Гоблени - 9

• 43 355
  • 468
  •   1
Отговори
# 135
  • в зоната на здрача
sissak,ми много хубаво градче си имате,ама да те питам на последната снимка на моста :ти там ли си?

# 136
 Няма ме.Това са снимки от едни брошури.Издадоха ги тази година за празника на града.Мен ме има в другите ми албуми  Whistling

Благодаря за хубавите думи и за това че не ми се накарте - пиша за нещо др.,освен за гоблени

# 137
  • в зоната на здрача
Няма ме.Това са снимки от едни брошури.Издадоха ги тази година за празника на града.Мен ме има в другите ми албуми  Whistling

Благодаря за хубавите думи и за това че не ми се накарте - пиша за нещо др.,освен за гоблени
Имахме нужда от разнообразие...
А тука на всеки втори ли му се карат... Mr. Green

# 138
уау зариби ме да намина  Mr. Green

# 139
  • София
Момичета мн. хубави нови неща сте ушили  bouquet  bouquet :bouquet:Sissak,направо ме накара да посетя града ви. WinkЕто и едно мн. скромно нещо от мен  http://images19.snimka.bg/003781506.jpg

# 140
много симпатични пеперуди  Simple Smile

# 141
Момичета мн. хубави нови неща сте ушили  bouquet  bouquet :bouquet:Sissak,направо ме накара да посетя града ви. WinkЕто и едно мн. скромно нещо от мен  http://images19.snimka.bg/003781506.jpg

Много са нежни пеперудите

# 142
geniko  Hug Може ли и схемата да споделиш?  Rolling Eyes

# 143
# 144
sissak    bouquet  bouquet  bouquet Ама за 10 част!  Wink

# 145
  • гр.Добрич
sissak, по-добре въобще не ги показвай тези линкове, че от разглеждане, не остава време за шиене. Laughing

# 146
  • Пловдив

мерси, супер инфо   bouquet в случай, че не се засечем, приятно изкарване на рождения ден на малките  Party

Благодаря ти и на вас също newsm51

# 147
момичета ,ами вие вече не шиете ли гобленчета за Коледа?Simple Smile
Че то време не остана май.
Сега правя един коледен албум и като го запълня ще дам линка.
Може някоя и да си хареса нещо.
Няма мъже тук ,нали? Единствен мъж дето знам да бродира  не влиза в този форум:)

# 148
  • в зоната на здрача

Няма мъже тук ,нали? Единствен мъж дето знам да бродира  не влиза в този форум:)
Е,че кажи му да влезне де.... Laughing

Пеперудките ,са много красиви...

# 149

Е,че кажи му да влезне де.... Laughing
аз жив такъв не познавам, много са кът

Общи условия

Активация на акаунт