Хайде на море с ОКТОМВРИйското дете

• 11 503
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте Hug
Ема пак заспа с едночасов рев. Cry Направо ми идеше и на мен да ревна с нея... Sad Пустите зъби много трудно ги вади. Има вече 6, като проби последния имаше около седмица затишие, но пак се почна, май кучешките са тръгнали, ама тя и не дава да видя. Rolling Eyes Абе, здрави нерви да има човек...
Слийпи, изглежда добре сте си изкарали на морето, поне Калоян щастлив изглежда. Mr. Green
Веничка, и Ема спи по два пъти на ден за по час, час и нещо и като гледам скоро няма да минем на едно спане. Сутрин като стане и след 2 часа пак е готова за сън Rolling Eyes Много е гаден тоя период, когато два пъти име много, а веднъж - малко. Confused
Криси, лек път и да покажеш после снимки. Sunglasses
Хайде и от мен лека нощ! Heart Eyes

# 226
хай и от дъждовна Варна  Confused

Маца- пера с Тео бебе, вода каквато дойде по принцип карам на преварена, ама щото все забравям да и взема от магазина  Embarassed за косата-  без коментар  Crossing Arms

Веничка- ние спим по три пъти на ден  Crazy като първите два пъти са за около час, а другият е за час и половина  Crazy случва се и по два пъти и то напоследък, ама много рядко, ако е превъзбудена Tired

Слипи - много хубави снимки Peace

Миринда- ние имаме нов номер , изправя се на кошарата поне 30 пъти преди да заспи  Twisted Evil и това от една седмица и е много доволна от себе си и вика  ooooh!

спирам, че се научи, къде е клавиатурата  и ми натиска ентера т  ooooh!

# 227
Добро утро и от нас..

Диването искаше и тази нощ да играе (предната по нощите дивя 1 час), но зверска мама ръгна бибата и го понатисна да заспива, май съм попрекалила, защото още спи, а принципно става към 7-7:30
И аз да си изкажа казванката по въпросите на Маца
1) Пера с Ариел и то от стария, взех една опаковка от тоз MZim, ми той нещо разбутва цветовете на дрехите и дрехи дето никога не са ми пускали успяха да засе**т цели 2 перални.  smile3515
2) сушоара ползват за пирчама, на баща си дава да го суши на мен не  smile3532
 Едно задължение за мама по-малко, пък и мисля да го подстригвам другата седмица
3) Вода всякаква пием, гледам да редувам Девин, Thorn Spring и преварена. Взимам само в бутилки по 1.5 л, е за навън 0.5. 
Нали сме си родом от Разград дето правят антибиотиците, и там приятелката ми работи в микробиологичната лаборатория и си правили експерименти с води и бутилки/туби, та се оказва, че след 3-тия ден от отварянето започват да се въдят микроорганизми във водата.

Зеле, Михаил знае и как да ги корми копчетата, искаш ли да ви покажем, но на вашата клавиатура smile3533

# 228
Здравейте момичета!
Вчера бях с Благун на консултация. Змеят е 10.200 кг и 77 см. Консултацията мина много про форма, даже се ядосах на лакарката, че ни претупа, била имала много работа. Поне видя бузките и каза, че е от студа.
От днес дребчо има разстройство. Давам му само Ентерол, дано се оправи. Чудя се дали не е настинал, че в нас само в неговата стая има килим, а той кисне по плочките и ламината, както и по плочките на НДК и щом го вдигна пищи. Сега го облякох с една дрешка повечко и ще видим.
Маца, пера с Персил Сензитив и слагам от нашия омекотител (Силан), другият път ще взема обикновен прах за пране - или Персил или Тайд. Вода още преварявам, и аз се чудя докога  newsm78. Коса няма много, за да се налага да я суша.
Харт, и аз съм много доволна от детската кухня. Благун яде второто и половината супа на обед, а десерта - следобед. Другата половина от супата изяжда мама  Embarassed.
Веничка, стискам палци Стела да прояде. Аз съм била зтрашно злояда, ела ме виж каква ламя съм сега.
Хайде лек ден и много  Hug !

# 229
Oфф забравих да кажа за кухнята и ние сме като Евелинка,

половината супа и пюрето на обяд, а десерта след обяд.. Ако не иска яденето слагам сухар в супата и кара само на нея.

# 230
Харт, тук съм, ама малкият змей не ме оставя да седна пред рс-то.  Twisted Evil Калоян още яде по 5-6 пъти на ден и не виждам как ще намалим броя на храненията. Ама чесно да си кажа и не искам да го намалявам, че е един скакалец.  ooooh! На последната консултация беше качил само 30 гр. Сега стискам палци да не е отслабнал само.  Praynig Пълзи като хлебарка докато се добере до опора да стане и хуква. И как да качи. Майка ми се надява, че сега щял да се уморява повече и съответно да спи повече, че белким качи някой грам, защото докато е в будно състояние няма никакъв шанс за качване.  newsm32  Сега спи 1 час преди обяд, час-час и половина следобяд и ако имам късмет още час към 18-19 ч. Но поне започна да заспива по-рано - към 22-22:30ч.
Зъбите още го мъчат ама няма нито един.  Twisted Evil
От месец Калоян нещо не иска да го къпем. Започва да се дере ако го вкараме в коритото или под душа. Докато бяхме на море в хотела имаше душ-слушалка и го слагахме на земята да играе с нещо, а ние истимаро го къпехме. Прибрахме се и заради него купихме слушалка.  Twisted Evil Цял цирк правим докато го изкъпем. Ама виж на село на двора влезе с дрехите в коритото с мръсната вода.  smile3515
Криси, Калоян не само опита пясъка, ами имаше пясък и в очите, и в ушите два дни след като се прибрахме. На плажа беше купон. Изобщо не можах да седна, да не говорим за лежане. Тичах след него. Акаше хванат за масичката на плажните чадъри. Дори единият път преди да го видя какви ги върши успя да хване акото с ръка и да го разгледа.   smile3512 Първият ден го беше страх от вълните и зададе ли се върна прави кръгом и търчи към плажа, но после свикна. В басейна, който носихме не влезна нито веднъж.  Twisted Evil Вечер като идехме на количките (тези клатещите се), разгонваше всички деца и се застопорява на колата, пищейки от радост.  Mr. Green
Ако някой има нужда от отслабване, предлагам диета - "Калоян". Ама поне седмица трябва да го гледа. Гарантирам -2 кг. минимум.  Mr. Green
 Hug

# 231
Здравейте мамчета Hug!Вече два дни при нас времето се задържа слънчево и през деня ходим по разходки.Вчера направо бях лyднала,ходих по магазините със малките и моя приятелка да понапазарyваме на мъниците.Но то с деца по магазините не си е работа,направо останах без крака.Все пак yспях да поизхарча някой лев и им кyпих доста хyбави неща.Мислим живот и здраве на годинката да правим кръщене на двете(защото и каката не е кръщавана по ред причини),та поне тоалетите осигyрих.
Сега да се включа и аз със отговорите:Вяра спи по два пъти на ден за около час,час и нещо.
За храненето:на кyхня не съм я записвала,аз и готвя.Сyтрин яде попара,наобяд редyвам месно със зеленчyково пюре,слетобед плодово пюре,кисел,каша или нишесте.Сyтрин и вечер кърма и когато я приспивам също.
За прането:пера от самото начало със Персил сензитив без да ползвам омекотител.
Сyшоар не ползвам,защото има много малко косичка и я изсyшавам само със хавлийката.
Спирам,че малките наддават вече вой.Лек и слънчев ден на всички!

# 232
Пращай го насам, ама помага го взимам за 10 седмици, защото диетата Михаил не помага

# 233
Момичета, които давата храна от кухня, пасирате ли им я? Днес ще записвам Стела и ми се струва, че едро няма да яде (тя пък какво ли яде де... ама все пак, нали ще пробваме).

Hug

# 234
  • Стара Загора
В началото пасирах защото той симулираше давене и бях принудена. така бяхме около две седмици...после пък започна да се мръщи на пасираното и да го плюе срещу мен Twisted Evil и го оставих да се "мъчи" с непасирано... Twisted Evil и започна да дъвче сам...магаре. Crazy
Слийпи пращай го и при мен...щото и Слави на мен не ми помага в свалянето Twisted Evil

# 235
  • Откъм Варната
Мами да ви почерпя, нашия тати има днес рожден ден

# 236
Слипи и аз го искам, тъй като гледам се събрахме и Калоян може въбоще да не се прибира Whistling
Веничка, ако се дави по принцип и до сега си пасирала, пасирай Peace Макар че ние не сме на кухня  Peace
Херич ходихте ли до мидената ферма в Българево  newsm78 щото ако не сте пак ще идвате  Laughing

Честит рожден ден на свата Пламен/ако правилно съм запомнила Embarassed/ , да е жив и здрав и какви да тез коктейли по обед, бира трябва вече  Whistling

# 237
  • Стара Загора
Зелчо забравиФ за тая мидена ферма бееее ooooh! Twisted Evil и ме е яд значи Twisted Evil Ама сега като роди Галя и пак ще хвърча към Варна. Crazy
Честит рожден ден на таткото на Митака  Heart Eyes

# 238
Ама сега като роди Галя и пак ще хвърча към Варна. Crazy

Туй значи ли че ще ходим  Whistling кат дойдете , ама дано навия мъжо че ми се пие, то на мен кога ли не ми се е пиело  Thinking Whistling Tired а пък Кали Ма да не се спотайва ще пази места  Crazy Ух, че ви наредих  Mr. Green неми се сърдете дечко стана в 6,30  Twisted Evil и в туй лошото време ще досаждам  Close

# 239
Еееееех, момичета, нали не сте ме забравили! Най-после и аз да седна на компа, за да ви кажа поне едно Здравей!
Кали, честит ти рожден ден на патерици  Embarassed
Малко информация за моя Марти - тажи 10 кг и е висок 77 см. Миналият месец не е наддал, а дори е спаднал на тегло, за щото спря да се храни и ми е голям дерт. Не иска пюрета, а от общата храна хапва, но много малко и направо не зная с какво да го храня - приемам предложения. Той не се спира по цял ден, но още не е проходил - пълзи и се изправя по всичките мебели. Казва ми ма-ма и то съвсем осъзнато и естествено съм горда!
Много са ни проблемни и нощите, все се буди и плаче и иска да го кърмя и после пак плаче и пак иска да го кърмя и така непрестанооооооо!
Събуди се и затова спирам!
Целувки на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт