Татковци с мотори?

• 113 864
  • 399
  •   1
Отговори
# 120
Ние бяхме на Междане, за такъв списък не знам. А иначе сме от Трявна вие кога сте били да не е било в събота, защото като се връщахме от Междене видяхме  няколко мотора спрели на центъра в Трявна

# 121
Чакайте и на вас да покажа :

http://images.pebsy.multiply.com/image/2/photos/1/600x600/40/DSC … mp;nmid=103511206

Това е новия мотор на тати! Party

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 23:30 от Ekcnpec

# 122
Ние бяхме на Междане, за такъв списък не знам. А иначе сме от Трявна вие кога сте били да не е било в събота, защото като се връщахме от Междене видяхме  няколко мотора спрели на центъра в Трявна

В събота бяхме. Спряхме пред кафето срещу паметника на Славейков  Grinning

Pebs, дълги и безавариини  motor
Честито   Laughing

# 123
Айде честито кавазакииииииииии - много дълги , безаварийни км , много емоции и веселонастроение и само гумени дървета .
А такъв списък със забрани имаше и на Русе - да не се снима с камери без разрешение ; да не се изхвърлят боклуци къде да е по земята , а само в кошчетата  - за тези две точки се сещам сега , но имаше и още няколко точки .Аз изчетох списъка подробно , но незнам  кой точно го  беше съставил .

# 124
За боклуците - ок, разбирам защо. Но за снимките ...  ooooh!

# 125
http://moto.svetlio.com/2008/Gabrovo/DSC_3084.jpg

Ето това е бил списъкът със забраните на Габрово . На Русе беше малко по - различен , но повечето точки се повтарят .

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 23:31 от Ekcnpec

# 126
Ехооо, пуснете прекъсвачите и драснете два реда  Flutter
Зара, я разкажи за Русе, че от темата в мото-зоната нищо не успях да разбера  Blush

# 127
Aааа , веднага разказвам , всичко разказвам аз , само кажете и съм готова  Joy
Та за Русе : ми на мен лично събора много ми хареса . Музиката беше върхът , наистина беше супер силна и най - вече яка . Свириха тази група"Черноризец" - многоооо яки момчета . Буги беше водещ , заедно с Попа и водиха добре . Надпивах се с бира , помислиха ме за малолетна като излизах да участвам в това състезание Joy Joy Joy
Много забавно беше надяждането с торти - по - точно стана надцапване с торти . Аз и моя мъж участвахме с макса за най - шумен мотор , но спечели едно харли . Оф роудът също беше много як , много добра организация имаха и за там русенци . Отсечките също изкефиха .
Иииии ,да ви кажа какво сузуки си харесах , направо не е истина , САМО 12 000 лв . Евтинджос....бе и това ще стане де .
Аз да се похваля , че за да ми е пълно удоволсвието ( нали съм се оттървала малко от децата) и като се върнахме от Русе иси викам : " Я да си покарам малко Хондата . " Ами отидох на един полигон ,долу-горе става за каране , и си карам аз и по едно време айдеееееее.....стана тя каквато стана , но съм добре де вече . Та сега вече си купих ново яке и нов панталон , защото при падането лееееекинко се скъса старият ми екип . Като се сетя за още нещо , ще ви разправям .

# 128
Zarrasuzuki ,добре,че си се отървала само със скъсано. Praynig Hug

# 129
Ние се събрахме  приятелска дружинка от около 30 човека и изпуснахме Русе, но си направихме сртахотен купон на едно село. Със сигурност раздвижихме живота в селцето с трайка на един приятел  Mr. Green
Иииии ,да ви кажа какво сузуки си харесах , направо не е истина , САМО 12 000 лв . Евтинджос....бе и това ще стане де .
Аз да се похваля , че за да ми е пълно удоволсвието ( нали съм се оттървала малко от децата) и като се върнахме от Русе иси викам : " Я да си покарам малко Хондата . " Ами отидох на един полигон ,долу-горе става за каране , и си карам аз и по едно време айдеееееее.....стана тя каквато стана , но съм добре де вече . Та сега вече си купих ново яке и нов панталон , защото при падането лееееекинко се скъса старият ми екип . Като се сетя за още нещо , ще ви разправям .

Я, кажи какво е Сузукито за 12, спокойно Буса можеш да вземеш за тия пари  Rolling Eyes
Айде стискам палци да е скоро  Hug

Нали знаеш, че няма моторист, който да не е падал. Важното е, че си добре.
То и аз преди две седмици си метмах Бандита на крака, още имам синка  ooooh!  К'во се загледах и аз не зная, но за да не се срещна с една бариера - срещнах паважа  Joy Мъж ми вика " Защо не напъна газта, щеше да е много атрактивно"  hahaha
С тоя черен хумор понякога ме вбесява  Crazy

# 130
Я, кажи какво е Сузукито за 12, спокойно Буса можеш да вземеш за тия пари 
Айде стискам палци да е скоро 
Ами ти сама си познала какво сузуки съм си харесала , мале една жълто-черна сузана , красавица , седи на бензиностанцията и ми вика : " Хайде бе Зара , ела ме подкарай , вади 12 000 бона и съм твоя.........." Отсечките бяха до бензиностанцията и там видях тая Хаябуса , тя май беше дошла само за това , защото после съм обикаляла събора много пъти и не я видях , та да и се полюбувам още веднъж . Щото все пак как се вадят 12 000 бона ей така.....

# 131
Черна дупка остана да зее в душата ми....( забравих одеве да го напиша , че да добиете ясна представа колко ми е тежко ) и сигурно дълго ще зее , докато успея да събера поне 10 000 бона , че да си взема що годе свястна буса .

# 132
 newsm62
От лимитираните  Laughing

п.п.
Зара, мислиш ли, че си готова за толкова голям мотор?

# 133
Е не бе , аз си знам , че това не е мотот за мен все още , обаче въпреки всичко съм влюбена , мноооооого готин мотор.

# 134
  • Пловдив
А на Стара Загора ще ходи ли някой  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт