. Честит Имен ден на Симонка.

Да расте красива и щастлива
здрава и игрива.
Умна, пресметлива
и късмет да я залива.
AIR, аз го записах на частна кухня. Такааа, как да кажа. Аз давам от второто и десерта. Второто е за обяд ( по- малко от половин купичка изяжда), а десерта за следобедна закуска и другият ден за закуска. Супата е много рядка и изобщо не я давам. Чара е щастлива
. Когато давах на Дани качеството беше различно. Надявам се в държавната да е по- добре
. Второто и десерта си заслужават.За страха: когато е сам няма страх от нищо. Чак се замислям, дали е нормално. От листата не го е страх, но си дърпа ръцете от тях и слуша какво му говоря. Аз откъсвам листенце и го държа. След известно време той посяга и го хваща. Иначе предметите са за дърпане, удряне, хапане... Нищо не може да оцелее. Добре, че тук идват комшийските деца и го взимат от време на време. Викат му терминатора. Аз пък ги забавлявам тях с рисуване и творчество. Вчера ги водих на сладкарница и беше голямо шоу. Хората ме гледаха като полезно изкопаемо. Сигурно си мислеха, че всичките деца са мои
. За падането: колкото повече падат, толкоа повече се научават да се пазят.
mila71, колко ми е познато, ако знаеш? И Дани е така, но само повтарям, че бебо не разбира и той е този, който трябва да е търпелив и да го учи, НОооо си е дете и той.
Ангелина, трябва да се запознаем с баба ти. Със сигурност ще има за какво да си говорим
. Рибка съм
. А за обзавеждането съм съгласна с теб. Но най- важното е да е направено с любов. Не си ли виждала скъпо и оригинално обзавеждане, но без душа. Както и не дотам скъпо, но толкова уютно, че си си като у дома. Любовта е тази, която привлича и всичко сътворено от нея.Tedito_799, на добър час на ученичката. Много е трудно с това пътуване, но когато няма друг начин ще се справите. Майчината сила е безгранична и понякога сама се изненадвам на какво сме способни.
KaliMa, АйдЕ сега и Ще се бием
. Аз твоите фотошопски изпълнения мога да ги сънувам само. Питаш ли ме мен, като идеите са по- бързи от мен и още не съм направила едното и имам идеи за още три. Сега прая картина от клечки от сладолед. Всъщност я завърших, но още съхне лака.

Страх го е единствено от прахосмукачката . Само да я пусна и да е в стаята и ревва на момента . Преди 2 дни съм я оставила в кухнята . ама включена в контакта . И той като си ходеше около нея да я разучава с проходилката и , без да иска , я включи . И такъв подскок направи , че за малко да удари тавана с глава . И рев 
.Дано ми е ученолюбива и само 1 ци да ми носи.Тука нали са на обратно с оценките
)
. Това , че не всички сме ти честитили не значи, че не четем постингите ти
таман ще копонясва с пълна сила.