Хайде на море с ОКТОМВРИйското дете

• 11 527
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Откъм Варната
Ние пък с Хера си изкарахме добре, хапнаме, пийнахме и в 21.00 си бихме камшика да се прибираме, на Митака определено му беше много интересно тъмното и светещите улични лампи, пя ми за компания докато се прибирахме  Mr. Green

# 61
Ние пък с Хера си изкарахме добре, хапнаме, пийнахме и в 21.00 си бихме камшика да се прибираме, на Митака определено му беше много интересно тъмното и светещите улични лампи, пя ми за компания докато се прибирахме  Mr. Green

Питай ме как подпалих като в 9,30 трябваше да я къпя  Crazy Морската на бегом почти running, после дишах като Дарт Вейдър 30 минути  #Silly то с тез цигари  smile3546 Сварих иначе  Laughing и  определено весело беше  Mr. Green искам пак  Hug

Коте, чакам снимките  Crazy

# 62
Заемам се със снимките, таткото пое дзвера !!!
А Мишка82,  току що купихме големия подарък за РД на Михаил - седалка за кола .. повече от това не му се полага. Ще се залъжем с някоя дребна играчка и комплектче дрешки за самия ден.. Ми фалирах и този месец Simple Smile и съм доволна как така щяха да ми хартисат пари

Ето снимките :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=79 ето моля ..

Зеле снимки на Мишо и Плами заедно няма, то нали аз тамън да снимам и мойто започваше да бута количката на Пламенка

Обаче да ви кажа се заражда една инрига тука, че даже и по квартално му
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=79
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=86

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 15:32 от KOTE

# 63
KOTE, и аз се чудих, чудих от какво има нужда, и ако е играчка ще може ли да си играе с нея Октомври, Ноември, а накрая стигнах до извода, че е най-добре седалка за кола Peace.

# 64
Здравейте момичета!
Варненки, явно добре сте си изкарали на срещата  Hug!
Честит имен ден и кръщене на Симона!   bouquet (едва ли някой е пропуснал детенцето нарочно, много мами сме и някой път по нещо ни убягва)
Мария, честито ти християнче!  bouquet
Теди, честита ученичка!   bouquet Пожелавам ти никога да не спираш да се гордееш с успехите й!
От сряда Благун пак е на кухня. Дотогава е при майка ми, че да си почина - 2 седмици беше само с мен и сега малко да вземе тях да ги потормози.  Mr. Green
По въпроса за захранването - майка и татко захраниха Благун със сладолед и праскова, а свекърва ми с прясно мляко и белтък от яйце. Първо и аз побеснявах, ама после вече само наблюдавах дали няма да има реакция. Твърдят, че свинско още не е ял, но с мъжа ми нещо не сме съвсем сигурни  Thinking. Много е трудно човек да ги накара да спрат да му готвят разни неща, те с тази мисъл живеят - как е детето и добре ли яде. Илианка, минала седмица в Романс-а свеки пред мен му даде от шоколадовата си торта, че детето от нея си искало. Мъжът ми много й се скара и даже ми стана мъчно, тя просто не може да си представи, че може да яде торта, пък детето да не хапне  Wink.
Аз пък днес си свърших много неща. Прекратих си майчинството и напуснах работа и сега фиктивно ще се осигурявам към фирмата на татито, за да може поне за февруарчето до 9 месец да получавам нормално майчинство. Малко ми стана мъчно, щото вместо да се върна, аз взех че напуснах, пък си я харесвах работата, но обясних защо го правя и казаха да се обадя ако искам да се върна.
Лек ден и  Hug!

# 65
  • Откъм Варната
Мами ади пак който го харесва моя синеочко да си пусне гласа за него   Wink http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=1& … ID=1&rID=6043

# 66
  • София
KaliMa , гласувах за твоя сладур.  Peace
Варненски мами и бебчета, много сте сладки всички  Heart Eyes
Ние пък от понеделник ще сме на детска кухня. До сега мих бурканчета, че искат. И да видим дали ще й хареса.

# 67
Кали, и от мен 5 звезди за Митака!
Варненките, нещо не съм доволна аз от снимковия материал - чувам прибирате се по нощите, децата ви реват да лягат, а снимки със софри, бири, мезета и цигари невиждам newsm78 Mr. Greenмммммммм, сега видях, че има уточнение-Зеле 10х, ама щом не сте направили снимки - не се признава, съберете се пак Peace
На малките сладури Heart Eyes, много са ви сладки.
Лови, страшна си. Мен за такива работи ръцете ми пречат Sad
Честито християнче и честит ИД на Симона  bouquet!
Честито кръщение и на Анна-Мария  bouquet!
Тедито, честито и от мен за ученичката  bouquetПозволявам си да повторя пожеланието за успехите й и да не спираш да се гордееш с нея Heart Eyes!
Евелина, добре си направила, но браво и на твоите работодатели! Такива се срещат рядко вече-щом са те и поканили да се върнеш....Браво!

за "захранването" от бабите и дядовците-нямам различен коментар. Бих добавила само, че мен ме е яд още повече, защото си знам че детето ми не минава само с опитване и съм сигурна, че са го натъпкали с което нетрябва. Иначе, свекървами е винаги "гузен негонен бяга" - "Ооооо, ама той днес въобще не е ял бисквити..., или не съм му давала нищо освен кухнята и малко кроки...." Ей затова й нямам и вяра, а и за др.неща и сигурно тази седмица ще ми се наложи да давам Криско да го гледа някой и се моля да не опирам до нея
 Peace

Повече няма да досаждам. Лека вечер ви желая Heart Eyes

# 68
Добър ви вечер от мен Hug
Честит имен ден на Симона да ти е жива и здрава и много да те слушка и честито ви християнче Peaceопределено никой не го е направил нарочно не го приемай личноЧестито кръщене и на Анна-Мария  bouquet
Варненки ма много са ви хубави бебоците а и вие също. PeaceСамо не можах да видя Херката... Mr. Greenи нейния дебелак.
Теди честита ти ученичка пожелавам и само хубави оценки да ти носи.
Оф Ели я кажи как го храните тоя Криско и какво му давате че яде така аз тия дни направо се скубя вече за косите от нерви това малкото ме подлудява просто.Днес цял ден съм плакала понеже вече съм в истинска безисходица.Не знам какво да го правя това човече.Така хубаво си папкаше та макар и на рекламите и изведнъж тука от три дни подред ми взима акъла и сега се е научил да плюе та елате ни вижте.Днес даже изяде и шамарите Embarassed ама какво да правя просто не ми издържа на душичката и го пошляпнах.Не знам дали не са зъби ама е истински ад.... #Cussing out
Извинявам се за това че ви се оплаквам ама много ми беше напушено цял ден а и нямам настроение. ooooh!
Ние нали нямаме наоколо баби та не могат и да го хранят с каквото си решат ама той пък ще ги и отсвири... Mr. Green
Днес взех кухнята ама изобщо не посмях да му я давам.Ще изчакам май малко да се стабилизира.Вече мами ви казвам се чудя какво да му давам.Това дете е необикновенно... #Cussing out
Айде че направо съм невъзможна.
Приятна вечер на всички и извинявайте за поста ама вие сте ми близки и си го позволих. Crazy  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
Май е крайно време и "страшната" мама Маца да вземе да се разпише във форума,че нещо не съм се вясвала скоро.Иначе на срещите съм първа пушка,ама за компютъра нещо хич не ми остава време.Особено сега като го няма и нашия тати (замина в Малта за 4 месеца) всичко мене чака.Не стига,че съм сама,ами и малката ми се разболя за сефте,бяхме с температура почти седмица и съответно опитахме и вкуса на антибиотика.После тъкмо се оправи, ни погна повръщане и разстройство и аз съвсем не знаех къде се намирам.Важното е,че вече сме добре и готови за нови срещи с наборите.
КОТЕ,таз интрига дет викаш,че се заформя,мен ко питаш интересът на Митака е не толкова към дъщеря ми,ами към фибата и.Явно нещо не си хареса "въшката",дето майка му я купи и налетя на нашата.А и той нали е запазена марка-ще годяваме за Пламена,тъй че ние в чужда територия не навлизаме.Ама все пак Кали и ние дадохе 5 звезди за Митака.
За страха-ние май си падаме от пъзливите.Щъкаме спокойно,ама само ако някой ни държи,или сме се хванали някъде и то с 2 ръце.Ако е хвана с 1 ръка замръзва на място и не мърда.Ако не може да стигне някъде държейки се,пуска се,пропълзява,стига до там където си е набелязала,хваща се и се изправя.Нас също ни е страх много от прахосмукачката.Преди няколко дни и купих една риба музикална,която се движи и свети уж за рожденния ден.Реших да видя как ще реагира и като я пуснат така я гледаше изумено и като видях как обръща джуката....прибрах я.До рожденния ден има още време,може да стане куражлийка до тогава.
Айде спирам,че стана цял ферман.Ще се постарая да намирам по-честичко време за писане.Аз иначе чета(малко по диагонал,ама съм долу-горе в час),ама с писането съм зле!
Поздрави на всички нови християнчета!Да са здрави и щастливи,добри и послушни!Ние щяхме да правим тази неделя,дето мина кръщене,ама нали татито ни замина ненадейно,поотложихме събитието.
Айде вече чао!И да знаете не съм чак толкова страшна... Wink Laughing Heart Eyes
Целувки!

# 70
Благодаря ви мами за хубавите пожелания!Да ви се връща... Grinning
Кръщенето и именния ден минаха чудесно.Аз бях много притеснена и изнервена.Симона се държа достойно.Първо пееше с попа  Joy ,а след това посегна към Библията,счупи свещта на попа и накрая се отегчи и заплака /когато попа я взе/.След това снимки и почерпка...
На 01.09 се чества Симеон Стълпник!
Вижте снимки:

http://images19.snimka.bg/003885396-big.jpg

http://images19.snimka.bg/003885389-big.jpg

Скоро ще пусна още снимки....

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 00:03 от simona06

# 71
  • София
Здравейте,

намесвам се в темата ви с молба да се включите в една петиция, свързана със здравеопазването на нашите деца (тези, които все още не са се включили, разбира се).
Ето и една тема по въпроса.

И разпратете на приятели и познати също  Simple Smile

# 72
Аз да се запиша,че се върнахме от моренцето и ,че сме живи и здрави Mr. Green.Прочетох ви ама голям мързел ме гони да пиша Crazy
Честито на всички,който имат повод за честитка.Извинявам се,че не е по лично ама отивам да спя Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 73
  • Варна
Да се пооплача малко . Наш Митко нали крачи смело , като се държи за някого , и сега вечерта си ходи така , държа го аз , отива до баща си , който в този момент си връзва ластика на шортите , аз го пускам да се хване за краката му . И той , както си се държи , и се пуска . И така си цапна главата в ръба на масата , после падна настрани и си я доудари в ръба на вратата . Горкото , така плака , а на мен ми идеше да се изям от яд , дето го пуснах така . Направо имаше вдлъбнато от ръба на тъпата холна масичка . Аз от край време мислех да я разкарам , точно за да не стане така , и ето ти на , докато се наканя , той намери начин и се цапна .  Cry
Сега си спи , милото , кротичко кротичко . Дано не го боли много глава .
matsa_gk не се притеснявай  . И Димитър плаче на първо четене от пищящи и пеещи играчки , ама после , като види , че няма нищо страшно , няма равен да ги блъска в земята Joy Има една пееща жаба подарък , дето аз хич не я харесвах , че много вика , ама той много обича да хапва на фона на нейната музика , и да я удря в земята де . Вече едва едва се чува , че пее.
mira sm случва се така с яденето , няма страшно . И ние имахме такъв период , дето ядеше само попара сутрин и след това само кърма . Не че стиска устни , просто си стои на стола със затворена уста , играе си с играчките , а това че някой седи до него с лъжица , пълна с нещо си , няма ниииикакво значение . Даже и 1 час може да си стои така . И така беше повече от месец  . Е , не отслабна . Сега от 1 - 2 седмици пак си хапва добре . Не изяжда абсолютно цялото ядене , но пък яде всеки път .
KaliMa и от нас 5 звезди Peace

# 74
добро утро  Hug

Ели - требе до Русалка да ходим, нали Херича там  Whistling за да повторим  Crazy

Коте- и аз виждам интрига  Mr. Green ще ни вземат зетя май и то заради една фибичка Crossing Arms, после не се тръшкай че няма коса, тя докато порасне нашата, зетя отиде  Confused

ставам че се тръшка Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт