Гоблени - 9

• 43 357
  • 468
  •   1
Отговори
# 210
marulka_s, в другия форум има тема за тоя модел. много прецакани, та внимавай  Peace а черна панама и аз търся  Rolling Eyes

# 211
  • гр.Добрич
Мацки, стига сте се драчили.
Много е сладък този бебчо, но няма да се пробвам на черно. То какво ще видя newsm78
На мен пък много ми се шие, но с малкия не остава време. Сега боцкам един Мечо пух, но много ми прозира панамата отдолу. Каквото стане, с голям мерак го започнах.

# 212
Марулич на Ст.Стамболов магазина! На ДМЦ! СЕти ли се? Там има черна АИДА14!  Hug Ама да ти кажа! Много е гадно на черна панама!  #Cussing out Няма дупкииииииии  Sick

# 213
  • варненка от София
marulka_s, в другия форум има тема за тоя модел. много прецакани, та внимавай  Peace а черна панама и аз търся  Rolling Eyes

Знам, знам, аз от там видях гоблена, а и се оказа, че не е така прецакан, просто има объркано нещо в легендата.

Иначе от доста време се каня да отговоря на Бонбонелка, че панамата на японката е наистина аида 18, а ето и до къде я докарах момата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&photo=5

# 214
на Ст.Стамболов магазина!
Здравче я обясни къде е тоя магазин?

# 215
браво, напредваш  Simple Smile

# 216
  • варненка от София
Ама то на това бебенце има да се шие толкова мъничкооо.
И Здравче, аз в София ще идвам чак октомври евентуално и то ще е за кратко, та не зная ще имам ли време да търся панамата.

Абе аз като гледам съм една от малкото дето като хване едно само него шие и не започва друго  newsm78

Ама уредя ли се със схема и панама ще го издокарам бебето, направо се заклевам!

# 217
Малеееее! Ква тая активност по никое време?  newsm78 Явно оставихме гоблените и седнахме да обменим опит!  Hug

Марулич тая мома е много готина!  Peace И си все по-близо да финала!  Hug

valq_78 магазина е на паркинга  на Пиротска! Един голям паркинг! Между пазара Кирков и бул"Т.Александров"! Дано си се ориентирала!  Embarassed

# 218
Марулич дай по-добре да ти я пратим, а?  Laughing Колко ти трябва?

# 219
  • варненка от София
Ааааа, далеч съм от финала, виж колко много има още:

# 220
  • варненка от София
Марулич дай по-добре да ти я пратим, а?  Laughing Колко ти трябва?

Ами знам ли? Трябва ми схемата  Blush В другия форум не се оправям нещо и така, тук съм си вкъщи  Mr. Green

# 221
valq_78 магазина е на паркинга  на Пиротска! Един голям паркинг! Между пазара Кирков и бул"Т.Александров"! Дано си се ориентирала!  Embarassed
PeaceОриентирах се

# 222
PeaceОриентирах се

Бравооо! Peace Щото аз неможах!  Crazy

# 223
Хипатия, не се ядосвай!
  bouquet
Благодаря ти за схемите.

# 224
Здравейте момичета,
на мен жегата не ми намаля мерака за шиене,само време не ми остава много...
боцкам си Мечоците,а започнах и тайния св.Георги,с който смятам да изненадам мъжленцето,ама не знам през коя година ще стане,че го започнах 1:4 ooooh!,може тия дни да ви ги покажа

ketri ,искам да те помоля за схемата на "Вяра,Надежда,Любов"- много благодаря предварително,мейлът ми е dilqnav@yahoo.com

Хипатия, имам инсталирана pikasa от доста време и съм много доволна,но би ли ми казала как да си сваля целия коледен албум...невероятен е,но нещо не мога да се справя!

Лека нощ на всички!  Hug
няма да можеш да го свалиш целият наведнъж,а албума с всяка схема поотделно.
Което пак си е по-добре отколкото страница по страница:)
Има такава функция при закачане на снимки- може да се забрани сваляне на един албум
/имам предвид албум с определена схема/ и някои го правят по неразбираеми за мен причини.
Някои други закачат снимки ,но с много малка резолюция -
това е пак функция на програмата и тогава можеш да гледаш една много желана схема и
само да се облизваш ,но да ти е недостижима.
Танталови мъки:))
Предполагам ,че подобни личности по този начин задоволяват садистичните си страсти:)
А иначе ,за да свалиш един албум наведнъж кликаш на бутона за сваляне -отбелязала съм го със стрелка.
В ляво долу
Пи настройки можеш да настроиш езика на страницата.

Кой е този гоблен_Вяра ,Надежда и Любов?
Ако ми дадеш снимка може да с е окаже ,че го имам

Общи условия

Активация на акаунт