Отговори
# 135
Хай е от нас!Тия жеги направо ти yбиват желанието да пишеш,но пък имах и аз неприятности.Тази седмица май на някои от нас не им върви особенно.Ето на мен какво ми се слyчи:отивам да си тегля детските вчера и ми изписва недостатъчна наличност и то при положение,че още в неделя бях проверила дали имам превод и по сметката ми бяха преведени детските за двете ми деца.На бaланса ми изписва нyла лева по сметката.Ядосана отивам в банката и там при проверката остановяват че има превод,но парите ги няма.Накараха ме да напиша жалба и изпратиха извлечение до София,a aз междyвременно да си чакам.Незнам каква е тая наша държава щом се счита за нормално да се слyчват такива нещa и то при положение,че от банката казаха че това им е втори слyчай за няма и месец.Питам се аз какво щях да правя ако ми трябваха спешно и не дай боже бяха повече.То вече и на банките да им нямаш вяра.Но на кой мy пyка?!Казвам си ще ги прежаля,aма въпросът просто не е в това.Е,кажете как да не се ядосва тогава човек.Иначе сме добре.Избягваме да ходим по топлото и ходим по разходки надвечер по хладното.Днес ще ходим за подарък на 3годишно момиченце,че в неделя сме на рожден ден.Дайте идеи за подарък!Чао засега и хyбав ден от нас! Hug

# 136
Лелееееее...какви са ни шетърни октомврийчетата.
Лови,браво на теб.И да глади му покажи,и да готви,и да мие освен да пере Mr. Green,че като усетят,че някой друг може да им го прави и стават аймани...
Взимам пример от тебе и като се събуди му давам лигена с дрехите Mr. Green

# 137
Ох, значи не сме единствените само на мляко, успокоихте ме. Аз не си бях представяла, че са така бебетата. Винаги съм си мислела, че всички бебета обичат да ядат, поне така бях виждала по градинките - едни закръгленки бебоци отварят едни усти, а майките едвам смогват да дават! Но моята щерка ми показа, че има и изключения  Grinning Confused

Hug

# 138
  • Стара Загора
Веничка и моя е закръглен ама повечко мляко си цока Mr. Green
Благодаря ви момичета за успокоителните думи. Най- се ядосва майка ми, че наистина са тършували в техните вещи..не толкова материалната страна Tired

# 139
Ето ни и нас.Днес  бяхме на на консултация та да се похвалим с мерки.Тежи вече 9,420кг.(качила е този месец 900гр.) и 75см.(1см.+).Доста е качила сега като се има в предвид,че миналите два месеца качваше по 200гр.,но.....какво да се прави като си ядеме всичко и то 5 пъти дневно.Май трябва да намаля яденетата на 4. А сестрата в кабинета как ме прати за зелен хайвер.Искам и аз направление за гинеколог,защото утре имам час.а тя ми вика че били вече намалили бройката и нямала.Каза също ,че едно направление важало за цяла година....дрън дрън.Така или иначе утре трябва да се замъкна до б-а ТОКУДА и дано се смилят над мен,защото не им знам ценоразписа ,но дано да са с народни цени. Лека вечер от мен и приятни сънища(не като мен снощи).

# 140
Вижте на какво се натъкнах

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216983.0

# 141
Добра вечер,момичета! Hug
Голяма жега е! sweatingДнес почти цял ден си стояхме у дома.
Мики,от януари до юни съм го оставяла с бабите всеки ден и нямаше никакви проблеми.Сега обаче незнам какво му става и нито биберона,нито пюрета,нито нищо различно от гърдата не са на почит Confused
friki,каква биберона,какви пюрета,само гърдата ами,ти като си го оставила на бабите детето то как да те задържи по-дълго за себе си?! Mr. Green
Това в кръга на шегата, разбира се,но кой знае може наистина в момента да има нужда повече от теб и затова да прави така.Той си знае от какво има нужда и се бори за него,но ще отмине и този момент,мисля.А,това ни чака и нас с Габи от октомври... Sad Браво на вашите бабите!  bouquet
assia75,май трябва да спрем да се учудване! Щото май всичко е възможно,ама ми е интересно наистина как има превод,а няма пари newsm78 Нали с превода превеждаш пари,т.е. превода е вместо пари #Crazy...Абе,дано скоро има пари,пък превода Imp
mama toni ,браво на твойто чедо! Мойта щерка е наддала само 300 гр. миналия месец. Успех на прегледа и да споделиш впечатления от прегледа в Токуда.

Аз днес успях и да сготвя и кисел на Габи да приготвя.Незнам дали е като купешките/не съм купувала/ ама тя си хапна.Вие ядете ли таквиз неща  chef
Жела на всички приятна,прохладна и хубава нощ! smile3524

# 142
tasi   smile3501
Хиляди благодарности за инфото!

# 143
Добър ви вечер..
Ние сме добре.Днес малкия си походи доста.Е походи е малко силно казано  Whistling но все пак детето има мерак и се отпуска. Mr. GreenВече се изправя и в леглото но още не го държат крачката както трябва и е за кратко Laughing
Изпратихме си бабата и сега ми е много мъчно Confused.Но така е няма как трябва и сама да се оправям както и всъчщност до момента. ooooh!
Евелинка благодаря ти за инфото за чувалите със сигурност така ще направя... Peace
Таси благодаря и на теб.Много полезна информация.Аз в този подфорум влизам рядко и едва ли щях да го видя. #Cussing out
Мама Тони браво за хубавите мерки..
Аз да ви кажа започнах да давам на вечерното хранене в 21.00 някаква кашичка колкото изяде без да го насилвам и после го докърмвам което ми се струва че повече го засища и спи доста по-добре.
Явно вече са големи и е хубаво това хранене да е вече по-пълноценно а не само от кърма или АМ.И после като лудите ставам в 3.30 да го кърмя че иначе кърмата ще намалее. ooooh! TiredАбе загубена работа ама такава съм си ...... BlushНе знам и аз до кога ще издтржа като го гледам че той вече не проявява кой знае какъв интерес от кърменето и се засища от тия пюрета и каши ама за сега ще си го кърмя пък до когато мога.Може би и аз като станем на годинка ще го отбивам.Ама има време ще помисля още малко... Wink
Лека и спокойна вечер на всички.... Hug

# 144
  • София
vembi, то и Косето не простира, но пък пере. Не сме го правили в банята, а като види вода притреперва. Какво е това дете?! И няма страх.
BOMBOLINA, не могат да се отворят снимките.
Весето s, и при мен второто дете ми разказва играта, но да са живи и здрави. Иначе бърбори много. Казва лампа( ампа), как, бати, баба, тати, вратата(атата) дай, айде, цвете (цете)...повтаря думите които му казваме. Но мама казва само ако е напечено положението.
assia75, аман вече от тези институции. Дано ги преведът по- бързо.
friki, ами като съм с 5 мъже, ще шетат. Иначе представяш ли си ме?
mama tonismile3501 на момичето. Хвърлете малко килца насам.
Мире, и аз се бях размислила за отбиването. Оказа се, че от цялото притеснение от проектирането ми е намаляла драстично кърмата. Направо си мислех, че сме дотук. Сега всичко се нормализира, но кой знае до кога. Пък и една година не е малко, та не страдам толкова.
Да кажа как прояде Косето. Дадох му плодово пюре с обикновени бисквити. Толкова му се услади, че и на Дани. И сега бъркам и за двамата.
Е, това е . Отивам да поспя. Лека и спокойна нощ  Heart Eyes.

# 145
Момичета,утре сутринта пак заминаваме на Виго,малко на моренце Mr. Green.Една седмица ще сме там,че даже и ще сватбуваме.
Айде ако някой се затъжи за мен да ме знаете къде съм и що съм:mrgreen: Crazy
 Hug Hug Hug

# 146
Здравейте мамчета и от мен. Гледам, че има доста Online по това време. Явно жегите и на вас ви се отразяват на съня като на мен.
Весето s здравей комшийке ще се радвам да се видиме по селски разбира се. Само кажи кога. Ти на квартира ли си в Кокаляне или си си от там?
KOTE разгледах ви снимките. Много сте сладки. Да сте живи и здрави. По въпроса с пералнята - моя синковец като я отвори, след като е свършила с прането, най-обича да слага пръстта от цветето във нея. Направо откачих, като си видях белите чаршафи, след като ги извадих да ги простирам
assia75 мила не се ядосвай. Често се случва някоя нова счетоводителка да е пообъркала нищо. Дано всичко да се оправи и да си вземеш по-бързичко паричките.
tasi   благодаря ти за инфото за Ганчев. Ще го имам в предвит. А разбра ли се какво им е точно?
Lovi то и нашия обожава водата. Като го къпеме го оставяме поне по 30 минути да си цапурка във ваничката та ни прави вир вода целите
friki весело изкарване и пийни по едно за нас

И ние днес бяхме на консултация - малкия тежи 10.200 кг. и е дълъг 75 см. Толкова се надявах да не качи много този месец, но уви. Абе да ми е жив и здрав
Искам да ви питам нещо. Някои от вас замислят ли се по въпроса скоро да се връщат на работа
Аз получих страхотно предложение, което хич не ми се изпуска. Обаче пък исках да си погледам още малко детенцето. С човека се разбрахме, че пак ще говориме за работата началото на септември и каза, че ще се разбереме нещо.
Ох да взема пак да си легна и да се помъча да заспя този път. Айде лека

# 147
Добро утро ,
Ангелинка бъди здрава и щастлива ,обичаща и обичана и нека живота ти бъде изпълнен с вълшебни мигове и многоооооо усмивки! Малкия зет ти изпраща мноооого целувки и се надява скоро възлюбената да го посети!
vembi аз почти не съм прекъсвала работа факторите да са върнеш са тези според мен:най-важно е да имаш на кого да се довериш да гледа детенце,на второ място работата ,която ще вършиш да ти доставя удоволствие и да имаш желание да я вършиш и на трето място е финансовия аспект-все пак трябва да си струва.Сашко го гледат свекърите и прабабата много съм доволна не се опитват да се налагат свеки се интересува от новостите в храненето абе,нямам никакви забележки .Цял живот ще съм им благодарна.
За второто обаче си мисля ако обстоятелствата позволяват поне 6м. да не се вясвам на работа .Започна се на 8-я ден отидох за два часа и тъй лека полека 4м си ходех на пълен работен ден и ми идва нанагорнище.За това обаче съм си виновна само и единствено аз .
friki , Ели приятно изкарване!
За пералнята май и на нас тя ни е едно от най-интерсните неща особено като работи като се паркира с паяка пред нея гледа гледа и започва едно натискане на копчетата ...........спиране, пускане ........до кога ли ще издържи не знам.

# 148
Добро утро и от нас wavey
Лови мисля че ги оправих снимките и вече се виждат.
Честит Рожден ден Ангелина бъди много обичана и здрава!
Исках да ви питам каде стоят през деня вашите бебоци.Моника е направо невъзможна,постоянно иска да лази и да пипа всичко,а няма как да се прибере всичко което е опасно за нея.В проходилката не иска много да стои и вече нямам никакви идеи каде да я държа.Споделете моля.
Ние също като Вемби сме 10200кг и сме дълги 75,5см.
Ами това е от мен,приятен и прохладен ден на всички.

# 149

Ангелинка   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт