Мире,моя нахвален лакомник беше много труден докато се научи да яде - благодаря на мъжа ми, че го научи да си отваря широко устата-стоеше пред него зяпнал и викаше АМ...Сега обаче от няколко дни и ние имаме промяна в храненето. Криско отказва кухнята и попарите и постоянно се лигави с лъжицата, стиска я със зъби и истрелва манджата или крема към мен. Реших обаче, че не му е омръзнала кухнята, а е заради зъбите, защото все гледа твърда храна и храна от нашата. Без значение какво ядете му предлагай от вашата храна и яжте пред него, може да прояви интерес.Друг е въпроса, че Криско е захранен с всичко и не от скоро, както и че е дразнещо ако някоя баба или "доброжелатека" дава умишлено на детето нещо което не е препоръчително или за което ти си предупредила...Онзи ден например, мъжете ме забраха от работа и отидохме в една кръчмичка да пием с таткото по 1 бира, беше към 6, а детето не беше яло от към 1.30...и така имахме пюре за Криско, солетки и бисквитки с нас и седнахме. Да, ама не-той като види масата на големите и не иска ни бисквитки, ни солетки, а пюрета вече ни стана ясно, че да го убиваме няма да яде
на Калоянчо
на теб.за страха - при нас май не съществува. Криско много обича животните, плюшените играчки и пеещите също. Като види нещо такова и скимти като кученце от кеф.
Фрики, добре дошли от морето!

Зеле, ами идея си нямам, колко е далеч Русалка, ама за купона - повторете

Весел ден на всички!

.Само, че този комп ще го хвърля, защото много ме разсейва
.
(баба му) и аз се надявам малко да се разнообразя-млади хора, кафенца това, онова
.

Ето и доказателство за думите ми: