ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АНГЕЛИНКА!Пожелавам ти да бъдешвсе така слънчева,лъчезарна и истински обичана!Мерси за почерпката,много ме изкyши.Ние бяхме на разходка предиобяд и се прибрахме капнали от жегите.Едвам смогнах да я нахраня и заспа каталясала.
Таси,благодаря за инфото,добре че вече не кyпyвам пюрета а аз и готвя.Вече на нищо да нямаш вяра.
Мира,и на нас понякога ни омръзват бързо игрите,a иначе играем на Варило Мишленце кашичка;Фър,фър конче;Гимнастика със Мечо и дрyги такива залъгалки със движения.
Мiki m,при проверката в банката yстановиха че имам превод на детските,но паричките са изтеглени не от банкомат и не от мен,a и от касите не съм теглила явно някой доста навътре в нещата е работил.Все още чакам отговор от проверката.
Бай момичета,че отивам да сготвя нещо за довечера!Забравих да пожелая приятно изкарване на Ели и Фрики и като се приберете да сте пълни с положителни емоции!

Много си ги обичам, ама нещо организацията ми куца, явно... 
.Милото,за разлика от кака си е цялото в пъпки,почти няма празно място.Снощи вдигна и температура и ми беше много гадно и притеснително,защото никога не го бях виждала такъв омърлушен.И е страшно кислел по цял ден.Да минава вече тази шарка,че направо не издържам да си го гледкам такъв.От пъпки няма място къде да си го целувам.И другото което ми е много гадно,че се случи точно сега,когато Ангелина е тука и не можем да се видим
,а толкова се зарадвах,като ми писа,че е във Виена...Ама какво да се прави,така било писано
.Добре,че мъжът ми случайно погледна,че аз като не съм свикнала тука да го правя,така щях да му го дам развалено.Ужас!После ходих да се карам с продавачката,но тя ми обясни,че не е виновна.Така и ги носели и не можела толкова голямо количество да ги преглежда
.Да бе да,оправдания.

. Може и да се бъркам де, но докато лежах там дойде едно момиче за един ден в моята стая за изслидвания, запознахме се и каза, че живее в Кокаляне и това й е второ бебче. Случайно да си ти?
Къде се загубихте всички..