Хайде на море с ОКТОМВРИйското дете

• 11 489
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Валка, Мишо отдавна не иска да суче денем ( само като беше болен си просеше буквално)..Но нощем и рано сутрин похапва звяра с вънено състояние

# 16
  • София
Здравейте.
Ели, мерси за кафенцето, идвам с бисквитките
 . От седмица Косьо се буди към 2 часа нощес да си играем. Аз до тогава правя ето тези красотички: http://images19.snimka.bg/003779978.jpg
http://images19.snimka.bg/003779979.jpg- това е един камък, с който си подпирахме вратата- вече разкрасен.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3812818
http://images19.snimka.bg/003812819.jpg- а това импровизираният кът за кафенце, който сътворих от една стара макара и пейка, която гниеше в двора и стара кофа, която изрисувах. Насадихме трева, сега и плочата в двора е на ред да се прави.
Само тогава може да се свърши нещо. И тъкмо си легна и той се събужда Tired.
За буйките, аз много ги харесвам и са удобни, но трябва да са с връзки и ципче. Иначе за нас нямаше и взех сандалки 19 номер. Голям му е крака, но и батко му на 10 години е с 40, така, че не се учудвам.
AIR, Косето реагираше и на чушките и на доматите. Може да поизчакаш малко и да ги въведеш, но внимателно едно по едно. Сега яде от кухнята за ал. деца. От два дни го записах и чакам да видя как ще понесе готвеното. Не, че го яде, максимум половин бурканче да изяде, но пак е нещо.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА  ПРАЗНУВАЛИТЕ  newsm51!
Криси, много си красива. Хубаво е да намираме поводи да се разкрасяваме. Стоенето в къщи не бива да ни спира, но признавам, че не е лесно да съчетаваш нещата ( особено ако нямаш помощ).
Хайде тозкова ми дават да пиша. Обърна единствената саксия, която оставих вътре и сега маже калта  ooooh!. Беше високо до телевизора, но явно не е достатъчно. Изнасям и нея. И аз търся маркова тупалка, като Хера  Thinking. Даже две ми трябват. Големият събрал децата от махалата, взели лопати и ще копаят подземна военна база на поляната  Laughing. Изкопали три лопати и плана се променил- ще е надземна  Joy . Дойдоха целите в кал да търсят градинарски ножици да режат храстите. А аз промених плановете и сега правят фигурки от тесто на двора и ги оцветяват. ( щели да ги продават за муниции  Joy) Изобщо при мен е весело  hahaha. Отивам вече, че ще яде пръстта.
 Целувки от мен   love001

# 17
Добър ви ден   Hug
Благодарности на Кръци за темата.  bouquet
Лови при вас насистина е весело.Как имаш време и да правиш такива красоти браво много са хубави.А с какви бои ги оцветяваш?Супер са... Peace
Валка и малкия вече от близо месец постоянно се разсейва като суче и по-скоро вече не иска и затова се кърмим единствено в сънено състояние.Ужас аз питах Хедра и тя ми каза че много деца искали да се отбиват след 9-тия месец.Аз като го гледам нашия няма да има нищо против.. Mr. Green
Криси наитина си много хубава и имаш разкошна рокля.. Peace.Айде пожелавам ви да си изкарате много хубаво на пътешествието. Grinning
Теди какви са тия температури при вас бе оф дано скоро не се разхлади и тука че сега с разходките ми е много хубаво ама после с лошото време не ми се мисли.. Close.За падането не се притеснявай те тепърва има да падат и да се удрят ама какво да правиш не може винаги да си нащтрек.. ooooh!
Коте айде да свършват по-скоро ремонтите че и нас какво ни чака направо не знам ooooh!...
Приятен ви ден и слънчеви разходки.  bouquet

# 18
  • София
Мира, понеже не искам да мирише на ацетон баданосвам с акрилни.
За сукането и Косето се разсейваше, но се гоним. Гледам да го кърмя преди спане, а да го храня след. Не яде много от другата храна, но пък си суче. Но пак се разсейва и трябва да му напомням за какво съм там. Най- новият номер е да легна в/у мен за да е сигурен, че нама да се измъкна. Но пак успявам  Grinning.

# 19
  • -
Лови браво!Страхотни неща си направила HugАз като не мога да рисувам грам нищо...ако опитам заек,заприличва на магаре CrazyМира и аз като гледам Мария май няма нищо против,ако не и давам да суче,но аз ще се боря до последната капка ще и давам,пък каквото сабя покаже.Не че яде много и другата храна напоследък де,но чакаме зъб №8 и се надявам да е от това.Единственото нещо,което може да ядем непрекъснато през деня-това е каша"Слънчо"...когато и да я предложа,не отказва Simple Smile

# 20
Хоп и аз да се разпиша.Честита ни нова темичка.
Момичета да ви се похваля ...моята свекърва вече не се мярка у нас...Явно е осъзнала грешката си но и е под достойнството да се извини..Много ми е по спокойно така,защото преди идваше на ден по 3 пъти защото немала кво да прави или уж минавала случайно покрай нас.Дано си е взела урок и е разбрала къде и е мястото и че не може да ни се бърка така. Ние утре сме на сватба и ще ви разказвам после...може и снимки да покажа.Кари е добре и дивее все повече.  Лек ден за днес от нас.

# 21
Здравейте и от нас:мама Гери с бебе Симона!
Симонито имаше лека хрема /то всички в къщи я изкарахме-сигурно е вирус/,но вече се пооправя.И това е добре,защото утре е именничка newsm51 ,а и ще става Християнче......
Затова сега нямам време за писане,че всичко мен чака  newsm28 1ironing  food002
По-късно,ако имам време ще пиша.
Лек ден и само здрави бебчета!

# 22
Леля Зеля  знаех си аз ,че ще се намери кой да изклюкари Mr. Green
Криси много се хубава ,mama toni не "може" задължително отчет със снимки!Ние на 22.09 сме кръсници и нямам търпение и аз да си издокарам.  Рокля и обувки си взех сега търсим на малкия кръсник тоалет ама нещо не намирам.
Днес моя хубусник почти излезе от проходилката докато си гладя.Влиза баща му говори ми нещо и по едно време взе да пелтечи поглеждам надолу едно дупе се вири от паяка.Как е успял не знам подпрян с ръце на пода седи си и пъшка.Вече съвсем лесно се изправя в леглото и си обикаля ,а решетката е доста ниска и може да стане голяма беля Close
Tedito_799 какво става с шарката?
simona06 весело изкарване утре ще чакаме снимки.
Качих малко нови снимки на който му се зяпа моля: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168094&photo=21

# 23
Минавам само за запис Laughing

за обувките- и ние сме с буйките за КК- те се водят първа стъпка и магазинерката каза,че докато не проходи стабилно детето трябва да е с тях
ливи-страхотни неща правиш браво на теб Peace

Жаки още не иска да яде и незнам какво да правя вече,няма никакъв апетит Confused Нощем все още е много неспокойна,дано скоро мине И ТОЗИ период.Утре ще я оставям да се гледа с баба си за два дена Grinning а мама да повилнее малко по дискотеките с приятелки Mr. Green и аз имам малко нужда да отпочина,а на майка ми и имам пълното доверие да я оставя стига тя да има възможност.

# 24
  • Виена
Илианка добре сме вече!Мерси,че питаш  Hug Супер са снимките!А би ли ми казала къде се намират тези Чудни скали  Blush.Много смешно ми стана,като си представих Сашик как е навирил дупе и си пъшка  Laughing Heart Eyes
 Това със олиото наистина помага  Peace.Аз го знам много отдавна(още от първото ми дете когато беше бебе),майка ми ми го беше казала.Само дето миналия ден падна навън и нямаше как да го намажа.Но като се прибрахме веднага го нацапах и като,че ли сега не е толкова синьо.
 Лови големи красоти си сътворила!Браво  Hug
 И аз му купих от БГ от тези обувчици на Колев,но му ги взех големи,а уж мерих  Close.Сега съм му вземала едни маратонки Adidas ,които са му много удобни и много хубаво си ходи с тях : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=147561&photo=17

# 25
Tedito_799 Чудните скали са по пътя Русе -Бургас след Шумен.

# 26
Здравейте,мами!От два дни нещо съм понастинала и всичко ме боли.Дано не е някой вирyс и бързо се оправям,че с мен по цял ден са и малките.За съжаление няма кой да ми помага и мога да разчитам само на татито,но това става само за почивните дни.Набързо ви надзърнах и после ще наваксвам с четенето.Видях само че говорите за обyвките,ние още не сме кyпyвали.Имаме подарък едни проходки,които и ги подари приятелката ми от Италия но са и мaлко големи.Спирам,че не ми е много добре и ще си лягам.Лека и спокойна вечер на всички!

# 27
  • Някъде в Европа...
Хайде пак аз, че останаха недоизписани неща Grinning. Ради спи, дано не ме прекъсва Wink

Кръци, мерси за темичката Simple Smile
Теди, много са хубави маратонките...
Гудза, и при анс не е отминало неспокоиствието нощем. Не знам по колко пъти се буди, толкова съм се специализирала вче, давам му да суче в сънно състояние и сутринта не помня даже... Embarassed И да се навилнееш хубаво по дискотеките Peace
Илиянка, ние миналия ден излязохме от проходилката, ама на земята. Confused (т.е. паднахме и плакахме много) Сега сме с малка синка на брадичката. Това ни показва, че и с нея вече не можем да сме спокойни. Много сте сладички на снимките Simple Smile
Мира, Валка, ние сме другата крайност за сукането. А ме е видял гола и иска да суче Simple Smile, затова вече се крия, ама съвсем сериозно. Миналия ден си играем на земята, аз бях с една рокля с презрамки, по - дългички, той какво ме дръпна и видя гърдата и както си беше на коленца и хоп.... Simple Smile. Майка ми ни оприличи на котките Grinning
Лови, браво на теб Hug, много са красиви нещата..., ама откъде тези идеи бе, жена Grinning. Мерси за съвета за доматите и чушките. Знаех си аз, че трябваше да продължа да си внимавам, ама викам явно го израстна, от май месец нямаше пъпки, и затова малко бързичко му дадох домат, после и чушка.... Я сподели какви са манджите от кухнята?

За апартаментите - и ние правим ремонт на нов такъв, грубото е завършено, но кога ще се нанесем не е ясно newsm78

Я кажете, вашите деца страхливи ли са? Ради е много според мен - страх го е от листата на дърветата и въобще на растенията, от зеленчуците, направо се разтреперва като чуе шум, който почва изведнъж даже и да не е силен..., започва да реве и да ме търси...

Друго не се сещам. Цункайте мъниците и лека нощ!

П.С, Ей, утре почва месеца на първите "октомрийски" рожденици  Laughing

# 28
Мамчета,чак сега приключих с приготовленията за утрешния много специален за нас ден. bowuuДано не съм забравила нещо важно.Само да не забравим Симони-бонбони,защото тя ще е главното действащо лице..... JoyЧувствам се капнала от умора.Трябва да намеря сили за един душ.Лека нощ и приятни сънища на всички!

# 29
АИР, аз имам притеснения, че не го е страх .., направо преследва добитъци от всякакъв род и калибър.. А само как потреперваше от нетърпение да милва(щипе) кучето на кръсниците.. Горкото животинче направо.. Голяма гонешка направиха и накрая малкия си навря ръката в чиниката му  doh
А помиярите по улиците и питомните в морската лелеее #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт