Татковци с мотори?

• 113 889
  • 399
  •   1
Отговори
# 150
Е то и ние с колата аз вече съм почти в 8 месец , няма как с мотора колкото и да искам.  smile3518

# 151
е, идва ДЕНЯ който чакахме с нетърпение.  newsm53 дано поне да е хубаво времето  newsm20

# 152
Здравейте, почва новия сезон няма ли да попишете още малко. И моят съпруг е моторджия , даже членува в клуб. На 22 март ще ходим на откриването на Бачковския манастир( неговия клуб е от Пловдив). Айде ако искате пишете.

Моят мъж ще ходи с детето на 21-ви март в Търново, а на 22-ри в Пловдив. Аз отивам на 22-ри директно в Пловдив(с колата), щото мотора е без кош... Laughing Laughing Laughing

# 153
тогава значи може да се засечем  smile3521

# 154
Здравейте момичета Simple Smile
Радвам се,че попаднах на тази тема,защото и аз спадам в нея:)
И ние имаме мотор и то не един ,а два.
Ще се радвам на някое от предстоящите събития да се засеча с вас и да се запознаем Simple Smile

# 155
Е нямахме късмет на 22 ри  времето беше ужасно . Но пък ние въпреки всичко отидохме на Бачковския манастир  smile3534 . За съжаление имаше много малко мотори .

# 156
А,ние открихме сезона в Търново Simple Smile

# 157
 waveyпривет мили дами и от мен.да взема да се вкл'ча във отбора ви.нашата машина еЯМАХА  FZ1 2008 ,за съжаление аз отдавна не съм го яхала че на 28.02 родих но това лято оооооо та може да се видим някъде Wink

# 158
Привет и добре дошла   bouquet

Извинявай за въпроса, но и съпругът ти ли се пише така по форумите?

# 159
ДИДОНЕТИ да така пише,даже тук това е негов профил ама аз му го откраднах наскоро. Embarassed

# 160
ДИДОНЕТИ да така пише,даже тук това е негов профил ама аз му го откраднах наскоро. Embarassed

Защото съм срещала такъв ник,натова те попитах Simple Smile

# 161
Ами да се включа и аз  Laughing Половинката също е любител на моторите и е имал преди няколко години, но го е продал. Сега му е мечта пак да си и купи. Разбирам го, макар че ме е страх. Може би някой слънчев ден ще си вземе и тогава ще видя за какъв адреналин говорите Rolling Eyes
Иначе вече кара спокойно и разумно, не прекалява със скоростта или поне като съм с него. Май вече е минал периода на покачване на адреналина неразумно  Mr. Green

# 162
Цитат
Иначе вече кара спокойно и разумно, не прекалява със скоростта или поне като съм с него. Май вече е минал периода на покачване на адреналина неразумно
Няма такъв период .
В момента в който се kачиш на мотора забравяш за всичко друго,но не и за свободата ,която ти дава .
Може да кара разумно ,но въпроса за скоростта е друго  Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 14:09 от ZuzyM

# 163
Аз за моя вече съм спокойна , той кара чопър , а те не могат да вдигат кой знае какво безумна скорост . А и е падал два пъти и вече е по внимателен

# 164
Моя мъж кара добре,внимателно и умната (до колкото може с пистов мотор  Wink),но онзи ден някакъв щял да го отнесе с кола! Tired От това се страхувам аз!Никой не се съобразява с мотористите!

Общи условия

Активация на акаунт