Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 344
  • 686
  •   1
Отговори
# 510
Имат ли телефон в студиото,искам да им кажа нещо?

# 511
  • София
Няма смисъл да се обаждаш,предполагам,че няма да вдигнат или са на запис.

# 512
Ха-ха...егати! ooooh! Добре че се обадихте да включа предаването.
Аз нещо не схващам...Апелират за справедливи наказания, ама милост за Максим защото създавал красота. Shocked
Е...да му се не види, кой е виновен че други преди него са избягвали по някакви причини наказание. Sick

И пак "на всеки може да се случи"! Shocked ooooh! Егати лицемерието! Значи....ние тук обявяваме по медиите за акции против употреба на алкохол зад волана, но иначе...не си мислете...може да ни се случи и на нас... Joy

# 513
Аз нещо не схващам...Апелират за справедливи наказания, ама милост за Максим защото създавал красота. Shocked
Това просто ме потресе и вбеси  Close

# 514
Почти 100% съм сигурна, че е на запис  ooooh! ooooh! ooooh!

# 515
  • София
Само нещо да попитам - не защитавам никого, просто си мисля... Ако не дай Боже Вие бяхте на мястото на почернените родители - щяхте ли да искате да видите човека, който е причинил катастрофата?

# 516
Аз честно казано, много харесвам, даже обичам Албена и Максим. Това, което правят на леда е толкова красиво и толкова емоционално, че не знам как може да има хора, които да не ги харесват. Това, което се случи е ужасно. Приемам го много лично, без да мога да си обясня защо. Максим е виновен много, но се моля от цялото си сърце, поне момичето да се оправи! 

# 517
аз също мисля, че предаването е на запис, а и няма директен телефон, с които да се свързва в студиото.

# 518
Само нещо да попитам - не защитавам никого, просто си мисля... Ако не дай Боже Вие бяхте на мястото на почернените родители - щяхте ли да искате да видите човека, който е причинил катастрофата?
Да,щях да искам да го видя.И най-вече той да ме види.

# 519
Да,щях да искам да го видя.И най-вече той да ме види.

Бих била много по-озлобена от факта на непукизъм демонстриран от негова страна и нежелание да ме погледне в лице и да изрази по някакъв начин това което чувства.

# 520
Мисля, че Миглена Ангелова се чувстваше задължена да покаже някаква съпричастност след предаванията и с възхвали към двойката. Но май и тя не знаеше по какъв начин да намери някакво оправдание и темата се отклони към разговори въобще за безобразията по пътя.

Та...не разбрахме по какви причини трябва да има милост за Максим. Когато няма милост за тези които шофират трезви и в по-малки коли. Sick

# 521
Тоя Стависки е голям страхливец.Няма нищо доблестно в него,а можеше чрез поведението си поне малко да изкупи вината си.Но за това се иска сърце,а той явно има тенекиена кутия.И ако още някой спомене колко много е издигнал България в очите на света,ще започна вече да използвам този толкова ненавиждан от мен емотикон  #2gunfire

# 522
аз също мисля, че предаването е на запис, а и няма директен телефон, с които да се свързва в студиото.

Ами иначе знаете ли какво ще се случи с теелфоните им, ако беше на живо? Щеше да им блокира централата  Twisted Evil

# 523
  • в края на града
Хванах малко иии ... превключих на друг канал. Някаква леля обясняваше, че бил най-добрия "пързаляч" и трябвало да обучава двойки по фиг. пързаляне, а не да си излежи наказанието. Дори и най-превъзходния да е, всеки трябва да носи отговорност за своите действия!

# 524
Признак на зрялост на едно общество е законите писани за всички да бъдат прилагани еднакво за всички.

Подобни призиви за милост от медиите ме изкарват от равновесие. Sick Sick Такова нещо не очаквах от Миглена. Shocked И много по-известни спортисти с много по-вериозен държавен принос, в развити страни са били осъждани като всеки редови гражданин на негово място. И президенти са изправяни пред съд, какво остава за спортист. Ореваха орталъка за милост към човек, който милост не прояви. Нито пък елементарно благоприличие след инцидента (ако не друго, поне да не затвърждава лошото впечатление на хората, които го боготворяха).

Общи условия

Активация на акаунт