Гоблени - 9

• 43 353
  • 468
  •   1
Отговори
# 120
преди месец беше същото  Tired

# 121
момичета, едно предложение имам. да се направи списък на магазините за гоблени, панами, конци и т.н. по градове, както и инфо към тях, какво особенно имат като артикул. ако сте съгласни пишете адресите и инфото, ще ги събера и ще ги сложим в библиотеката

# 122
Мамка му.видяхте ли,хакнали са goblenite.org
Ей какви са тези тъпанари бе.Нямам думи.
При мене си работи както трябва

И аз нямам ядове!  newsm78

# 123
Марулич, благодаря! В указанията не може да не пише кой размер е панамата (нали оригиналните окомплектовки си пишат всичко?). Моля те, моля те, би ли проверила?

# 124
нещо ново от мен. снимката е кофти, но не успях да направя по-добра  Rolling Eyes а ако втори път почна да шия с такива конци, да знаете, че съм изкукала тотално  Crazy
http://picasaweb.google.com/jumperche/AcIbvC03/photo#5101246615767392530

# 125
Ихааа! Да очакваме ли северно сияние откъм немско? Joy           Чакай да не се изкажа неподготвена: това са фосфоресциращите конци, нали?

# 126
неонови са  Rolling Eyes за фосфоресциращите конци съм приготвила картата на бг  Mr. Green ама еднакво гадни за шиене  Sick и за жалост е само 1 цвят  Sad

# 127
Леле,добре че прочитам аз ,да се образовам малко.Не съм знаела,че има такива конци.При следващото ми посещение в гобленарските магазини ще питам  Hug

# 128
Леле,добре че прочитам аз ,да се образовам малко.Не съм знаела,че има такива конци.При следващото ми посещение в гобленарските магазини ще питам  Hug
И аз, и аз...

# 129
Джъмп станала е страхотна!  Hug И аз тея дни ще рамкирам мацката да се изфукам!  Crazy

# 130
да ти кажа в магазините ги нямаше, то дмц в магазините няма, а анхор нямат такива мисля. ето ги специалните конците. 1,30 евро струва чилето, тази същата мацка праща в целия свят, вече съм ви казвала за нея
http://www.hatboa.com/cover/DMC-effects-threads-with-old-numbers.JPG

# 131
  • Пловдив
момичета, едно предложение имам. да се направи списък на магазините за гоблени, панами, конци и т.н. по градове, както и инфо към тях, какво особенно имат като артикул. ако сте съгласни пишете адресите и инфото, ще ги събера и ще ги сложим в библиотеката
    ДМС, приех присърце твоето предложение Grinning и прилагам списък на тези магазини, за които се сещам в Пловдив:
    - Мистър гоблен - на подлеза на Понеделник пазара- продават гоблени на Милена стил, имат разноцветна панама и панама, която е тонирана / на облачета/ на ДМС.
    -  срещу Централна гара до Магазин Перла- при тях като купиш 10 чилета ти правят отстъпка.
    -  ул. Даме груев 2
    -  ул. Опълченска 1
    -  до ресторат Стадиона

# 132
    ДМС, приех присърце твоето предложение Grinning и прилагам списък на тези магазини, за които се сещам в Пловдив:
    - Мистър гоблен - на подлеза на Понеделник пазара- продават гоблени на Милена стил, имат разноцветна панама и панама, която е тонирана / на облачета/ на ДМС.
    -  срещу Централна гара до Магазин Перла- при тях като купиш 10 чилета ти правят отстъпка.
    -  ул. Даме груев 2
    -  ул. Опълченска 1
    -  до ресторат Стадиона

мерси, супер инфо   bouquet в случай, че не се засечем, приятно изкарване на рождения ден на малките  Party

# 133
 Добро утро,дами.Какво сънувахте тази нощ.Аз изпатках и затова ще направя следното изказване.

Идват местни избори.Досега никога не бях гласувала за кмет,но сега ще го направя.Ще приложа снимков материал и ще обясня защо.То не трябват много обяснения де - просто кмета работи.И има видими резултати от работата му.През 1986,моят град беше разрушен от земетресение.Някои от вас може и да са пращали помощи - имаше кампания,не си спомням добре,бях малка,майка ми разкаваше.За 4 години,кмета (и екипа му разбира се) ни построи църква,асфалтира улици,обнови центъра на града.Бяха спечелени много проекти за развитие на града в много посоки.Един от тези проекти беше за екотуризъм.Направиха ни екопътека,минах по част от маршрута и ви уверявам че е страхотно.Всъщност,ще видите няколко снимки.

Та изписах всичко това,защото искам да уважа труда на хората,които направиха възможно всичко това.Някои,познавам лично,други не,но на всички тях благодаря за добрата работа.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165620

# 134
sissak страхотно е!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт