Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 315
  • 686
  •   1
Отговори
# 540
 Thinking
Дали това че са известни, или наглостта са прибереш парите от някаква рекламна кампания и да направиш точно обратното (сиреч "всички сте балъци") предизвиква толкова отрицателни емоции?
Или пък като съдиха Кондьо той реши че го дискриминират на расова основа и затова го съдят?

# 541
  • по пътя на светлината
Не мога да съдя хората,което не значи ,че оправдавам постъпката на Максим,но ако това се случи на вашите мъже,братя, бащи или на самите вас-защото катастрофи стават непрекъснато,дали така ще разсъждавате? Thinking

# 542
  • София
Що за въпрос - ние сме ССФ - на нас такива неща не ни се случва Wink Wink Wink

# 543
Не мога да съдя хората,което не значи ,че оправдавам постъпката на Максим,но ако това се случи на вашите мъже,братя, бащи или на самите вас-защото катастрофи стават непрекъснато,дали така ще разсъждавате? Thinking
Разликата е основно в това, че никога досега не съм подкарвал автомобила след употребата на алкохол.Това стига ли ти?
Или може би искаш и да ти цитирам Закона за движение по пътищата и правилника му за прилагане, където пише че ако си участник в ПТП и си употребил алкохол или друго упойващо средство ти си виновен, без оглед дали си бил с предимство или не.

# 544
Да разсъждаваме как? Мислиш ли, че ако на някой мой близък се случи това ще му се размине? Точно защото е известен не искам да му се размине. Да служи за пример, че всички са равни пред закона. Искам и онази която уби децата на магистралата, след употреба на алкохол, да не и се размине.  

# 545
  • по пътя на светлината
Да,стига ми, след всичко прочетено,тук си правя извода ,че вие и вашите близки са  миропомазани и на тях такова нещо не би се случило. Stop

# 546
Да,стига ми, след всичко прочетено,тук си правя извода ,че вие и вашите близки са  миропомазани и на тях такова нещо не би се случило. Stop
А аз - че ти не четеш, само си правиш гимнастика на пръстите...

# 547
  • по пътя на светлината
Определено,няма да чета подобни злонамерени изказвания,не  придържащи се към добрия тон във форума. Stop smile3505

# 548
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да,стига ми, след всичко прочетено,тук си правя извода ,че вие и вашите близки са  миропомазани и на тях такова нещо не би се случило. Stop

И ако се случи на твой близък, трябва ли да му се размине заслужената присъда ? ...

# 549
  • по пътя на светлината
Когато се случи такава трагедия ,едва ли ще мисля за присъди.......... Cry,никой и нищо няма да ми върне близкия човек,нито омразата пък ще компенсира загубата -по някакъв начин........

# 550
  • София
Ето още по темата
http://dnes.dir.bg/2007/10/18/news2228330.html
За мен е много нагло,изпих няколко глътки и забравих и затова шофирах.Карал е с много повече от 40 км,за да го спрат полицаите.
Жалко за загиналото момче и момичето,което е още в кома.

# 551
  • Пловдив
Да бе, миропомазани сме. На МЕН (защото шофирам постоянно) може да ми се случи ПТП, може и аз да съм виновна. Но НИКОГА няма да ми се случи да съм пила и да карам. Няма изключения една бира или едно малко - не пия, когато карам. Точка! Стависки пил ли е бил - пил е, спор няма. Малко, много - превишил е нормата. Дай сега защото има златен медал и е прославил България да го оставим да убие човек безнаказано.

# 552
  • на правилното място, в точното време
Няма начин да се случи- просто защото съпруга ми е достатъчно отговорен за себе си и  за семейството си, за да ни причини това.  Аз също не бих причинила това първо на себе си и близките си , а после и на други,непознати хора.
Никой не е застрахован от ПТП, но всеки прави сам избора си- качвайки се пил зад волана.

# 553
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Когато се случи такава трагедия ,едва ли ще мисля за присъди.......... Cry,никой и нищо няма да ми върне близкия човек,нито омразата пък ще компенсира загубата -по някакъв начин........

Имам предвид, дали ако близкия ти сгази човек , трябва да му се размине

# 554
Не, в нашата държава дават по новините известните. Тук съм съгласна с Албена Денкова. Ако не бяха известни, нямаше да има такъв медиен интерес, а има медиен интерес, защото хората обожават да слушат за нещастието на богатите и известните.

И това не е само тук, така е навсякъде.
PeaceМного от катастрофите с трагичен край-дори не се споменават ,да не говорим за изхода от заведените дела. Rolling Eyes
Така е, за съжаление. Малко поне не ви ли дожалява за тях двамата! cry

Общи условия

Активация на акаунт