Новини за катастрофата причинена от Максим Стависки

• 28 310
  • 686
  •   1
Отговори
# 600
Момчето от Бяла в затвора ли е или се ожени,какво ще кажеш,а?

# 601
  • Пловдив
Аз също карам всеки ден / малко повече годинки от теб / и определено ми е направило впечатление , че точно такива като него се смятат за безнаказани  Confused
Неадекватността на пътя и неспазването на правилата са съвсем друга тема ! Има го , наистина ... но никой човечец с лада не съм виждала да е толкова нагъл , като разни други типове ... Хайде стига , наистина изместихме много темата ...

Отворете си друга тема - "Да поревем за невинното ангелче Максим " , примерно или " Горкият , стана изкупителна жертва заради славата си ... "

A вие си отворете ''Хайде да линчуваме Максим пред парламента" или ''Да го изгорим на жив клада''

Ако Максим бъде оправдан, за мен това ще е доказателство, че в тази държава няма правосъдие .... оправдаването му би изглеждало като демонстрация на липсата на правосъдие

Общо взето Сикрет аз смятам, че горе-долу нищо няма да му направят. Хванала съм се на бас със съпруга. Аз казвам, че ще е условно, той казва, че и книжката даже няма да му вземат.

# 602
Книжката вече му е взета.

# 603
  • Пловдив
Книжката вече му е взета.
Ще му я върнат, казва той.

# 604
  • Пловдив
От много време ви чета, момичета, и все се въздържах да пиша, защото бях сигурна, че ще ме нападнете, но просто не мога да се въздържа...
Е как пък не ви омръзна да го ръфате тоя Максим!
Много сте принципни и праведни сигурно, затова имате право да съдите другите може би? "Който е безгрешен, пръв да хвърли камък!" - мисля, че е цитат от Библията. Е, тук повечето явно сте безгрешни. Само аз ли помня обаче, че в първата тема за катастрофата като се обсъждаше колко трябва да е пил човек, за да му отчете 1,1 промила, беше пълно със специалистки, споделили собствен опит. На едната на мъжа и му отчело 1 и не знам колко си като изпил едикво си, на другата пък на нея самата и отчело не знам си колко след като изпила незнамсиколко.  Ама иначе - щом е карал пил, престъпник е. Но ние и нашите близки, не, ние сме праведни. Защото не караме Хамър и ни няма снимките по вестниците ли?
И аз не пия алкохол, та затова не карам пила. Обаче не си позволявам да се пенявя по форумите как на мен никога няма да ми се случи.
И за сведение - не съм правила никога катастрофа, но семейството ми е потърпевшо. Брат ми лежа 1 година в болница, няма здраво място по него и сме щастливи, че все пак оцеля, защото някакъв тираджия по неясна причина решил да влезе в неговата лента и да мине с цистерната си през неговата кола. Ами след 8 години човека още не е осъден. Та да, така е, ако не ябха известни Албена и Максим, случаят щеше да потъне в хрониките.
Веднъж не ни е потърсил шофьора - нито в началото, когато стояхме в болницата в Ихтиман и не знаехме ще го бъде ли, няма ли да го бъде брат ми, още по-малко пък по-късно. Очаквахме просто да попита как е брат ми. Ей така, от любопитство да попита, бе. Не би. Но нито тогава, нито сега съм изпитвала такава злоба, каквато личи от някой от постовете. Не мисля, че би ми донесло удовлетворение да съсипя още един живот, ако не дай Боже брат ми си беше отишъл.
Съжалявам, ако се получи малко объркан и дълъг поста ми, но наистина не разбирам цялата тая злоба, която се изсипва тук. Не съм била почитателка на Максим и Албена, но сега започвам наистина да ги съжалявам. Максим е виновен и ще си понесе наказанието, сигурна съм. Най-малкото спомена за това, което е сторил, ще го измъчва винаги. Та според мен е време да спрем да го дъвчем, а?

# 605
  • Пловдив
bugaboo, ти участваш ли в реклами "не шофирай пил"? Защото аз не участвам. И , повтарям, никога, ама НИКОГА не карам пила, не давам и на мъжа ми да кара. Просто е. Ако някой си го позволява е за негова сметка.

# 606
От много време ви чета, момичета, и все се въздържах да пиша, защото бях сигурна, че ще ме нападнете, но просто не мога да се въздържа...
Много сте принципни и праведни сигурно, затова имате право да съдите другите може би? "Който е безгрешен, пръв да хвърли камък!" - мисля, че е цитат от Библията. Е, тук повечето явно сте безгрешни. Само аз ли помня обаче, че в първата тема за катастрофата като се обсъждаше колко трябва да е пил човек, за да му отчете 1,1 промила, беше пълно със специалистки, споделили собствен опит. На едната на мъжа и му отчело 1 и не знам колко си като изпил едикво си, на другата пък на нея самата и отчело не знам си колко след като изпила незнамсиколко.  Ама иначе - щом е карал пил, престъпник е. Но ние и нашите близки, не, ние сме праведни. Защото не караме Хамър и ни няма снимките по вестниците ли?
И аз не пия алкохол, та затова не карам пила. Обаче не си позволявам да се пенявя по форумите как на мен никога няма да ми се случи.
И за сведение - не съм правила никога катастрофа, но семейството ми е потърпевшо. Брат ми лежа 1 година в болница, няма здраво място по него и сме щастливи, че все пак оцеля, защото някакъв тираджия по неясна причина решил да влезе в неговата лента и да мине с цистерната си през неговата кола. Ами след 8 години човека още не е осъден. Та да, така е, ако не ябха известни Албена и Максим, случаят щеше да потъне в хрониките.
Веднъж не ни е потърсил шофьора - нито в началото, когато стояхме в болницата в Ихтиман и не знаехме ще го бъде ли, няма ли да го бъде брат ми, още по-малко пък по-късно. Очаквахме просто да попита как е брат ми. Ей така, от любопитство да попита, бе. Не би. Но нито тогава, нито сега съм изпитвала такава злоба, каквато личи от някой от постовете. Не мисля, че би ми донесло удовлетворение да съсипя още един живот, ако не дай Боже брат ми си беше отишъл.
Съжалявам, ако се получи малко объркан и дълъг поста ми, но наистина не разбирам цялата тая злоба, която се изсипва тук. Не съм била почитателка на Максим и Албена, но сега започвам наистина да ги съжалявам. Максим е виновен и ще си понесе наказанието, сигурна съм. Най-малкото спомена за това, което е сторил, ще го измъчва винаги. Та според мен е време да спрем да го дъвчем, а?

Браво много хубаво си го написала.Абсолютно съм на твоето мнение.Стискам палци брат ти да  се оправя. Hug Hug Hug

# 607
  • София

Браво много хубаво си го написала.Абсолютно съм на твоето мнение.Стискам палци брат ти да  се оправя. Hug Hug Hug
И аз се подписвам под този пост! Peace

# 608
  • София
bugaboo, хубаво и точно си го описала. Но както казах по-горе хората обичат да гледат страданието на богатите и известните.

# 609
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, за пожеланията  Hug
Брат ми, слава Богу, отдавна вече е сравнително добре и води нормален живот, но все пак минаха 8 години от катастрофата.
Исках още нещо да добавя. Повечето от нас сме майки. От все сърце и душа съчувствам на семействата на пострадалите. Но, честно казано, съчувствам и на близките на Максим и Албена. Аз лично, не мога с лека ръка да кажа, че ако нещо такова някога се случи с мой близък, ще се отвърна от него. Да си понесе отговорността - да, но да спра да го подкрепям и обичам, е, не мога да си представя как ще стане. И много, ама наистина много силно и тежко ще изстрадам подобен проблем.
Ама аз не съм и безгрешна де.  Rolling Eyes

# 610
Цитат
Аз не мога да се призная за виновен, докато не станат готови всички експертизи, каза Стависки, като посочи, че има съмнение в изготвянето на пътната експертиза.
Все още ли мислите, че този човек смята себе си за виновен, според мен се чуди как да си отърве кожата. Естествено, че може да се случи на всеки, тук спокойно си карат и хора без книжки, знаят, че ще дадат 10 лв. на полицая и ще си ходят по живо - по здраво. Затова се раждат безумията по пътищата, всички знаят, че ще си платят и ще правят каквото пожелаят.

# 611
Цитат
Аз не мога да се призная за виновен, докато не станат готови всички експертизи, каза Стависки, като посочи, че има съмнение в изготвянето на пътната експертиза.
Все още ли мислите, че този човек смята себе си за виновен, според мен се чуди как да си отърве кожата. Естествено, че може да се случи на всеки, тук спокойно си карат и хора без книжки, знаят, че ще дадат 10 лв. на полицая и ще си ходят по живо - по здраво. Затова се раждат безумията по пътищата, всички знаят, че ще си платят и ще правят каквото пожелаят.

Писах по-назад в темата, пак ще кажа, на Максим му е много тежко, иска да върне времето назад, признава абсолютна вина и държи да си изтърпи наказанието. Доколкото знам, говори се за 4 години.

# 612
  • София
Да, смятам, че се чувства виновен и му тежи, но това не означава, че трябва автоматично да си сложи главата на дръвника (образно казано). Има си процедурни правла в наказателния процес, с които трябва да се съобрази.

# 613
Цитат

Писах по-назад в темата, пак ще кажа, на Максим му е много тежко, иска да върне времето назад, признава абсолютна вина и държи да си изтърпи наказанието. Доколкото знам, говори се за 4 години.

Затова ни разказва врели-некипели как изпил чашка ракия и забравил и как карал с 40 км./час. Защото признава вината си. Прочети на първа страница това което е видял свидетел на случилото се, а не вярвай на това което Маким пее пред медии!

# 614
Цитат

Затова ни разказва врели-некипели как изпил чашка ракия и забравил и как карал с 40 км./час. Защото признава вината си. Прочети на първа страница това което е видял свидетел на случилото се, а не вярвай на това което Маким пее пред медии!

Самоцитирам се от предни страници в темата:

"Да се включа и аз...Мой приятел се е запознал с Максим, защото ползва същия адвокат. Той е видял в него много болка и голямо съжаление за случилото се, постоянно е повтарял, че трябва да бъде осъден, да си излежи присъдата, че е виновен... Засега се говори за около 4 години... Да добавя, че е купил някаква специална апаратура за 200 000 евро за да поддържат момичето в кома... Но ще лежи задължително! От горе така искали... Не го оправдавам, за мен е страшно виновен, още повече, че и аз съм била жертва на катастрофа... Но той искрено съжалява, не е лош човек... Последният му проект бил строеж на цяло селище за даровити деца, което сега разни хора от властта искали да си купят за тях си...
Пак казвам-не го защитавам, нито оправдавам"

Не съм го чула от медии, правиш прибързани квалификации Peace

Общи условия

Активация на акаунт