Хайде на море с ОКТОМВРИйското дете

• 11 527
  • 284
  •   1
Отговори
# 90

Здравейте!И аз от два дни не мога да си позная детето.Две вечери подред след банята и кърменето заспива и така e около час.Оттам насетне нямам миг покой,събyжда се със силен рев и така на всеки половин час до сyтринта.Отначало го отдавах на запyшеното носле,но сега то се оправи,a бyденето продължава.Мисля си,дали не е от зъби,защото нали от скоро си има зъбче...и все още не намирам отговор.А вие имали ли сте такъв момент при никненето на зъби?Тази сyтрин бях като пребита и едвам се сфирясах след кафето.Дано само да си спи тази нощ,че направо ще лyдна.Исках да ви питам някой предлагал ли е грис и как го приготвя,а също и дали се понася добре.
Кали,имаш моят глас.Не забравяй и да ни светнеш после за резyлтата Peace
Михаела,приятни очни и да се разнообразиш добре със колегите и по кафенцата.Ех,хyбаво нещо са стyдентските години,aма бързо отлитат!
Толкова от мен момичета,че ще си лягам.Лека вечер!

# 91
assia75- И Жаки се събужда на всеки 30 мин. понякога и по на често,много е неспокойна нощем вече 10 дена #Crazy само със сок се успокоява,всяка нощ изпива по 500-600гр. Whistling за мен това хич не е нормално.
Мира- и ние сме така с яденето,вечна борба,вече до гуша ми е дошло това ядене,започвам да вдигам ръце и да я оставям като не иска да си стои гладна Crossing Arms
Кали- имаш и моя глас Peace пожелавам ти успех Hug
Мише- браво на теб,приятни очни Grinning

# 92
И ние сме от неядящите обаче аз не се притеснявам.Мисля по същия начин като Мила 71,много е права.Детето ми си е много весело и жизнерадостно,значи неядене по болест го отхвърлям.Ако е гладно ще се чуе Mr. Green,че му е силен клаксона.То си знае мярката колко е гладно.Така,че му давам да хапва колкото иска.Когато започне да се разсейва  махам яденето.След пет минути го каня пак и ако не иска повече не предлагам.Храненето трябва да е удоволствие за тях а не да е свързано с неприятни емоций.Докато ние ядем на подноса му оставям парченца хляб или зеленчуци или плодове...... и той много хубаво си се занимава Mr. Green(кучето е винаги отдолу в бойна готовност какво ще падне Mr. Green)
Люопитка Sad,много неприятна случка ви се е случила.Дано да се успокой малкото шоши.Нагушкай го хубаво Hug
Румена,уча след като заспи бебо.Но най добри резултати постигам в градската библиотека събота или неделя.Все пак имаме и баби наблизо.А сега и работа ще започвам следобед та не знам как ще се оправяме Crazy.Ама нали е заради брат ми,че има нужда от мене в офиса,пък много си го обичам Mr. Green
Мишка,хубаво да си изкараш на очните и да се разнообразиш.

# 93
ха добро утро  Hug

Значи Пламена ще си търси зет, дето не е виждал Вики Crossing Armsкво и туй сичките момчета от Варна, ходят след нея   Mr. Green

Румена- аз работя , но общо взето ми се събират два-три най много работни дни в седмицата, ама имам баба на среща, когато съм на работа. Шефа ми и до ден днешен ме бъзика, че съм почнала работа за да си почивам от Пламена  Crazy На мен не ми е трудно, фирмата в която работя са супер разбрани Hug

Мишка- весели очни  Grinning връщаш ме назад във времето когато и аз бях студентка- купони, живот  Wink

Ася 75- зъби ще да е и Пламена правеше така докато не и изби първо единия и след три седмици някъде другия, сега сме по спокойни, ама се чудя като почнат  горните, какъв ли ужас ще е ooooh!

отивам че вряка  Confused

# 94
  • Откъм Варната
Зеле ми те ходят след Вики щот често я виждат, виж и Пламенка ако идва с майка си по често и нея ще я свалят, ама сега още ги е срам, че нали не се познават много много Mr. Green , пък Митака да го издам оня ден беше с 3 други моми, не си губи времето той

Маце я ми кажи ти последния път видя ли ме да пия бира ??? Naughty Койт ма видял да си мълчи  Wink

# 95
Kali, ти се пази за Хера.. и отказа на първите две барчета, под предлог, че ще обуеш  кънките доде дойдат гостите и немой закара Митака у вас после Simple Smile Тъй че биричка си вкарала 100% вечерта, аз може да кажа щото не бях там Twisted Evil

А тоз Митак какъв сваляч.. мойто много го е срам за таквиз работи, ама по деколтетата на какички и лелки как налитаааа.. Joy То не заради друго ами ги проверява за синджирчета и медальони Whistling Blush

Маца, споко кой ша та бий ти само ела да пием кайвенце из квартала  bouquet

Сборих са за мишката с Мишката и продължавам ..ама друг път

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 09:49 от KOTE

# 96
Коте,да дойда,ама като гледам как се е начумерило навън,ще зачатка всеки момент май.Ама тези дни-обещавам   bouquet
Кали,не си криви душата,така си беше(Коте е права).Аз също си тръгнах веднага след като Хера дойде и не останах за масата,ама мога да се хвана на бас даже,без да съм била там,че бирка сте си пийнали.
Зеле,съгласна съм с Кали-твърде малко идваш с нас.Тя за това и Пламбата не смееше да мръдне от количката-не познава тумбата.
А че Митака залитва от време на време,това го знаем,ама сеправим,че не виждаме  Mr. Green
Мишка,приятно изкарване на очните.Сега се връщам и аз назад в студентските си години и ме обхваща една такава носталгияяя...особено като знам студентския живот в Свищов(нали и аз съм кадър на Свищонската академия).
Ася,не да те отчайвам,ама ние сме така от януари месец.В най-добрия случай се събужда по 3 пъти на нощ,а иначе редовно през половин-един час.Давам и вода или бибата(ама в повечето случаи водица си пийва) и пак заспива,ама нали ме събужда по 100 пъти...от януари не съм спала спокойно и непробудно цяла нощ.Не знам от какво е,ама сме така.Успокоявам се с това,че не реве и не пищи,само почва да мрънка и после пак си заспива.
Коте,добре че не ти звъннах за квартално кафе.Токущо заваля и загърмя,а казаха,че по морето щяло чак четвъртък срещу петък да завали.И това ми били синоптици...
Виктория заспа,отивам да се хоризонтирам и аз да използвам намалението.

# 97
  • Откъм Варната
Вече пече, дъжда спря  става за кафе, Митака като се събуди и ако ми е минал мързела ще ви звънкам

Признавам си без бой после цели 2 бири одрънках и имаше място за още

# 98
Абе ще си кажеш ти,ама... Thinking
Аз отивам за манджата на Вики,преди да се е събудила.Като се нахраним може да се видим в квартала.

Мамчета,исках да ви питам вие каква вода давате на мъниците? newsm78 Продължавате ли да изварявате или вече минахте на минерална.Ние сме още на варианта с преваряването,ама пием по много и вече взе да ми натежава.Замислям се да мина на розовия Девин,пък само вечер за млякото да преварявам. newsm78

# 99
Здравейте и от още една недоспала Hug
Мила много си права наистина това с карането на сила няма да е най-добрата стратегия и йикога не съм го харесвала ама това дете има как изобщо да не се храни.Да ти кажа честно каквото вкарам в устата това е и после като започне мусенето спирам колкото изял толкова после пак ако е гладен се опитвам по малко да давам ако ли не оставям за следвашия път.Но наистина много се травмирам аз така а знам че не бива. Confused
Вени мила толкова много те разбирам че просто не е истина.Моля се за едно ящно дете ама нъц.Не я насилвай и ти поне вие после пиете мляко и това ти е спасение ами аз какво да кажа.Абе дето викат гладни няма да умрат само дето ние потрошаваме куп нерви. #Cussing out
Маца абе и аз всяка вечер си пийвам по една бирка ама моя кат не ще да суче тя само бира не помага..... #Cussing outКакто и да е тая сутрин пак съм в депресийка ама то все някога ще свърши.
Майчета добре че ви има поне с вас да си споделяме тревогите и да се четем ... Hug
Много благодаря на всички за милите думи надявам се наистина да е период.
Айде слънчев и бирен ден от мен.  bouquet

# 100
  • София
Здравейте и от нас. Вчера дойдоха плоскостите за мебелите и при нас е " весело". Сортираме, кантираме...  cryЗа това нямам много време да чета, за което се извинявам. Преди малко Косето си притисна пръстчето на вратичката на шкафа и беше направо хлътнало. Много ми стана мъчно. Гледах, заглеждах- движи го. Значи не е счупено  ooooh!. Чакам да се събуди, за да видя как е.
Мире, опитай да дадеш някой друг да го храни. Комшийка, мъж или  newsm78. Понякога така изпитат нервите ни. Косето хареса плодовите пюрета+ настъргани бисквити. Също ми прави впечатление, че иска сам да държи храната си. Затова му даам бисквити, когато се сетя. Даже ги сложих на масата и той, като ги види протяга ръце и ме подсеща. Също, като ядем иска да е при нас на масата и похапва от нашето меню, а неговите ги отказа тотално. За печено пиле загива. Ти беше писала, че му даваш. Вземете си пиле за вечеря с мъжа ти и давай и на Калоянчо. Ако направиш и картофена салатка- пак. Супички, ястия, ако ги съобразиш с него мисля, че ще си хапне поне нещо. Сега много копират и им е интересно да подражават. За кърмата: 1. Спри да се притесняваш. За депресията ти "помага" и преместването и хаоса и умората. Но не се давай. 2.Смяната на обстановката също може да влияе на Калоянчо. Повтаряй си, че ти и бебо сте най- важни. Всичко друго е второстепенно Hug.
Айде, дойде Дани с групата да рисуват. А как крещят...  Rage  Simple Smile. Като им се връзам, така е. Хубав ден от нас   love001

# 101
Момичета ще се радвам ако и на нас ударите едно рамо Mr. Green
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=17 … ID=1&rID=4757
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=17 … ID=1&rID=4760
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=3&p=17 … ID=1&rID=4761
Иначе сме добре и ние като повечето деца лудеем здраво и правиме много белички,ама няма как това е неизбежно.
Много целувки на всички сладки бебочета.

# 102
Маца и Кали, чакаме повиквателна с младежа
Той наспан и наяден, подивя у нас..
Така се изтрещя от дивана, ама нищо му няма .. Лудницааа!!!! с главно ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

# 103
Нещо много ми е изпращяло и не ми се пише ама сега качих някой снимчици.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=58

# 104
Момичета,
благодаря ви за отговорите. Явно баба и неспане му е майката. Второто си го правя, само дето той се буди често и трябва да съм наблизо за гушкане и сукане и концентрацията ми заминава на кино. А за бабите ... newsm78. Правилно беше казала една позната, че  "Никой не е длъжен да гледа на бабите внуците", ама нямаме функционални. Здраве да е!
Бяхме на консултация - 9180 гр и 74 см. И двете около неговите размери, че ни седи, ни лежи. Малко бил качил според лекарката, та ще взема да му върна бисквитите  Mr. Green. Иначе е добре.
За злоядите - просто не знам. Мисля, че понякога се опитват така да тормозят майките си. Някъде се препоръчваше да се храни детето в определени часове и, ако не иска да яде, да не се предлага  храна преди следващия час. Успех!
Лек ден от нас

Общи условия

Активация на акаунт