Отговори
# 15
Здравейте момичета!
Ели, благодаря за новата темичка!
С дребчо сме добре, той вилнее, аз се уморявам. Днес бях на изследвания, а следобед съм на масаж (подарък от приятелки). Никога не съм ходила досега и определено ми е любопитно.
Благун започна да бърбори най-накрая някакви звуци, освен неговото "А-аааа" и много се радвам. Явно вече има желание да комуникира.
Лек ден и  Hug!

# 16
и аз да се запиша Mr. Green
грозде съм давала и Ема много го харесва, беля го, махам семките и режа на парченца Grinning

# 17
Гудза, как така за 3 дни? Как й се отрази пътуването до морето и обратно? Ние мислим да пътуваме през нощта и Калоян да спи в колата. Дано не ни излезнат криви сметките.
Ами в неделя тръгнахме и в сряда се върнахме LaughingС пътя сме нямали проблеми,разбира се малката не може да стои спокойна през цялото време в столчето затова я пусках да си поиграе малко и така сме нямали проблеми.
За пътя вземи много течности,тя се скъса да пие течности,постоянно беше жадна.Също така и давах солетки да си се занимава и така.Ако пътувате нощем той ще си спи през цялото време и хич няма да имате проблеми Wink
Къде мислите да спите там?

# 18
и аз да се запиша Mr. Green
грозде съм давала и Ема много го харесва, беля го, махам семките и режа на парченца Grinning
Защото свеки от два дена дава на Сашко тя по принцип се интересува какво може и какво не ,но аз да си питам.
tasi   Embarassed

# 19
  • София
Здравейте!
Ние бяхме на сутрешна разходка и сега Венци спи сладко-сладко!
Браво на eli_gu за хубавата темичка! Само с хубави новини да я пълним!
За гроздето - аз давам, беля го, махам семките, режа наполовина. нектарините и гроздето са любимите плодове на Венци.
Sleepy, и ние ще пътуваме през нощта към морето, за да спи малкия, че иначе няма да издържим и четиримата. За справка - четвъртият е свекърва ми.
evelinar, за бременни май трябва да е специален масажа.

Чао от нас засега!  bouquet

# 20
Здравейте и честита ни нова темичка.. Peace
Ели браво за бързата резкция.. Hug Hug Hug
Аз грозде още не съм давала но ще го направя в най-скоро време понеже докторката каза че може но по мъничко..
Малкия днес се събуди в 7.00 и сега спи след нашата сутришна разходка.Тази вечер май не му стигна и на мен кърмата и се събуди рано рано... #Cussing out
Давах му АМ но само като го подуши и край рев та ще се скъса какво е това диване нищо друго неще освен цица вече на моменти изнемогвам.Иначе вода се научи да пие от накрайника на Авент но като надуши АМ и побеснява.Не знам как ще се справяме вече на моменти направо се отчайвам.Добре че майка ми е тука че направо ще изтрещя....
Хапна малко попара и това беше.Иначе през ноща се буди само веднъж и давам цица каквото има.Не мога да разбера понякога ще се пръсна а понякога са меки като баници. #Cussing out SickАма стига и аз съм досаждала.... ooooh!
Евелинка приятни масажи ти желая..
Айде това е за сега от нас.
Желая ви приятен ден на всички. Hug

# 21
Илианка, и Благун похапва грозде, но му го беля и махам семките. Много е смешен, защото грухти от кеф и няма търпение да ме чака да му го обеля  Laughing.
Масажът наистина ще е специален за бременни и без корема. По принцип подаръкът ми е масаж с шоколад, но като казах, че съм бременна веднага го смениха с аромотерапия за бременни.
Чакам го с нетърпение този масаж, че от вчера ми е много криво и дано се отпусна.

# 22
  • София
И аз да се запиша.
Ели, благодарско за темичката   bouquet.
Да се отчетем с мерки: 9 300/ 78 см. Почти не е наддал на килца, а на см хич.  А толкова неща му включих в менюто ? Но повече от 50 гр. не ще. Стиска устата и това е. В кабинета вилня, вилня, а докторката се смее:" Как искате да наддаде, като не се спира  Laughing". И все пак поне мъничко .
Грозде опитах да дам и изяде съвсем малко. Беля и махам семките и го накъсвам на дребничко.
Евелинка, Приятен масаж.
Слиипи, Гудза и Косето е в отбора на измъкващите се от всякакви колани. Много ми се смеят по улиците, аз бутам количката, той прав с/у мен и аз с ръцете държа хем него, хем количката.
От няколко дни се опитва да повтаря думички. Когато му кажем някоя той се опитва да я повтори. Батко му му казва " Вратата", а Косето повтаря " А-та-та". На лампата казва или "Пампата" или "Ампата"...и др. Много е забавен.
Пак е в банята- отивам, че пуска душа. Няма спокойствие.

# 23
Лови, браво на Косето! Бързо ще проговори детето, да не се чудиш какво иска.  Mr. Green А как го прави този номер с душа? Калоян вече като го оставя някъде на земята седнал, пропълзява до шкаф, стена или до някаква опора, става и тръгва. Непрекъснато трябва да ми е под око, защото ме е страх, че ще падне. Диването не ходи като другите деца - бавно и спокойно, ами тръгва да тича.  Twisted Evil
Гудза, ние ще сме на квартира. Ходихме преди 3 години на същото място и много ни хареса - къщичка с дворче, асмалък.  Sunglasses  Един етаж е, с 2 стаи и кухня. Искахме да ходим с приятели, които също са с малко дете, защото така ще ползваме етажа, но в последния момент на мъжа му отказаха отпуска.  Twisted Evil
Хера, това да не е някакъв период? И Калоян от два дни ми разказва играта. Вече окончателно спи при нас на спалнята, защото съм мързел и се разсънвам като ставам да му давам я биберон, я вода.  Embarassed
Сега майка ми се опитва да приспи разбойника. Аз преди половин час ударих на камък. Да видим тя дали ще успее.  newsm78

# 24
Привет Hug
 Heart Eyesмомичета и аз ви благодаря!

Да се отчета за днешната консултация. Криско закова 10кг и 75 см. ShockedПлашещото е, че от както е на детска кухня качва много повече, отколкото когато само на АМ и пюрета/този месец е + 800гр./Сега ще го подлагам на диета и само се чудя как ще стане  newsm78Спирам му всички бисквитки и крокита, а лекарката каза да заменя крема от кухнята с плодово пюре+бисквита. Как мислите - не е ли същата работа?
за гроздето - и аз давам само отделям семките и люспата. Даже бих си признала, че когато имаше запек като по-малък, пак давах по 1 лъж.сок от грозде за разхлабване...

за "разказването на играта"- не питайте. От 2 дена и Криско е ужасен, но днес достигна върха. Направо не ми се говори къв панаир ми врътна на прибиране от консултацията. Добре че Али и Sa бяха с нас и почти на края на пътя за къщи го успокоиха. Казвам ви ужас-работата тръгна от лиготия..,нарочно реване и засиняване с повръщане от носа и устата smile3511ако имаше водка след това щях да пропия ви казвам.

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 14:37 от eli_gu

# 25
Привет от нас..
Изпратихме свекитата днес, а утре поемаме пак на среща с тях.. Мъж ми ша открива лова, пък ние с малчо басейна Simple Smile
Водихме малкия на плажа, уж само баща му да се изкъпе за сефте, но откарахме 1.5ч.
Бяхме като арабите на Албена, мъжът по плувки в морето, жената с пълно облекло на плажа и тича след децата ( аз тръгнах без бански нали уж за 20 мин)  smile3537
Михаил не се изплаши много от морето, само накрая като го плесна една вълна, но после пак сочеше към водата..
Да ви се оплача, в чудо се виждам с това дете като види куче или котка, а и едни мърляви гълъби пред леля си.. Готов е да скочи от количката направо #Crazy

# 26
Здравейте! Hug
Мале,eli_gu ,в голямо приключение сте били с Криско! Габи не ми е правила такъв номер,ама се опитва.... Twisted EvilКато не стане нейното и  smile3511
Аз вчера дадох грозде за първи път и резултатът беше пълен памперс  три пъти.Но, много й хареса.

evelinar ,аз нали поотсъствах от форума,та чак сега разбрах хубавата новина. ЧЕСТИТО! Желая ти от сърце спокойна бременност и много,много щастие с новия член на семейството ви.И БРАВО!/За куража/newsm51
Ох,викат ме/и съседите разбраха.../ После пак.

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 23:01 от miki m

# 27
  • Откъм Варната
Ели браво за темата

Аз пак съм с летен грип, май бебото ме зарази, предния път като боледувах преди около 2 седмици аз не успях да го зяразя, ама той сега си ми връща, много гадна работа

Грозде давам, цепвам люспата и го изстисквам в устата, семките не махам

Туй от мен отивам да полегна

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 12:14 от KaliMa

# 28
Само запис...ами бан..искаш ли Mr. Green
За тебе винаги   bouquet О, Бог на форумите!  newsm20 Смили се над грешната спамърска душа и опрости дръзкото ми поведение  tiptoe

Сега сериозно:
Бяхме за няколко дена на гости на баба на село, че още ме държи Средногорското чувство. На връщане претърпяхме спукване на две гуми (предна и задна) и висихме 3 часа на пътя Търново - Бяла, докато се яви брат ми да донесе и другата резервна гума. Беше  ooooh!
Не смея да се похваля и да кажа, че Йо е добре, да не вземе да стане някоя грешка пак.

Иначе мисля, че октомврийките сме най-готините от форума. Всички, които съм видяла до сега са страхотни жени. И нашите гарджета са най-хубавите също. М`дам.
Срещата с Херка беше много приятна за мен. Останах със страхотни впечатления от нея и мисля, че си паснахме идеално на акъл. И съм сигурна, че трябва някоя вечер да се напием и да отразим с "Ти мене уважааш ли ма?"
По късно пак (доста редове се събраха)  Laughing

# 29
Някой сеща ли се как беше сайта ни(на октоврийки),че аз го забравих Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт