Недоносени деца-3

• 28 286
  • 349
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Гери  стискам палци и  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig всичко с вас да е наред!

# 196
  • Варна
Гери, и аз стискам палци нещата да се развиват в положителна насока. Ще чакаме хубави новини в понеделник с нетърпение  Hug
Viki i mama, много се радвам, че виждаш подобрение в малката (отдавна ми се искаше да питам за състоянието на Вики, но сякаш не смеех) Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 11:58 от Viki_76

# 197
(отдавна ми се искаше да питам за състоянието на Вики, но сякаш не смеех) Flowers Four Leaf Clover
То аз не смея да повярвам даже,все ме е страх ,че се заблуждавам.След прегледа в Германия...........ще видим,дано да имам повод да почерпя......... Hug

# 198
мами днес минахме прегледа при офталмолог и благодаря на бог за сега  всичко е наред.дясното ни око е по-добре докато на лявото оченце ретината била леко деформирана .но по -важно е че ретината е все още на място и заболяването и е в регрес

# 199
Gerri,това е чудесна новина,радвам се за вас Hug

# 200
Браво, Гери  Hug Така трябва и да е  Peace

# 201
мами днес минахме прегледа при офталмолог и благодаря на бог за сега  всичко е наред.дясното ни око е по-добре докато на лявото оченце ретината била леко деформирана .но по -важно е че ретината е все още на място и заболяването и е в регрес
Супер новина,ей такива обичам,Гери успех Hug

# 202
GERI844 много се радвам и аз  Hug
Viki i mama, кога пътувате за Германия? WinkПиши как е минало плуването! Party Дано да и хареса на Вики! Praynig Теа ходи вече 2 пъти и е много щастлива, не иска да излиза от водата, толкова съм щастлива по този повод  Heart Eyes

# 203

Viki i mama, кога пътувате за Германия? WinkПиши как е минало плуването! Party Дано да и хареса на Вики! Praynig Теа ходи вече 2 пъти и е много щастлива, не иска да излиза от водата, толкова съм щастлива по този повод  Heart Eyes
За Германия трябваше октомври да ходим ,но си мисля дали не е по добре да е през март,тогава може и очила да даде newsm78,май ще отидем тогава,а сега ще се позанимаваме с другото,дано и при нас да е като при вас,иначе на морето плуваше и беше много доволна,надявам се и в басейна да не се изложим,стискайте палци Hug

# 204
Viki i mama, fingerscrossed fingerscrossed и на краката  fingerscrossed fingerscrossed за плуването!И дай Боже очила  Praynig!

# 205
Viki i mama, и аз съм с вас  Hug Стискам палци...Ти и малката сте силни, всичко ще се оправи...Малко по малко, лека полека  Peace

# 206
Мами свалям ви шапка Heart EyesСтрахотни сте

# 207
viki i mama  и аз стискам палци  и вярвам че скоро ще се похвалиш с добри вести!късмет и на плуването

# 208
Браво, момичета! Само хубави новини да се чуват и занапред от вас!  Hug  Praynig
Ние ходихме на ортопед (д-р Алексиев от клиниката в Горна Баня - идва да преглежда и тук във Враца). Гледа тазобедрените стави на ехограф - всичко е наред. Но нещо не съм доволна - малко трябваше да го разпитвам, а прегледа беше има-няма 3 минути. Заринах го с информация за това при какви обстоятелства се роди Тери, за това че изостава с движенията. На това той отговори само да го занимаваме повечко. Проходилката също не я отрича като уред. Казах му и за зрителния проблем, а той веднага започна да разпитва къде сме го оперирали. Накрая като си тръгвахме не пропусна да спомене какъв добър специалист е и колко шарлатани ортопеди се били навъдили в София и ако имаме проблем да отидем при него. Някъде четох, че веднага след като детето проходи трябва пак да посети ортопед. Попитах го и за това. Отговори ми след 3тата годинка най-рано се налага преглед. От цялата работа май си остана само ехографа като полза (поне на мен така ми се струва). Като гледам тук във форумите болшинството майки са доволни от него. Не знам аз преди прегледа разгледах сайта му и се посмях от сърце. Няма почти никаква конкретна информация за това как да ги раздвижваме тези деца, какво да съобразяваме, какви прегледи се правят. Имало някакви линкове, които още не съм разгледала и те водeли към bg-mamma  Laughing (ми казаха други майки). За сметка на това имаше снимки и видео в изобилие на него, жена му и детето. Верно човека е напраскал сума ти специализации, но мен това не ме "грее" - както се казва. Ох да не прекалявам с негативите, че преди малко четох един пост на една недоволна майка, която после беше писала, че получила лично съобщение от доктора (той прочел поста й, и явно не му е харесал  Mr. Green).

# 209
mim40, и на мен ортопеда ми каза да заведа отново Жоро като проходи, "АКО ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ"  newsm78 Ами ако не е толкова явен този проблем и не го видя??? Както и да е...дано няма такава нужда  Praynig
Моя бонбон вече има втори зъб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хубав ден, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт