Гоблени - 9

• 43 355
  • 468
  •   1
Отговори
# 150

Няма мъже тук ,нали? Единствен мъж дето знам да бродира  не влиза в този форум:)
Е,че кажи му да влезне де.... Laughing

да му кажат тия дето влизат в гоблените.ком.
Т.е всяка от тук присъстващите:)
Имах предвид ,че се обръщам в женски род ,защото тук не влизат мъже.
Или поне не са се представили Mr. Green

# 151
Здравейте,  в тази страшна жега предполагам, че сте на хладно в къщи , искам да ви питам от кои конци сте по-доволни Ariadna или Puppets? Сега искам да си комплектовам един гоблен, но с DMC ще ми излезе много скъпо и май ще минавам на други. Вие за кои сте?

# 152
  • в зоната на здрача
Аз съм за Ариадна  Peace

# 153
и аз мисля, че са една идея по-добри ариадна

# 154
# 155
АРИАДНА!!!  Peace Peace Peace

# 156
  • Варна
Момичета, здравейте! Нямаше ме 10 дни и вие вече не само, че сте пуснали нова тема, ами сте я и преполовили - стана ми много приятно, че има какво да чета, благодарско   bouquet.  Моята Ева си стои наполовина ушита, но преди да замина за отпуската не се стърпях и почнах един коледен чорап на Дайменшънс - така, че се радвам, че Хипатия е подхванала коледната тема отсега. То този чорап е доста дълъг (41 см), но се надявам до Коледа да сколасам. Хипатия, моля те, давай бързо линка за коледните мотиви, че вече съм на коледна вълна, а ти винаги имаш много интересни схеми. А който иска схемата на чорапа, да свирка, ще му я дам. Ето така трябва да изглежда ушит, но аз съм още само в едното ъгълче долу:

# 157
  • София
Manzhelka ,здравей.И аз мн. си падам по коледните гобленчета и вс. свързано с Коледа.Ще се радвам да споделим идеи момичета.Това чорапче е мн. хубаво  и аз го имам ,благодарение разбира се на Manzelka Hug,но има доста за шиене.Така че от сега му е времето да почва човек.Мanzhelka,като поушиеш покажи моля как става.Сигурна съм ,че в пъти е по-хубаво от картинката.Аз нали съм по миниатюрките.Мн. ефектни стават с тези златните рамчици.И с различни цветове панама и сатенени панделки.Спорна на всички от мен. Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 10:39 от geniko

# 158
 Снощи снимах и днес бързам да се похваля.
Бях показала една мадама с белезници,та нея съм я докарала до тук:

Малко я поизоставих заради това момченце до нея,то още не личи  какво е де.От снощи досега си има ръце и лице,ама върнах апарата и не мога да покажа.
Като го ушия,тогава.
 Някой да не ме е забелязал,някой да не ме е забелязал......... smile3537

# 159
Manzhelka аз също проявявам желание за Коледния чорап. Много хубав изглежда, ако не те затруднява бих искала схемата  Wink

# 160
sissak, супер става  Hug

# 161
  • София
Sissak ,мерси за линковете.  bouquetОтдавна не бях ги разглеждала китайските.Виждам че си падаш по белезниците Laughing/аватарът и момичето/.Бъзикам се .Екстра стават.Давай все така да ги видим скоро готови.

# 162
Сисак,тази мадама си я направи на схема самичка, нали? Или бъркам? Защото се получава мноооооого  секси! Надявам се, че няма да я закачиш в кухнята!  Joy Аз лично чакам вече с нетърпение крайния резултат!

Иначе за Коледа и аз скоро си мислех... Но съм по-склонна да бъцна нещо малко за Коледния базар...Някой беше споменавал нещо, един път, някога... Може ли да повтори пак за Коледния базар?

# 163
 Да,сама си я направих на схема и май никъде няма да я закача,докато не убедя домашния любимец  Whistling да надупчи стената (не ще,да не му се развали шпакловката Rage)

# 164
http://picasaweb.google.fr/hipatiaaa
това е най-новия ми албум:)
Аз бях давала линк към един друг подобен албум,който направих специално за коледния базар,
ама убийте ме не се сещам кой беше.
този ми албум още не е попълнен/то това е невъзможно,толкова много схеми има по тази тема/,
така ,че поглеждайте в него от време на време.
И който няма инсталиран picasa да го направи.
С негова помощ ще може да сваля цял албум наведнъж , а не страница по страница.

Общи условия

Активация на акаунт