни изказвания ??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 222
ЦИТИРАМ:
ole hora sorry 4e taka nenadeino se vklu4vam ama...
6tqh da pripadna...
kakvo 6te stane sega s Albena & Maxim...dobre 4e toi ne e postradal...

Е не, тва вече преля чашата...
Хората от тоя форум друсат ли се или да?! Кви са тия неадекватни изказвания ??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

На мен чашата ми преля, когато прочетох как 2-те коли са се блъснали, а той е нямал друг избор - или да излети от пътя, или да се вреже в тях...
Просто съм отвратена от това, че има хора, които съжаляват един убиец /казах вече - за мен шофирането в пияно състояние е предумишлено убийство, пък ако ще и папата да е зад волана/.

# 223
Всички теми посветени на защитата на Максим са безумни!
Те не се молят момичето да се оправи, защото му съчувстват истински, а защото тогава вината на техния идол (която естествено те не признават) ще бъде по-малка. Но той вече е убил и е пил. Как може да го отричат и да казват, че за всичко били виновни пътищата, полицаите дето не го спрели... И милят Макс колко е невинен и добър.

М/у другото не да арестуват блогъри еколози, а да вземат да запретят тоя форум или поне тези теми, защото това е гавра с паметта на жертвите и скръбта на близките им... Не може да си толкова сляп. Недопустимо е.

# 224
Много ги харесвах,а и продължава да ги харесвам и Албена,и Максим.Плаках,когато спечелиха световната титла,от радост.Треперех за тях,докато танцуваха на леда.Бяха съвършени.Случилото се трябва да ни накара да се замислим за това,как 30 секунди невнимание преобръщат целия ти живот.От любимец на народа,Максим се превърна убиец,макар и по невнимание.Много ми е мъчно за този млад човек,който загина.Моля се Мануела да се оправи.Моля се и за Максим,дано му простим някога....

Общи условия

Активация на акаунт