Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 377
  • 686
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичето е почти два месеца в кома и не е излизало.Представете си какви са й шансовете.

# 436
  • постоянно
3 години = 2 живота??? ????????? а и колко още покрай тях  newsm78
Без коментар!
Вили

# 437
# 438
  • София
ВЕЧЕ били променили сгрешената алинея......След дъжд качулка...

# 439
Много жалко за Стависки! Харесвах ги много двамата с Албена! Като разбрах за катастрофата вечертта сънувах кошмари  Sad !
Но всеки би трябвало да е равен пред закона и да понесе последствията на незаконните си действия! Алкохолът не носи нищо добро.

# 440
Навит съм Стависки да лежи само 5 години, вместо 7, ако успее на направи отбор фигуристи на световно ниво в затвора!

# 441
Навит съм Стависки да лежи само 5 години, вместо 7, ако успее на направи отбор фигуристи на световно ниво в затвора!

newsm65
...
и къде ще се пързалят  Twisted Evil

# 442
Никакво пързаляне-това за него е удоволствие.Той да си излежи присъдата,пък после каквото иска-това да прави!

# 443

newsm65
...
и къде ще се пързалят  Twisted Evil
В банята, естествено.

# 444
Това което е направил Максим е непростимо, но аз се питам какво стана с полицаите които са го спрели и после са го пуснали. Вероятно ще се разминат само със строго мъмрене. Според мен и тяхното място е в затвора.

# 445
Това което е направил Максим е непростимо, но аз се питам какво стана с полицаите които са го спрели и после са го пуснали. Вероятно ще се разминат само със строго мъмрене. Според мен и тяхното място е в затвора.
Каза се, че ще бъдат наказани и -толкова.

# 446
Да, но нямало свидетели...... и щастлив край за полицаите. В България сме все пак.....

# 447
Да, но нямало свидетели...... и щастлив край за полицаите. В България сме все пак.....
Хахахаха...а двамата в колата на Ставински не са ли  свидетели? Видяли са ги и други хора, които са минавали покрай тях в това време.

# 448
Хахахаха...а двамата в колата на Ставински не са ли  свидетели? Видяли са ги и други хора, които са минавали покрай тях в това време.
Тези, в колата на Максим, така и не ги издириха, да ги видим, всичко работи в полза на Максим.

# 449
Цитат
От 3 до 10 годни затвор тегнат над главата на Максим Стависки, ако съдът го признае за виновен. Той може да отнесе наказание по чл. 343, ал. 3, а именно за причиняване на телесна повреда ими смърт по непредпазливост на повече от едно лице в нетрезво състояние. Стависки обаче може да отърве присъдата, ако не е станал причина за катастрофата, въпреки че е седнал зад волана с 1,18 промила алкохол в кръвта. В този случай той ще бъде санкциониран само по закона за движение по пътищата. Той предвижда световният шампион по фигурно пързаляне да стане пешеходец за година, както и да плати 500 лв. глоба. Ако Максим има вина за тежкия инцидент, то магистратите могат да вземат под внимание смекчаващите вината обстоятелства и да го осъдят условно.

Фактите, които могат да отърват Стависки от затвора, са чистото му съдебно минало, това, че не е избягал от мястото на катастрофата и се е опитал да помогне на пострадалите. Не само алкохолът може да е причина за катастрофа. Като основен проблем се явяват дупките по пътя, тесните шосета и липсата на маркировка, обясниха адвокати. Максим Стависки може да избегне и предварителния арест, тъй като става въпрос за транспортно произшествие, а не за умишлено убийство. Причината за това е и готовността на шампиона да съдейства на органите на разследването и фактът, че няма опасност той да се укрие и с това да възпрепятства производството срещу него, категорични са юристите.

Общи условия

Активация на акаунт