Татковци с мотори?

• 113 866
  • 399
  •   1
Отговори
# 135
Ами ние , за съжаление , ще пропуснем Стара Загора , защото смятаме тогава да заведем децата на море . Но след това , ако не ни мине черна котка път и ако сме живи и здрави - иние , и моторите ни , смятаме на 15 август да сме на линия на Пчелина . И гледам нещо за морски събор са писали в зоната , от 25 до 31 август на Камчия . Май мислими там да омиткаме да видим как е !!! Hug
П.П. Който отиде на СЗ , след това да показва снимки , за съжаление не може да се отиде на всеки събор , защото няма кой да гледа децата толкова много време ,а и до паро опира работата. Лек път на всички и само безаварийки !

# 136
  • Пловдив
Аз не съм любителка на съборите. В повече ми идват този тип "рокерски" забавления. Ходя служебно  Mr. Green
Ще правя снимки в Стара Загора, обещавам  Simple Smile
То кво друго да правя - не пия, не пуша, от мотори не разбирам достатъчно  Mr. Green

Ekcnpec: Постингът ви нарушаваше т. 7 от Правилата на форума...

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 08:17 от Ekcnpec

# 137
Е сега ако кажеш , че и мъжете си отказала , ще вземат да ти поникнат крила , недей така , моля ти се  Hug Peace Hug
Весело прекарване на СЗ !

# 138
Ей , момичета-мотористкииииииииии , недейте така да изоставяте темата ни тука да пустее . Я както каза Бендида да вкараме малко в регулатор тоя форум. Айде като се сетите нещо - пишете , аз все проверявам за нови мнение в темата . Много безаварийки на всички ! Hug

# 139
  • Пловдив
Е сега ако кажеш , че и мъжете си отказала , ще вземат да ти поникнат крила , недей така , моля ти се Hug Peace Hug
Весело прекарване на СЗ !

И мъж само един си имам ... Абе от няколко месеца усещам остър сърбеж в областта на плешките, вече се бях притеснила, но ти ме накара да се замисля - сигурно ще ми никнат крилата вече   Flutter  Въпросът е дали ще са ангелски или патешки  Mr. Green

Малко снимки от Стара Загора:
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=270678
Имаше доста хора и като цяло беше много забавно.

Ха, сега забелязвам, че са ми редактирали предния постинг. Жалко, точно намерих формулата за забогатяване чрез форума и ме клъцнаха  Mr. Green

Понеже темата е за татковци с мотори, да ви запитам - само моят ли поддържа по минимум 3 мотора в гаража, 2та от които обикновено са в наливно състояние, а третият се сменя през няколко месеца. То са чопъри, то са ендуро, то е супермото, то са писти ... всичко му се кара бе...Вече почвам да се притеснявам за психичното здраве на моя човек  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 10:52 от Ekcnpec

# 140
  • Стара Загора
Ха, сега забелязвам, че са ми редактирали предния постинг. Жалко, точно намерих формулата за забогатяване чрез форума и ме клъцнаха  Mr. Green

От жлъчни подмятания няма нужда... Stop
Правилата са Правила и ЩЕ се спазват...
Много моля... Naughty

# 141
[quote

Малко снимки от Стара Загора:
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=270678

Понеже темата е за татковци с мотори, да ви запитам - само моят ли поддържа по минимум 3 мотора в гаража, 2та от които обикновено са в наливно състояние, а третият се сменя през няколко месеца. То са чопъри, то са ендуро, то е супермото, то са писти ... всичко му се кара бе...Вече почвам да се притеснявам за психичното здраве на моя човек  Rolling Eyes
[/quote]
Снимките са супер , съборът определено си заслужава , та догодина и ние ще се замислим да го посетим . Относно питането ти : няма да ти обяснявам нищо , просто ще ти изредя колко и какво мотора има към днешна дата в нашия гараж , ти сама ще разбереш , че твоят мъж не е единствен : Триумф Тайгър 950 ( в насипно състояние )
                    Ямаха V-MAX( в отлично състояние , слава богу )
                    Хонда NS125R ( моят мотор ,в отлично състояние )
                    Сузузки - скутер ( с прецакано уплътнение )
                    Скутер - сбирщайн някакъв ,много зле , за основен ремонт
Има и соц , тях да ги изреждам ли или просто няма нужда ? Joy Joy Joy
Мисля си , че почти всички гаражи , в които се вихрят моторджии са еднакви..... Laughing               

# 142
Някоя друга тема ли сте пуснали ?
Много отдавна не сте писали защо ?
А по темата засега мъжо е само с един мотор и се грижи за него преди всяко голямо пътуване.Ние неходим по мотосъбори ,но затова пък всяка година си правим по едно по-специално пътуване Ето малко снимки от последното http://www.crazyy.snimka.bg/album.php?album_id=257530&pid=6189793
Гърция,о-в Крит,о-в Санторини,Пелопонес

# 143
ZuzyM,страхотни снимки! Peace
И моя мъж има само 1 мотор,ама едно бърсане и миене пада... ooooh!Преди и след всяко каране задължително!Аз се радвам де,поддържа си много техниките и така трябва! Wink

# 144
Е дами  Hug идва края на сезона! Ще спим спокойно.... до другия  Twisted Evil
Обожавам да ме вози и ходя, когато мога навсякъде с него - докато и аз съм на мотора кара сравнително бавно  Mr. Green Но когато ни се роди детенце  Thinking ... не знам, май не бих му позволила да го качи...

# 145
Поздравления от мъжа ми за избора-бил един наистина добър мотор, а от мен стискаш зъби и в един момент страха изчезва.

# 146
Е дами  Hug идва края на сезона! Ще спим спокойно.... до другия  Twisted Evil
Обожавам да ме вози и ходя, когато мога навсякъде с него - докато и аз съм на мотора кара сравнително бавно  Mr. Green Но когато ни се роди детенце  Thinking ... не знам, май не бих му позволила да го качи...
Да , за съжаление идва края на сезона................което не значи , че всички ще зазимяват моторите .  Аз не смятам да спирам да карам засега - все още няма сняг и лед и това моментално означава , че все още става за каране .  Peace Peace Peace
А относно возенето на децата - моите и двете ги вози моят мъж от много малки . Качат ли се вденъж - няма смъкване да знаете мами !!!

# 147
Здравейте, почва новия сезон няма ли да попишете още малко. И моят съпруг е моторджия , даже членува в клуб. На 22 март ще ходим на откриването на Бачковския манастир( неговия клуб е от Пловдив). Айде ако искате пишете.

# 148
Ние на 22 март ще ходим на откриването във Велико Търново, но аз ще съм с кола, че ме е страх бременна да се возя на мотора Thinking

# 149
Ние днес купихме масло и филтър за мотора на мъжа ми! Peace
Тук ще си правят откриване също на 22!Дано е хубаво времето! Wink

Общи условия

Активация на акаунт