Хайде на море с ОКТОМВРИйското дете

• 11 495
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Откъм Варната
_миринда_ скайп ако имаш ето моя Kaliima

А другите вместо да раздуваме телефонните сметки, драскайте по една бележчица на скайпа  Wink

# 256
с риск да оспамя темата, как да ти пишем бележки като та нямаше на Скайпа таз заран ..
Иначе нета си е без пари ( тай де  почти)

Мишка, ако си сама по-добре кажи на свеки, че детето не е добре, да имат едно на ум и да помагат..Абе интересни хора тези свекърви хич не са като хората.. Ми то вирусно ако е, ти ако щеш само вкъщи го дръж и го навличай със 100 фланели пак ще го лепне.

Аз да се оплача ли от моето ЧУДО , изкара ме едва ли не, че бутам Мишо нарочно да пада и хич не го гледам.. Кажете на не гледано дете ли ви прилича.. Е вярно има малко синьо на бузата, но е с неясен произход. Banghead Той към падането се отнася мъжки- пада-става и продължава без отклонения в набелязаната посока  rotfImao

# 257
  • Откъм Варната
КОТЕ пиши пък аз като го пусна ще я получа

# 258
Вие що не спите или по скоро въпроса ми е кога спите, кат пишете по това време   newsm78

Мишка дано се оправи Яни, а пък за свеки, не знам какво да кажа  Crazy Моята е златна  Hug

Кали Ма - как ги ловиш кебапчетата и бирата с въдица и къде ги дават идвам и аз  Laughing

Миринда- Пламена също отказва да яде какви са тез зъби само мрънкоти по цял ден  Twisted Evil За четката за зъби нищо не мога да кажа имаме само два зъба  Whistling

спирам че иска да ми вземе клавиатурата  Twisted Evil

# 259
Добро утро!

Като гледам има доста желаещи да погледат Калоян.  Mr. Green Аз пък мислех да започвам работа и се чудех кой да гледа фъстъчко. А то гледай ти... тук седмица, там две и въпросът се уредил.  Joy

Мише, много лошо, че се е разболял Яни.  Sad Дано днес е по-добре и скоро да не вдига температура.  Praynig Ама така ще е - няма начин да не се разболее детенцето, а на нас косите ни ще побелеят от притеснение.

Ей, пловдивчанки, ние няма ли да измислим поне една срещичка послучай рождените дни, ако не празненство? Аз съм за, ама иска организация, пък мен хич ме няма. А съм тръгнала да организирам нещо, а буря се е извила.  Twisted Evil

Ех, как ми се идва и на мен във Варна, ама пусто много ми е далече бе. Имам и една дружка там и с нея не сме се виждали вече от 2-3 години.  Cry

# 260
Sleepy, че ти Калоян с колет ли мислиш да ми го изпращаш newsm49.. Ела хем да си видиш дружката, хем да доведеш Калоянчо..

Я да питам аз, някой да ползва mamia памперси. Замислих се дали Huggies не ми идат дебелички откъм цена (44-45 ст), и дали златното дупе на златния ми син  няма да понесе по евтини памперси. Взех пробно едни baby lux, абе уж пише, че имат ластика на кръста пък аз не намерих.  ooooh! Tired

# 261
Добро утро и от нас.Нашата настинка или квот беше там почти отшумя...брей държа ни цяла седмица.За температурата аз редувах нурофен свещички панадол.Тя мойта щерка хич не обича пабадола не знам защо като е толкова сладко и за това и го слагах в млякото,а свещичките ги слагах преди  нощният сън.Мише дано се оправи малкия бързо...то в това шантаво време ние ще се разболеем па камо ли децата ни...
-за миенето на зъбките-аз за сега ще се въздържа от миене ,защото имаме само два зъба,но мисля да и купя и да започна да и давам зимафлор капки.А тези пасти за зъби са безвредни и да я глътне мисля не е проблем.
Днес моята свекърва зла има рожден ден и се чудя кво да и купя(тя не заслужава много ама...),а духа един вятър ...та се чудя дали да излизам изобщо.Май ще оставя избора за подаръка на мъж ми.А тази седмица тр.да отида и до клуба дето ще празнуваме р.ден на Кари за да определим менюто и изберем тортата...кога ще стане незнам.Направо откачих у нас цяла седмица,но здравето на Кари е по важно.
-а мога ли да запитам (с риск да се повторя)вашите сладури по колко яденета дневно имат.Аз държа сутрин и вечер да и давам АМ,а през останалото време сме на яденето от кухнята ЮНИОР..те са три(първо,второ и трето)и стават общо пет хранения дневно.Вие как сте..?

# 262
Здравейте,момичета!И при нас вчера яко задyха и колко им трябва на мъниците,нaли не са вече бебенцата които бяха yвити в количките без да мърдат.Дано да няма повече болнички,че нали наближават и рожденните им дни Praynig!
Мише,аз също на каката при температyра съм и обyвала чорапки с оцет и вода равно количество,като я yнесеше малко и слагах на челцето кърпа със същия разтвор.На нея това много и помагаше,дано и при вас има същия ефект Praynig.Междyвременно давай по малко вода,както те е посъветвала и Ма4о,за да не се обезводни.На свеки не обръщай внимание,важното е Яни да се оправи по бързо!

# 263
Здравейте момичета  bouquet!
Снощи спадна температурата, след малко Панадол и оцетени чорапки, а и кърпа на челото Peace.Чудно, че не я усети и това свърши добра работа, но днес тя пак се качи Sad.Ходихме на док.Изписа му едни хапченца за разтройството, а аз междувременно му давам оризова водичка Wink.За температурата давам само Панадол, че се обрива от Нурофена и всичко друго ooooh!.Мажа с оцет и вода, но за сега не съм прави препаската, защото темп. не е била толкова висока.Ще му взема и малко витамин Ц Thinking и се надявам до няколко дни с повече течности и гледам да избягвам разхлабващи храни, да се оправи Praynig.
Лек ден момичета  bouquet!По-късно ще пиша пак какво е положението Hug.

# 264
  • Откъм Варната
Вече си имаме първия рожденник, Иван на мама krasito да и е жив и здрав   bouquet

# 265
Честит рожден ден на малкия Иван!
Много здраве и щастливо детство! newsm38  ura  costumed034
Моята Симона вчера падна от проходилката.За секунди я изгубих от полезрението си  и туп на земята.Поглеждам я и тя ме чака да види как ще реагирам.Засмях се и тя също се засмя.Обърна се и започна да пълзи. newsm32То падането и се очкваше.Все хвърля играчки на земята и се навежа да види къде са паднали и да си ги вземе.
 Михаела Ив.,mama toni ,Радвам се,че сте по-добре. Hug
Все пак наближават рожденни дни и трябва всички и бебоци и мами да сме на линия!
 mama toni ,и ние до скоро имахме такъв режим,но сега:сутрин-попарка-обожава я!;след това малко от нашата закуска,за да издържи до обяд /закуска,кашкавал,макарони..../;на обяд-основното от кухнята;след обяд десерта или плод и за вечеря адаптирано мляко.Между храненията бисквити,корички хляб,плодове.
Все се каня да ви питам:
Правите ли им чай на бебчетата?
Какъв чай може да им се дава?
Използвате ли мед?

Това е от нас,че се позаплеснах с писане!
Приятен ден и повече усмивки!

# 266
  • София
Здравейте!

Днес съм доволна, защото Венци си изяде цялото второ ядене от детската кухня. Да не ме чуе дявола, де. Wink После си поигра и сега спи. Вече започна доста да се изморява, защото постоянно иска да ходи. Въпреки че го е страх да се пусне сам, се водим за една ръка. И ако сме навън, обираме всички боклуци. ooooh!

Честит рожден ден на бебе Иван! Да е жив и здрав, за радост на мама и тати!
simona06, аз чай отдавна не правя. Давам само вода. Навремето съм правила чай от копър против колики, но не виждам особен смисъл. Ти защо искаш да даваш чай?
Мишка, дано бързо да оздравее Яни. Много кофти да са болни бебчовците!
mama toni, и ние сме все още на 5-кратно хранене, макар че в 6:00 ч. сутринта почти не яде. В 6:00 има кърмене, към 8:30 като станем му правя кус-кус или овесени ядки с масло и сирене, към 12:30 - 13:00 основното ядене от детската кухня (от 4 дни взимаме), в 16:30 следобедна закуска - каша почти не давам, кисел с плод, от готовите йогурти или плодове с извара, грис, в 21:00 180 мл АМ и малко кърмене. Това е, понякога към 19:30 давам плод - сега напоследък изяжда по цял банан. Не се притеснявай, не е задължително като станат на годинка веднага да махнат едното хранене.
sleepy, супер си изглеждаш. Калоян се грижи за твоята добра фигура. И аз все търча, ама не свалям и грам. Застопорила съм на едни килограми и това си е.
На всички варненки - приятни разходки!  bouquet

Чао от мен!

# 267
Здравейте и от мен ! newsm51
Ние се завърнахме от голямото гостуване из Варненско и вече сме си у дома.Вчера ходихме на консултация и сме 11 кг. и 81 см. Имаме си  8 зъба и още 2 искат да излизат.Голяма мъка с тия зъби. Гошко е много неспокоен докато не пробият венеца.
Симона, аз съм давала чай на Гошко за кашлица ( жълт кантарион, мащерка,подбел ), и от лайка. За меда зная, че е алерген и поне до 1 годинка не се дава на малките деца.
Михаела, горе главата и не й обръщай внимание на свеки. Зная какво ти е , защото и аз съм като теб. Така свалих всичките килограми от бременноста си  Simple Smile. Бързо оздравяване на Яни  Praynig.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН ДЕН НА ИВАНparty041  happy bd
Приятен ден от мен и малкия пакосник Гошко!

# 268
heart,моето Симонче не приема почти никакви течности /пие по около 30-40 мл вода на ден/ и имаше периоди,в които е запечена .Искам да и давам течности.Пробвах със сокове,но не и харесаха.Така беше и през лятото в най-големите горещини.Скоро,като беше болничка и правех чайчета от лайка  и и харесаха.Чудя се какви други чайчета мога да и правя,че да има разнообразие.Кои билки са за предпочитане за бебета?Мисля,че зимата ще е добре да си пиива чай!? newsm78

# 269
Здравейте и от мен. Hug
Ние днес сме с хремичка. ConfusedЗа сега няма температура и дано да се разминем само с хремата.Доки ни изписа Низита гелчето и спрей.Като че ли по-малко му тече нослето от сутринта.Но на мен ми е адски тъжно.Не стига че не искаше да се храни ами сега и това направо вече не издържам.Съжалявам че ви се оплаквам  Embarassed
Разбрах че и на Мишка малкия Яни е с температурка дано по-скоро се оправи. Praynig
Днес и аз му направих чайче.Майка ми ми е донесла от Смолян горски и му правя всякакви комбинации.Не че толкова много пие но като чели го хареса.Ние също пием не повече от 50мл дневно.Направо не знам как ще я кара това дете.Не яде не пие изобщо как е живо още.... Cry
Мед и аз още не съм давала и вчера на прегледа гастроентероложката тотално ме отряза че не бива още да се дава понеже я запитах.
Зъбките още не ги мия понеже са ни 2 но ще попитам доки за Зимафлуора от кога да го почна.
Другата седмица мисля и аз да го записвам на кухня да видим ще хапне ли нещо от нея.
Вени вие как сте с яденето.По колко пюре ти изяжда горе долу.Ние с теб май сме най-големите късметлии на злоядите деца.
Честит рожден ден на Иван да е жив и здрав. Hug Hug Hug
Съжалявам за разбъркания ми пост но за съжаление така се чувствам.
Приятен ви ден на всички...  bouquet

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 16:13 от mira sm

Общи условия

Активация на акаунт