Гоблени - 9

• 43 357
  • 468
  •   1
Отговори
# 165
Хипатия, благодаря за споделените открития. Другото ти албумче е включено в началото на темата, така че споко желание да има и всичко се намира Simple Smile

http://hipatia2.multiply.com/photos/album/39

# 166
  • София
Леле Хипатия върхът си. Hug  bouquetТакива красоти направо се зашеметих #CrazyМн. ти благодаря ,че ги споделяш с нас.

# 167
О, страхотна работа, Хипатия! Бравос, ще се възползвам!Само дето харесах всичко, а време няма да ми стигне Sad, но ще има и други Коледи нали? Mr. Green
Sissak, и твоите линкове разгледах! `Ма много работи си харесах бре! Че даже и идеи за прически има Peace. Нооо мадамата с белезниците е мнооого яка, ще я следя с любопитство.
Докато се чудя аз какво да почна, си харесах много неща от китайките, но много ме дразнят разните йероглифи, от които нищо не  отлепям. Дали случайно знаете как да ги "цивилизовам"  на някакъв познат език newsm78.

# 168
  • Варна
Благодарности на хипатия и сисак за линковете.  bouquet
А как се свалят цели албуми от тая Пикаса, че аз нещо не се оправям там?

# 169
# 170
# 171

Страхотен е този гоблен   smile3501
Аз както обичам да шия жени страшно много ми хареса  Wink

# 172
Момичета каква готова комплектовка на "Арабското момиче" ще ми препоръчате.Във форума за гоблените момичетата бяха така мили да ми дадат схемата,но аз предпочетох да го купя готов.Обаче ме е страх с тези лоши комлектовки да не попадна на някоя такава.

# 173
Момичета каква готова комплектовка на "Арабското момиче" ще ми препоръчате.Във форума за гоблените момичетата бяха така мили да ми дадат схемата,но аз предпочетох да го купя готов.Обаче ме е страх с тези лоши комлектовки да не попадна на някоя такава.

Аз също го ших, но го купих готов защота панамата е с преливащи жълто - бежови цветове. Купих си го окомплектован на Lanarte, нямах проблем с конците, стигнаха и даже ми останаха. Ето това е
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164734&photo=3

# 174
Аз също го ших, но го купих готов защота панамата е с преливащи жълто - бежови цветове. Купих си го окомплектован на Lanarte, нямах проблем с конците, стигнаха и даже ми останаха. Ето това е
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164734&photo=3
Страхотен е!А някой може ли да ми каже къде в София продават гоблени на LANARTE?

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 14:10 от valq_78

# 175
браво  Hug
обаче си личи, че съм добре с математиката  Mr. Green уцелих ги размерите
Tasha, аз този модел не го харесвам, но твоя е готин  Hug

# 176
браво  Hug
обаче си личи, че съм добре с математиката  Mr. Green уцелих ги размерите
Tasha, аз този модел не го харесвам, но твоя е готин  Hug

А какъв друг модел има, че май не съм го виждала  newsm78

# 177
същия де, но подбора на цветове беше по-различен  Rolling Eyes

# 178
същия де, но подбора на цветове беше по-различен  Rolling Eyes
newsm78 Ох направо се обърках моля ви кажете къде в София мога да го намеря?

# 179
защо не пробваш по интернет от сайта на аксиома

Общи условия

Активация на акаунт