Отговори
# 150
Ангелина, честит рожден ден! Бъди най-обичаната и уважавана жена и майка, желая ти здраве и много щастие! А Благун ти праща много целувки!

# 151
Таси, благодаря за инфото  bouquet!Иначе на мен напоследък нещо не ми вдъхват доверие Naughty тия пюрета и почнах тия на HIPP скъпи са, но все пак не яде само пюрета Thinking, та мога да си позволя през ден поне.
Тук кухнята пък е в ремонт почти цяло лято Shocked и се надявам на 01.09 да я пуснат, че вече издивявам #Cussing out при мисълта какво да давам за ядене на малкия newsm78.

bouquet   bouquet   bouquet

# 152
  • София
Добро утро.
 Ангелинка,  baloni bdbaloni baloni. Много радост, здраве и красиви моменти желая на теб и малкото ти слънчице  newsm51.
BOMBOLINA, ами разчистила съм, каквото може и той щъка, а аз след него. И като ми писне излизаме на двора, пълня басейна и го цопкам вътре. Но е голям и не ми се пълни само за него.

# 153
Момичета, днес ставам на 30 години!! Много съм доволна от живота си и се надявам и за напред да ме чакат хубави неща!!! Това е за вас:

# 154
Честит Рожден Ден мила Ангелинка. Пожелавам ти най-голямото щастие, здраве, любов и късмет на света до края на живота ти

newsm59  nbirthday  newsm67   bigdance2  Tada

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 10:47 от vembi

# 155
честит рожден ден Ангелина!!!!За напред ти пожелавам да ти се случват още по-хубави неща. smile3525

# 156
Добър ви ден и от мен. Hug
АНГЕЛИНКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН желая ти весели моменти със семейството и безценни мигове от тука нататък с малката принцеса както и до сега..
Мерси за почерпката а как ме изкушава просттоооооо.......... Mr. Green
Оф тия жеги момичета са направо непоносими. #CrazyКак ще я караме не знам добре че скоро ще се разхлади.Малкия следобед спи вече много малко и се чудим вече на какви игри да си играем а той само мрънка топло му е какво да се прави.
Я кажете вие на какво си играете че ние вече всички книжки прочетохме ,по всички ъгли се крихме и всички играчки ни омръзнаха.... Wink
Ели и Фрики приятно изкарване и после искаме снимки да знаете.... Hug
За работата и на мен вече на моменти ми се иска да се върна.Моята работа се оказа че ще е в Италия и вече няма да се работо тук в София Shocked.Направо не знам как ще я карам.Ами аз съм замислила март месец догодина да отида за около 2 месеца колкото да свикна с тамошната работа да натрупам опит и после ще им бия шута.То така няма как да стане аз все пак имам семейство.Абе луда работа трябва и нова работа да си търся.Така че за сега се очетрава за извесно време да ме няма и после ще се гледаме с малкия докато го запиша на ясла.Мйа така ще е най-добре.Тамън ще си го отгледам до 2 годинки. ooooh!
Ами това е от мен желая ви прекрасен ден и особенно на рожденничката.... Hug Hug Hug

# 157
Честит рожден ден и от мен.Много здраве,щестие и хубави моменти!

# 158
Честит рожден ден и от нас с Габи,Ангелина!   bouquetДа си все така щастлива,усмихната,обичана и готина! Дай Боже още три пъти по толкова и все с любимите ти хора!  party023

# 159
Ето малко снимки от нас да не ни забравите..... Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165960&photo=10

# 160
  • Откъм Варната
Честит рожден ден Ангелина, много здраве и щастие

Аз направо се топя от жеги тука, мързи ме да пиша, даже нямам сили и да чета, Хера чак сега видях какво ви се е случило, наистина много непиятно дано да се оправите бързо

Айде отивам да се разхлаждам в банята че направо вода тече от мен

# 161
  • Стара Загора

Честит рожден ден Ангелина  Heart Eyes

Приятно изкарване на Ели и Фрики.
Аз още една седмица и аз заминавам...ох вече ми се ходи на море Crazy
КалиМа и при нас е луда жега....цял ден климатика бичи на 27-28 градуса, че иначе не се живее. Само вечер го изключвам ама днес като станах сутринта имаше мокро по спалния ми чаршав...направо отпечатък където съм спала....чудно обаче Слави не се поти като спи...което е добре Crazy

# 162

Ангелина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ей какви деца само имате... помагат - чистят, перат... а моят бяга като ужилен щом види пералнята или прахосмукачката.  Mr. Green

# 163
  • София
Слиипи, какво да ти кажа, военна дисциплина  Laughing.

# 164
miki m- Нали искаше впечатления от ТОКУДА...аз преди малко се прибрах,малката спи та мога да попиша. Аз не ходя там за първи път и кво да кажа....хубаво направена болница,явно и редът е на ниво.Гинекологичния к-т са четири помещения ,които се свързват от вътрешната страна с коридорче.В единят е мацката на компа дето пише заклученията ..нещо като регистратура,във  вторият е магарето,в третият е видеозона ,а в четвъртия е за бременни жени където им следят тоновете на бебоците.Добре направено,че ако някой Др.иска да използва видеозона примерно да не си пречат взаимно.Цените са нормални,а аз си мислех ,че ще ми одерат кожата.....За първичен преглет взимат 25лв. а за вторичен 15лв.(аз се уредих за такъв). Навсякъде има климатици и вътре се живее...а като излязоих на вън и ми стана лошо. Това за сега от мен.Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт