Гоблени - 9

• 43 353
  • 468
  •   1
Отговори
# 360
Мая, аз изобщо нямам представа на коя фирма е гоблена с лебедите, защото го намерих в едно старо списание на "Галерия Бродерия" и напоследък все от там вземам схемите.
Деспина, "Къща в гората" се казва гоблена, който ти харесва, той е пак от списанието. Ако искате много бързо схемите, мога да ви ги пратя по пощата в обикновен плик за писмо, защото съдържанието ще е само един лист със схемата и номерата на конците и няма да ми представлява никакъв проблем. Ако ли не, след 15-ти, когато тръгне Марти на детска градина ще имам повече време и ще намеря принтер, за да ви ги пратя на мейл адреса.

# 361
  • в зоната на здрача
Нанче,изядох го бързо що то децата ги няма и затова бързам до утре да съм готова, че в неделя се прибират.
Шия го на Аида 14 не е чисто бяла ,като екрю,с ДМЦ на кръсчета,с двоен конец.
В понеделник ще го изпратя за рамка и като се върне ще гио покажа...
Без фон, нали? newsm78  Колко голям става?
Без фон,да.
Излиза 28 на 28,мисля с кръгло паспарту и квадратна рамка.

# 362
  • Съвсем в края на света
Идвай здравче, чакам те.
Ша видиш кво е на края на света, ама чаршафа ще трябва да го оставиш, че тук влажно и топло.
Изчезвам.
слагам схемата в албума, ако не я намериш, ще дам после линк

# 363
Идвай здравче, чакам те.
Ша видиш кво е на края на света, ама чаршафа ще трябва да го оставиш, че тук влажно и топло.
Изчезвам.
слагам схемата в албума, ако не я намериш, ще дам после линк

Благодаря! Утре ще я търся!  Hug Ама аз ще си взема останалите 4 малки и недошити.....  Rolling Eyes  Laughing

# 364
страхотни творения, браво на вси4ки  Hug
да кажа са лебедите, 99% мисля са на вервако

# 365
ето я на Прокопец схемата.

легенда няма,но там на тюрбана май е в червено
......
в същият албум сложих и още две схеми от тази поредица. Мисля ,че имам и още ,ама кой знае къде съм ги сложила.
Да свърши лятото най-после ,че да въведа ред:)
В последния линк от Здравчето ги има: http://ewa3007.fotosik.pl/zdjecia/20.html

# 366
Бонбонче мерси!   bouquet Ако знаеш откога си ги търсех... Embarassed

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 10:01 от Здравка79

# 367
  • София
Момичета, вижте ТУК! По едно време имаше доста запалили се /особено Иваничка, а тя май ми се губи напоследък  Thinking/, та дано информацията ми не е много стара!  Rolling Eyes Embarassed

Аааа тук, съм си... ама нещо съм позарязала шиенето (сега в главата ми е тръгването на ясла на малкия и съответно търсенето на работа за мен  #Crazy) и понеже нямам какво да показвам и не съм се включвала, ама си чета постоянно Simple Smile)
А за къщичките на Майкъл Пауел, малко си се заблудила - бях пускала линк за помощ на тея дето търсеха, но като цяло не ги харесвам, може би това е едно от последните неща които бих шила (заедно с иконите).

Много са хубави тея силуети, я припомни готова комплектовка ли са или са по схема от нет-а, да не ровя назад по темата да търся  Joy

# 368

мисля ,че това е третият гоблен .Някой питаше кой върви с тези двата

# 369
# 370
  • Гърция
Хипатия , много благодаря  bouquet!
Точно това е, сега ако ми кажеш и името му, ще съм ти вечно благодарна Heart Eyes!
Търся го от много време, но в магазините ми казват, че вече не може да се намери, за това се опитвам да го открия, първо като име, а после ще търся схеми и ще си набавя конците.

Отново много ти благодаря!

# 371
Хипатия , много благодаря  bouquet!
Точно това е, сега ако ми кажеш и името му, ще съм ти вечно благодарна Heart Eyes!
Търся го от много време, но в магазините ми казват, че вече не може да се намери, за това се опитвам да го открия, първо като име, а после ще търся схеми и ще си набавя конците.

Отново много ти благодаря!
ще ти пратя схемата.
След малко ,че малкото зверче не ме оставя:)))
Само дето няма ключ легендата.Т.е не е направена с ДМЦ конци примерно.

# 372
  • Гърция
Ще чакам, пак мерси  bouquet!

# 373
Frühling auf dem Alm е името на гоблена или Пролетно паси6те

# 374
  • Гърция
ДМЦ , и на теб благодаря  bouquet!

Ако дадете рамо за легенда и конци ще съм ви много благодарна Embarassed  bouquet!
Надявам се да не ви досаждам и да не е нахално от моя страна Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт